GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
15.4.11 19:26

no vidíš a já sem nechtěla jít na hystero.Zdálo se mi to naprosto zbytečné..
sem zvědavá co s tím vejcovodem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
15.4.11 19:55

Ahoj holky,
No teda koukám Korin, že to je docela síla, ale hlavně, že to máš ted čistý. A co s vejcovodem? Já mám taky jeden nepruchodný a jelikož pro nás než IVF v dnešní době nepřipadlo v uvahu, tak jsem to neřešila. Prý HSK zjistí sice pruchodnost, ale v jakém rozahu, by se muselo dělat už laparoskopicky.A to toho 5.5. jdeš na kontrolu jako konzultaci kvuli tomu zánětu, nebo budeš muset znova na HSK, aby se zjistil stav dělohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.4.11 19:57

nemi - jdu na kotrolu,možná se na mě koukne aspoň přes utz a budu už mít výsledky z histologie.Prej se domluvíme co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
15.4.11 19:59

tyhle skrytý záněty jsou prevít.Copak se to nedá zjistit z krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.4.11 19:59

já si taky myslím,že průchodnost se zajistí jen laparoskopicky,ale už nevím proč se na to dneska netvářil. No tři neděle je relativně krátká doba po tom všem. Vyčistím si hlavu na vodě, pak jdem na jednu svatbu a pak teprve gennet.Takže už budu vše přijímat s jiným odstupem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
15.4.11 20:00

Hlavně že si na to šla, docela jsem za tebe ráda :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.4.11 20:00
hele netuším :nevim:
já jen vím,že když sem chodila na odběry na předoperační k mé praktická,ta mi občas říkala,že mám v moči víc bílkovin než bych měla mít,ale není to nic tragickýho. Víc bílkovin značí nějaký zánět.Ale to bylo dřív..teď nevím ,teď sem byla na předoperačním v gennetu. a navíc při první hystero bylo všechno v pořádku
nemi píše:
tyhle skrytý záněty jsou prevít.Copak se to nedá zjistit z krve?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.4.11 20:01

nemi taky jsem ráda. jak sem tu vykřikovala,že na ní nepůjdu,že si myslím,že to bude zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
15.4.11 20:02

Jinak mě uspával 1:1 oba anesteziologové.A nemůžu i stěžovat ani na jednoho.A co se týče doktorů jsem tam snad vystřídala každého a taky v pohodě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.4.11 20:03

oni tam jsou všichni v pohodě. samozřejmě mám své oblíbence,ale je to tam ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
15.4.11 20:03

Ještě se z krve zjišťuje CRP, to je zvýšené taky když je v těle nějaký zánět, nebo když člověk s něčím boijuje.Ale kdyby to bylo všechno tak jednoduché, nikdo by nás tam neviděl u jakou dpbu, že :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.4.11 20:04

naprostý souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
15.4.11 20:06

taky si říkám, že sem musela dneska začít špinit, protože mi „vyrostl hřebínek“ že se to konečně povedlo.Tak ted mi sklaplo :mrgreen:
Prostě život nemůže být fádní, neměli bychom o čem drbat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.4.11 07:09

nemi - fakt? ale špiněním ještě všechno nekonči :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
16.4.11 07:48

aHOJ.
pOČÁSKO VYPADÁ DOBŘE..
Korin nevíš jak je to s parkováním u toho sychrova?
jestli přímo tam..aby jsme tam nejančili.
Nebo kdokoliv víte..písněte.
 DÍKY

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.