Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím holky ![]()
Dag- pěkná fotečka ![]()
Katoosa- držím palečky ![]()
Venku je tak krásně, musím si to užít
ve ST a ve Čt jsem v práci až do večera ![]()
Ahoj holky.
Tak mnzes ne a ne prijit. To je jako naschval! Kdyz ho clovek nechce, tak ho ma a naopak. Takze hCG negativni, rano jsem bezela z nocni rovnou ke sve gyndarce, ta me prohlidla a udelala vnitrni utz…sliznice jen cca 6 mm, takze ms pry az tak za 14 dni. Kazdopadne to vypada, ze mam srusty mezi delohou a pravym vajecnikem…porad me to tam strasne boli od toho potratu. Takze by pry doporucovala spis laparo. Tak jsem odtamtud bezela rovnou do gennetu. Hsk zrusena, ostatni zustava a hsk predbezne na 16.5.
Mam zavolat a potvrdit termin. Ach jo…zase zadrhel
![]()
Ahoj holky
Tak jsem byla v Gennetu.Doktor byl překvapený,že se nám tohle přihodilo.Prý si byl jistý už při ET,že to bude tutovka.Prý jsem příklad toho,jak to má vypadat
Procentuelně se prý nestává,že by bylo ZT několikrát za sebou.Zmrzlinky jsou všechny 4 té nejvyšší kvality Jdeme na imuno,ale testy na čtyři nejdůležitější imunologické poruchy máme prý v pořádku,ale prý pro klid.Vybral si mě na první operaci,která se v Čechách bude dělat místo laparoskopie,nějaká transvaginální hydrolaparoslopie(TV-HLSK).Nedělá se břichem,ale jako punkce ovarrí,ale spodní částí pochvy.Je to prý mnohem šetrnější a v budoucnu by se to mělo hodně používat,tak uvidíme,udělá mi u toho hysteroskopii a průchodnost vejcovodů.Tak se budu těšit zase na MS
dagmariana - to zní zajímavě a kdy na to asi půjdete?A k čemu všemu to je dobré?
Já jsem s doktorkou Mokrou měla ty nejlepší zkušenosti,zatím. ET transfer fakt na jedničku necítila sem nic a byla sem pak překvapená že už je po.
mono - takhle to je snad pokaždé. jak na schvál. Já měla srůsty zas na levé a mám ucpaný levý vejcovod
Vikoušku - když jdeš na konzultaci,tak se můžeš objednat ke komu chcceš,ale na sále maj oni už rozhozené směny.Takže když ti například transfer vyjde na pondělí určitě budeš u doktorky Mokré
Holky tak jsem úplně v pr… Dnes jsem byla v Gennetu a konečně jsem si myslela, že mi řeknou co a jak bude. A řekli…
. Spermiograf úplně katastrofický a moje vaječníky úplně katastrofické..... Nejhorší kombinace co může být…
Celé odpoledne jsem probrečela. IUI je prý úplně zbytečné a IVF by mohlo ohrozit můj život, tak prý pokud budu souhlasit tak půjdeme do IVM - což je méně léků a více peněz…
O IVM skoro nikde nepíšou… je to prý úplně ta poslední varianta…
Můžu říct, že mi nikdy nebylo tak smutno jak v tuto chvíli…
Andrejko - já vím,že ti není do smíchu. Důležité je ,že přišli na to co se děje a i to jde nějak řešit. Na jednu stranu nebudete zkoušet skoro zbyteční iui,které vše jen oddaluje,dle mě, i když jsou také ty šťastné kterým to pomohlo,ale je jich hodně málo.
Držím ti palce a nevzdávej to ![]()
Korin - ale proč zrovna já… Asi jsem měla v životě moc velké štěstí… Zatím mě žádná taková rána nepotkala, ale teď se mi to vše vrací i s úrokama. Jsem ráda, že mi to řekli, než abych v něco doufala a stejně se to nepovedlo… A slyšela jsi někdy o IVM???
ano, v gennetu ho dělají nově od začátku tohoto roku snad jediní v republice.
myslím,že je to citlivější způsob ivf, tady u nás ho nabídli tuším i sestřemoně. Sice sem si myslela,že je lacinější než celé ivfko,ale nevím
Holky držím palečky
,hodně štěstíčka,
jsem zvědavá na ty nové metody ![]()
my jsme nasadili oba Femigard, tak uvidíme
prý to zlepší i spermio.
Taky jsem si myslela, že to IVM je levnější než IVF, asi budou větší doplatky za dozrávání vajíček v laboratoři ![]()
linksy - no oni ale v závěru píšou jednu z výhod,snížení nákladů, tak nevím. Docela by mě to zajímalo ![]()
Korin- to by bylo skvělý
dostupný
Tak se loučím, jdu spinkat, pa ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.