Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ráno, tady taky.....
. A ještě k tomu nějaká depka… No uvidíme jestli dnešek přežiji ve zdraví…
![]()
Andreo - já měla depkoidní stav včera večer než přijel manžel z práce.
A jsem te´d trochu mimo,promiň. Co tě zítra čeká?
ahoj holky to je hnusně venku
normalně sněží ![]()
holky tak jsem konečně v sobě našla odvahu a objednala se na hysteroskopii, jak je to s pitim?? nesmi se vůbec pít den před zakrokem nebo od večera?? jdu tam hned ráno ![]()
sestramona to jsem rada že to mas za sebou, me to teprve ceka
nemohla bys mi prosim popsat ten průběh??
strašně se bojiiiim, bojiiiim ![]()
Vikoušku ničeho se neboj… Já byla objednaná na půl 8. Přišla jsem v půl 8 vzali mě na pokoj, kde jsem se převlékla do košilky a bačkůrků a čekala jsem až pro mě přijdou. Čekala jsem asi do půl 10. Byla za mnou jedna sestřička a anesteziolog, který se mnou jen sepsal, jestli jsem opravdu nejedla, nepila, kolik vážím atd. Pak jsem šla dolů na sál… Pohled šílený, všude doktoři, světlo, atd.
Lehla jsem si tam na „kozu“, sestry mi napíchli infuzi a já pomalounku usínala. Vzbudila jsem se asi za 20 minut na tom „mém“ pokoji kde jsem měla kapačku s nějakýma lékama proti bolesti. Za chvíli za mnou přišla dr.Mokrá, koukla se jak krvácím a jestli vše v pořádku, atd.
A asi v půl 12 jsem už šla domů (přítel pro mě přijel) no a pak jsem celý den ležela doma a ráno šla do práce… Jo a nejedla a nepila jsem jen od půlnoci… ![]()
Neboj, neboj nic to není… FAKT… ![]()
Vikoušku neboj neboj. A je dobře že jsi se objednala. Skutečně to nic není,je to tam pomalu jak na běžícím pásu ![]()
nepij asi od půlnoci a v den ani nejez.pokud bereš nějaké léky tak si je vezmi,ale zapij jen douškem. Anestezioložka ti tam pak všechno vysvětlí a na všechno se tě ještě předem zeptá.
yweto - jestli sem přijdeš,nemohla by jsi mi napsat ještě jednou kontakt,mobil, na paní Korkrdovou? já ho nějak potratila, dík ![]()
holky jste zlatička
a ještě jedna otazečka dostala jsem takovou kapsli a mám si ji zavest do pochvy akorat jsem zapoměla kdy přesně jestli večer den před zakrokem nebo až ráno
hrozně zmatkuji
![]()
vikoušku, večer. to je desinfekce.Můžeš mít po ní slabounký výtok ![]()
vikoušku, mě to taky z kraje uklidňavolo,když sem nic nevěděla,neznala a takhle sem se mohla zeptat ![]()
je holky…ja doted spala ![]()
Viki, tak koukam, ze uz vsechno vis… opravdu neboj. Jsou moc hodni, hlavne na sale. Tam jsme se nasmali se setrickama
Me osobne vadila ta ztrata sebekontroly kdyz te uspi, nebala jsem se toho zakroku, ale uspavani…holt deformace no
Ale opravdu byli hodni. Me prislo nejhorsi to cekani, nez me vzali…to mas nervy na pochodu. …
ahojky holky tak moje terti iui opet test negativní takze vysadim prasky a budu cekat az dorazi ms tak holt mam smulu no ![]()
zdravím děvčata, tady je taky hnusně a náladě to nepřidá ![]()
Korin…Co lidi, chodí aspoň?
Mono…Teda takhle vychrupovat…ale ty si měla noční ne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.