Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, zejtra razíme na vodu.Sice až odpoledne,ale kdybych náhodou neměla čas tak všem přeju krásné velikonoce ![]()
KORIN užij si to !!!
a všem opět krásný slunečný den a já se vrátím k plotně.
Vařím dnes rýž nákyp klukovi a nám omáčku s rýží.
![]()
Beru si dnes půl dne dovolené a pádím dom… Nevím jestli se o víkendu dostanu k počítači tak kdyby jsme se „neviděly“
tak hezký víkend, hezké velikonoční pondělí a ať se Vám všem daří a vše podaří…
![]()
Mějte se krásně a užívejte pohody a sluníčka… má být kráááááásně…
papa
![]()
Ahojda holky,
jsem nejaka rozladená, předevčírem jsem si dělala TT a chvíli po limitu tam byly // druhá slabounká, byl to mamatest 10. Dnes jsem si dělala TT znovu a byly // ta druhá opět slabá, ale byl to ten geneťáckej co mi zbyl, říkám si snad zázrak, ale začala jsem trochu špinit, tak jsem nasadila utrogestan. Čekám mrchu ![]()
Je mi hrozně, na druhou stránku si říkám přece jen může být šance přirozeně otěhotnět ![]()
Prominte, že píšu takové romány, ale musela jsem se vypovídat ![]()
Jinak všem přeji krásnej, slunečnej víkend a pěkné velikonoce ![]()
Korin…no nedostala. Vyvolavacku mi nedali, ze to nema smysl…ze kdyz mam tak nizkou sliznici, nedostanu to ani s agolutinem driv, jak za 14 dni…tak musim cekat. Neda se nic delat…
Jinak ja jsem v pondeli v praci, takze vam preji krasne velikonocw. My mame dnes vecer navstevu…kolegyni s manzelem, bude „zranice“
a zitra odjizdime do nedele na chalupu…tak se taky tesim ![]()
linksy - třeba budeš mít pěknou velikonoční nadílku. Slab // jsou nadějné. Držím place
![]()
kamčo - děkuji.
Já ani ne¨chci věřit,že nám tak skvěle vyšlo počasí ![]()
mono - teda to je smůla toto. Zrovna když člověk potřebuje tak ms nejde mrcha jedna
Ale co člověk nadělá.
každopádně si užijte návštěvu a rozhodně i tu chalupu ![]()
Holkyyyyyy!!!!! Mam asi 365 786 tlak!!! Tak jsem to dostala…a tak volam do gennetu a oni maj plno…prej tak pristi cyklus. To si snad delaji prdel!!! Pardon…no to jsem nasrana!!!
mona- to mě mrzí, to je jak naschvál ![]()
prostě to tam už asi bude pro takovou velkou klientelu malý ![]()
nevím pořádně co na to říct ![]()
vůbec se nedivím, že jsi naštvaná.
já se loučím, jdu na noční, vůbec se mi nechce ![]()
tak
![]()
jjj holky asi tedka přes leto bude pekne narvano ješte že já tam 3 měsíce nepojedu a pak se uvidí co dál
Ahoj holky,
Kořin nestraš…čekáme jen jedno mimčo a i tak to bude v našem super velkém bytě až, až…ale je pravda,že se hrozně těším.Příští pátek jdeme na 3D,tak budeme mít video i fotečky.
Linksy nepřestávej doufat, nám 2 IVF taky nevyšla a zadařilo se přirozeně.
Všem ostatním přeju hezké velikonoce ;o)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.