GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
26.4.11 12:06

Linksy sežen si 10 tkovej test…

• Citovat
  • Upravit
177
26.4.11 12:09

kamccaa- jj, no hlavně se tím nebudu stresovat, a uvidíme :-)

Jinak holky jaké byly Velikonoce ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
26.4.11 12:33

U mě v pohodě..

kde je korin..nějak jí není vidět. :think:

• Citovat
  • Upravit
177
26.4.11 12:57

U nás taky ok :mrgreen:

Doufám, že se Korin z té vody vrátila vpořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
26.4.11 16:41

Ahoj holky…
Tam spg mame za sebou a nic moc. Mnozstvi je v poradku, ale ma horsi morfologii a jsou pry pomalejsi. Ach jo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
27.4.11 00:34

sestramona- udělejte si pak ještě kontrolní Spg, nasadte vitamíny :palec: at se zlepší :-)
my nemáme vpořádku ani to množství :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.11 07:36

ahoj holky :mavam: :mavam: :mavam:
z vody sem se vrátila v pořádku,zdrchaná jak po měsíčním náporu,ale spokojená.počasí nám vyšlo na jedničku Včera jsme jeli ještě na Prahu pro výsledky z tém imunologie, no co vám mám povídat výsledky u mě nic moc,ale naštěstí mi to má máma přeložila do češtiny a prostě se v těch výsledcích dost projvil ten nějaký zánět. Budu brát nějaký lék,ale začnu ho brát až co mi řeknou v géčku. Měla bych ho asi užívat nejdýl půl roku,ale balení mám na měsíc a půl.Tak se zeptám zda by mi pak předepsali další.A kdybych náhodou otěhotněla tak v devátým týdnu šup k nim na odběry,zda se mi ty bílé krvinky nezbláznili.paní doktorka Daňková byla moc hodná,milá,ale já byla strašně utahaná z té vody,že sem ztěží něco vnímala.No co příští čtvrtek jedu se vším do gennetu a sem teda zvědavá co mi tam povědí. jen nevím ke komu půjdu jestli k doktorovi nebo k paní Mokré :think: Nějak divně mě objednávali,ale už to nebudu hrotit samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.11 07:40

Jinak ještě k imunu, manžel má zjištěnou zhoršenou morfologii spermií, doporučené vitamíny,ale to nám neřekli nic nového..má brát vitamíny a nějaký přípravek Alveo,ale doktorka předem upozornila,že stojí 1300,– :twisted: a jen tak není k sehnání,atak musím kouknou na net a něco si o tom přečíst a zjistit. každopádně v lékárně ho nemaj a nemá ho ani jejich distributor. No snad postačí ty vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.11 07:41

Mono - teda to je smůla. No je fakt,že mě na tuhle poslední hystero taky museli násilim sestřičky protlačit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.11 07:42

Jitko - bu´d silná, moc mě mrzí co se stalo a Matýskovi přeju hodně sil aby byl co nejdřív u vás doma. neboj, jsou to nervy,ale v nemocnici mu určitě pomůžou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.11 07:43

Mišulína - tak jak dopadla první konzultace v gennetu? Brali vám už krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.11 07:43

Mišulína - tak jak dopadla první konzultace v gennetu? Brali vám už krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.11 07:44

Linksy - no tak jak?? jak to s tebou vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.11 07:44

Jitko - jééé promiň já se spletla, tak držím jenomu minčovi dále palce :huban: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
27.4.11 09:27
korin ahoj.
konečně.
už sem myslela ,že ses na nás vybodla.
SÍM TĚ ONI DĚLALI I NĚCO MANŽELOVI ? :think: :think:
korinkovna píše:
Jinak ještě k imunu, manžel má zjištěnou zhoršenou morfologii spermií, doporučené vitamíny,ale to nám neřekli nic nového..má brát vitamíny a nějaký přípravek Alveo,ale doktorka předem upozornila,že stojí 1300,– :twisted: a jen tak není k sehnání,atak musím kouknou na net a něco si o tom přečíst a zjistit. každopádně v lékárně ho nemaj a nemá ho ani jejich distributor. No snad postačí ty vitamíny.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.