Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kamča - jistě. na imunologii jdete oba..
nevyprdla, v pondělí jsme se vrátili dost pozdě a jak jsme byli tak jsme padli do postele
a v úterý hned ráno do Prahy a ještě jsme se stavili u našich.
Korin ahááá,a já myslela,že jen já.
Já to furt nějak oddaluju,ale už bych tam taky měla cinknout a objednat se na pokec.
do G.
kdepak tam jde o oba..
koukej ten telefon zvednout a objednat se
zejtra tam určitě nepojedeš.Klasickou konzultaci tě+ objednají za dlouho.. Když budeš pořád zjišťovat na internetu co a jak,když navíc znáš svou diagnozu,tak tím mimčo nebudeš mít,protože je plno věcí které zrovna to vaše může ovlivnit.Pitím čajů mít mimčo nebudete. v gennetu tě určitě objednaj na další vyšetření, i ta imuno trvá.Nebo ti něco dalšího vysvětlej. Kamčo nejsi lékař a neznáš souvislosti. Mi se na netu dozvídáme jen střípky a každej jsme jinej.
hotovo,objednáno.
jinak kdo chodí k mudr petrovi v květnu bude mít 3 týdny dovolené.
takže já jdu až 1.6.na konzultačku.
aha - mě se pomalu načítá počítač v práci
Takže bomba..do té doby můžeš ještě rozumovat a přemejšlet,tak jako to dělám já a po konzultaci bude všechno jinak
![]()
ahojky korin ten pentomer nejmenuje se jeste ktomu pertomer retard já jenom že manžel ho taky bral ale kdyz jsem se ptala v lekarně,tak mě rekli že toje na zředění krve tak nevim paaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]()
katoosa - jo je to přesně on. Mám větší výskyt bílých krvinek a Pentomer by je měl vyhnat a zredukovat. Osobně si myslím,že to u mě souvisí s tím zánětem,protože bílé krvinky ve většim počtu zánět ohlašují.Jinak mi doktorka vysvětlila,že potom brání uložení plodu.
A jinak Pentomer skutečně rozšiřuje cévy
jjj tak to bral manzel taky a co jak se citis po te hysteroskopii asi pujdu taky na druhou pred ivf ale nevim vubec jestli dotoho jit kdyz nemas dost finančních prostředku ![]()
tak hystero tě nic nestojí. No a ivf musíte propočítat a zeptat se kolik zhruba budete potřebovat peněz,když vám napíšou nějaké jiné léky,než jejich oblíbený gonal
.A navíc musíš počítat s nějakou rezervou,třeba že budeš hůř na nějaké léky reagovat a budeš muset dokupovat,protože pojišťovna třeba může proplácet jednu dávku a tu další navíc už ne. tak to si všechno zjisti.
jjj mluvila jsem s petrem tak rikal 8000 ze by nam stacilo 5000 asi na leky a zbytek na benzin ale kde potom mas prodlouzenou kultivaci a metodu icsi tose taky plati takze sem ztoho naka spatna no ![]()
tak to asi myslel jen normální ivf cyklus. To další se skutečně doplácí. ![]()
jj korin objednáno..
si mě k tomu dohnala.
děkuju.Jinak bych asi otálela.Chci ho poprosit o tu imunologii (kde jste byly vy?)
a až bude po létě a měla bych když tak i výsledky..tak možná zkusime iuičko na podzim.A nebo to nechám být a až zas po n.roce něco..a uvažuju taky o tý hystero.
A ještě budu muset objednat na utz do prahy..nějak se mi nezdá pravé prso.Nevim jestli to nemám jen zduřený-nějakou tu žlázu.Nezvětšuje se to..nic..ale mám to nějaký divoký a pobolívá to. ![]()
KATOOSO vim že se to tu psala ty si byla na 2 vid..iui..vy máte dobrý spg?
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.