Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kamccoo v těch myšlenkách jsem na tom podobně. Někdy si také říkám úplně to stejné. Ale pak se zase vrátím nohama zpátky na zem a říkám si, že by to nebylo fér… a my jsme přece holky férový no ne???
![]()
A hlavně by jsme třeba časem zjistili, že to je všude stejný…
![]()
Budeme se držet těch našich „miláčků“ a budeme doufat… všechny nás to jednou přece musí potkal…
![]()
no mému manželovi říkal jeho šéf,že by třeba řešení našel soused
![]()
jenže mi máme problém oba,takže by to asi bylo jedno…,ale stejně je ten jeho šéf pěkná držka ![]()
No mi uvidíme co dál,ale já se tak nějak psychicky připravuju někdy na to případné PICSI. Sem zvědavá co mi pátého řeknou v gennetu a příští úterý se třeba něco nového dozvíme na imunologii
Holky tak jsem dneska dostala od ženských z práce krásný řetízek s křížkem z bílého zlata pro štěstí…
Prý ať se mi vše podaří,že mi drží moc a moc palce a že mi určitě přinese štěstí…
Až mě to dohnalo k slzám… Jsem teď poslední dobou nějaká přecitlivělá. Rozbrečím se kvůli každé pitomině… Ale moc, moc mě to potěšilo…
![]()
Andrejko - mělas narozeniny? jestli jo,tak všechno nej ![]()
Vidíš jak jsou na tebe hodné
Právě, že jsem neměla vůbec nic… prostě jen tak…a o to víc mě to potěšilo… ![]()
Ale děkuji Korin…
Andreo,
Ohss je ovarialni hyperstimulacni syndrom.
Kamco, ja nevim, jak je to s tim pco, jen jsem psala, co mi rekl dr.Petr. ![]()
Jinak Dag, ja jeste na nicem nebyla, tak nevim, na kolik by vyslo ivfko me. Ale jelikoz jsem v cenniku nasla ivf za 26000, tak mi to ivm urco prijde levnejsi…
Kazdopadne me ivf neudelaji, vzhledem k tomu, ze jsem mela ohss po blbym clostilbegytu. Takze ja jdu rovnou na ivm… Ted jen to dostat, abych mohla na to hystero ![]()
mono - ty jsi ještě nedostala ms? A byla jsi na té vyvolávačce? To je jak na schvál.
Ta cena 26tisíc je snad maximální při spoluúčasti. Většinou to vyjde tak do dvaceti,je to hodně individuální,kvůli lékům,každá jsme jiná.
Mě to IVM přijde šetrnější nejen pro peněženku
Ahojky holky,
jen se zeptám, jestli to chápu správně (zjisťuje pro kamarádku, abych mohla „machrovat“, ale spíš pro to, abych jí nějak poradila).
Předpokládám, že IVM pokus se počítá stejně jako IVF pokus. Nebo snad ne?
Vím,že mě se to teď už mluví, ale já věřím,že se svého uzlíčku radosti všechny jednou dočkáte. Moc vám držím palečky ![]()
ywetko - zažila sis to samé co my
A jak se daří miminkům?
Já si myslím,že asi jo
Jééé holky,sorry že se vám vrhám do diskuze,ale musím se vám s něčím pochlubit
Tohle sem dneska sehnala mýmu mladýmu…šíleně mě to pobavilo už v obchodě…nemohla sem odolat!!!! ![]()
Je to suprový…takový nevšední!!!Strašně se mi líbily
Kéž by takový spoďáry měli i na naá baby ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
se picnu teda.
já sem zjistila,že musim do zítra vybrat přeplatek eletriky 500 kč..aby mi to nepropadlo.Tak nám otevírají poštu v 13 h..se za chvíly zdekuju od pc..sprcha a mladej mě na poštu odveze.
A hlavně musim pro kousek masa do drůbežárny.Jsem totiž nic nevařila,tak aspon na rychlovku na přírodno udělat s hranolkami.