Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no sem zvědavá na ten příští čtvrtek. Ale mám pocit že tam bude ta dr. Mokrá. No nevadí, mě přišla dobrá
Ahojda holky,
já i vidím v práci, jak umírají stále častěji mladší lidi, brrrrrr
člověku je z toho tak smutno.
Jinak mě po několika pozit. testech přišla dnes mrcha
byl by to takovej zázrak, uvidíme co dál ![]()
Korin- už jsme se báli kde jsi ![]()
Korin- nejdu na krev, mám MS,bolesti břicha, tak to nemá cenu. Doufám, že se zadaří příště ![]()
dobry večer hoky jsem tu nova a prosim o radu jsem po 1. nezdarenem icsi a mam ms uz 10 dni je to normalni? take chodim do gennetu dekuji za opoved
ahoj holky…
jsem na nocni a teprve ted mam cas napsat…
tak jsme byli vcera na spg…mnozstvi dobry, ale horsi morfologie a jsou pry pomalejsi…
a taky mi vcera volali z gennetu, ze jim na pondeli nekdo vypadl z hysteroskopie, takze me vemou. Tak v pondeli na to jdu. ![]()
Linksy-kde pracujes?
Val-ahoj…jsem rada, ze jsi v poradku ![]()
Jitul- jak jsi na tom?
tindule - vítej ![]()
Ona ms po ivf bývá většinou dost silná. Může za ta ta hormonální stimulace. Já jí neměla sice deset dní,ale o dost silnější než je u mě obvyklé. Myslím,že se nemáš čeho obávat. Snad jen kdyby jsi měla nějaké bolesti je asi lepší to po telefonu zkonzultovat.
To byl tvuj první pokus?
Sestramono tak vidíš jak jsou na Tebe v G nakonec hodní…
Hlavně nezapomeň košilku a bačkůrky… ![]()
Jinak hezký den
![]()
Holky když chcete mluvit s dr. Mokrou máte na ní nějaké souk.číslo nebo voláte dolů na „vrátnici“… ![]()
andreo - ještě sem nikdy přímo s doktorem mluvit nepotřebovala.Záleží jestli je to hodně důležité,tak bych jí zavolala přímo. jinak bych volala tu vrátnici ![]()
kamčo čau
valtřinka ještě asi chrní ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.