GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
28.4.11 15:07
mi zas na tu prahu a v sobotu na svatbu. Takže tu holčiny celej víken zase nebudu.Budu papat svíčkovou,ochutnávat dobrůtky,bavit se a dělat manželovi asistenta při fotogrofavování :mrgreen: svatebčanů
valtřinka píše:
Korin já ještě sháněla dárky, protože zítra odpoledne jedeme do jižních Čech směr Tábor jupííí už se moc těším… tak pa pa
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.4.11 15:08

Jéééé taky bych šla baštit na svatbu… svíčkovou mám doma, ale to by mi nevadilo, hlavně, že bych šla na svatbu někomu :-)
Já tady taky celej víkend nebudu, tak tu nezlobte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.4.11 15:13

No já se tam taky nejdu najíst, to jen tak provokativně říkám :-D myslím,že tohle bude opravdu veselá svatba,nic uťáplého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.4.11 15:14

jen mě štve,že jsem to asi dostala a já si na tu svatbu koupila nové bílé,přiléhavé kalhoty a nová tanga :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.4.11 15:17

tak si budeš muset vzít pěkně tamponky…když chceš být za dámu v tangíčkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
28.4.11 15:19

holky ta hysteroskopie se provadi po ms?? 8-o a co si musim vzit sebou?? po zakroku dostanu neschopenku nebo jak to chodi?? :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
28.4.11 15:20

Korin víš jak to je v tý reklamě…??? OB s drážkama nikdy nezklamou… :mrgreen: :mrgreen:
Tak nasaď sladký úsměv, nová tanga a hurá do víru tance… :mrgreen: :mrgreen:
Já tu také asi celý víkend nebudu. Zítra mám dovču - musím uklízet náš 14-denní bordel doma, prát, žehlit a prostě to trošku zkulturnit, v sobotu opíkáme prasátko a v neděli budu asi odpočívat.
Tak se na Vás těším v pondělí…
Mějte se moc, moc krásně, buďte na sebe opatrní a hodně zdaru, nervu a úspěchů..... :kytka: :kytka:

papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.4.11 15:24

koukám,že tu bude prázdno o víkendu,ale zase je dobře,že se všechny jdeme bavit

Jo obéčka.No nějak to vyřeším,chjo,když já stejně budu mít furt stzrah z nějaké té nehody :mrgreen: My ženský to nemůžem mít jednoduché :-P

Vikoušku - hystero se dělá v období do ovulace. Asi tak devátý desátý den,podle toho kdy ti začně ms tě objednaj. A pokud budeš potřebovat neschopenku tak ti jí vystavějJá teda to napodruhé měla tak,že hned druhej den šla do práce a večer pomáhat do kuchyně na oslavu,ale příště už to neudělám. byla sem pěkně zdrchaná. jako nic mě nebolelo,ale nebylo mi nic moc. po narkoze aspoň ten jeden den po je fakt ještě dobré vysadit,i když ji dobře snášim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
28.4.11 15:30

korinko děkuju a co si mam vzit sebou nejakou košilku nebo oni mi neco na sebe daji? :roll: ja bych si aspoň na den neschopenku vzala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.4.11 15:39

košilku a bačkůrky a možná i nějakou knihu. hysteroskopie dělají jako poslední,ale všechny nás tam naženou v půl osmé. mě teda nakonec volali ať přijedu v jedenáct a hned sem šla na řadu. Ani jsem nestihla napsat manželovi.le poprvé jsem čekala dost dlouho.
Jo nech si klidně napsat. Já podnikám,takže mě je neschopenka k prdu,ale když můžeš,tak si jí nech vystavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
28.4.11 16:06

korinkovna moc díky :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
28.4.11 19:32

Ahoj holky :mrgreen:

sestramona- tak se na tebe usmálo trochu štěstíčka, budes to mit za sebou :palec:
já jsem jeste nikdy hystero ci laparo nemela :think:
Jinak ja pracuji jako sestra v nemocnici.

O víkendu tu snad nikdo nebude :lol: samé výlety :-D já jdu taky na svatbu, ale v létě a na svoji :mrgreen: ještě jsem toho svého neomrzela :mrgreen: :palec:

Jinak kdo tu už nebude, přeji krásný víkend :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
28.4.11 20:48

holky nebyla jste některa na genetickém vyšetřeni?? jak to probíha to nam naberou krev?? omlouvam se za neustale otazky :oops: chci být na vše připravena :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.4.11 20:59

vikoušku byla. :-D . Budou se vás vyptávat na nějaké choroby v rodině,na rodiče prarodiče,sourozence. A krev vám oběma také vezmou. paní doktorka Křečková je strašně moc hodná paní doktorka. je nepřehlédnutelná,ale moc hodná a trpělivá.Všechno polopatě vysvětlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.4.11 21:00

a jen se ptej, já se taky ptala.. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.