GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
3.5.11 07:40

ahoj, tady taky. To bude zas v práci nuda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
3.5.11 08:56

Dobré ráno, tady taky..... :cert: :cert: . A ještě k tomu nějaká depka… No uvidíme jestli dnešek přežiji ve zdraví… :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.5.11 10:06

Andreo - já měla depkoidní stav včera večer než přijel manžel z práce.
A jsem te´d trochu mimo,promiň. Co tě zítra čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
3.5.11 10:15

ahoj holky to je hnusně venku :poblion: normalně sněží :zed:
holky tak jsem konečně v sobě našla odvahu a objednala se na hysteroskopii, jak je to s pitim?? nesmi se vůbec pít den před zakrokem nebo od večera?? jdu tam hned ráno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
3.5.11 10:18

sestramona to jsem rada že to mas za sebou, me to teprve ceka :-? nemohla bys mi prosim popsat ten průběh?? :roll: :oops: strašně se bojiiiim, bojiiiim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
3.5.11 10:35

Vikoušku ničeho se neboj… Já byla objednaná na půl 8. Přišla jsem v půl 8 vzali mě na pokoj, kde jsem se převlékla do košilky a bačkůrků a čekala jsem až pro mě přijdou. Čekala jsem asi do půl 10. Byla za mnou jedna sestřička a anesteziolog, který se mnou jen sepsal, jestli jsem opravdu nejedla, nepila, kolik vážím atd. Pak jsem šla dolů na sál… Pohled šílený, všude doktoři, světlo, atd. :cert: Lehla jsem si tam na „kozu“, sestry mi napíchli infuzi a já pomalounku usínala. Vzbudila jsem se asi za 20 minut na tom „mém“ pokoji kde jsem měla kapačku s nějakýma lékama proti bolesti. Za chvíli za mnou přišla dr.Mokrá, koukla se jak krvácím a jestli vše v pořádku, atd.
A asi v půl 12 jsem už šla domů (přítel pro mě přijel) no a pak jsem celý den ležela doma a ráno šla do práce… Jo a nejedla a nepila jsem jen od půlnoci… :-D
Neboj, neboj nic to není… FAKT… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.5.11 10:37

Vikoušku neboj neboj. A je dobře že jsi se objednala. Skutečně to nic není,je to tam pomalu jak na běžícím pásu :-D
nepij asi od půlnoci a v den ani nejez.pokud bereš nějaké léky tak si je vezmi,ale zapij jen douškem. Anestezioložka ti tam pak všechno vysvětlí a na všechno se tě ještě předem zeptá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.5.11 10:38

yweto - jestli sem přijdeš,nemohla by jsi mi napsat ještě jednou kontakt,mobil, na paní Korkrdovou? já ho nějak potratila, dík :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
3.5.11 11:02

holky jste zlatička :huban: :dance: :hug: a ještě jedna otazečka dostala jsem takovou kapsli a mám si ji zavest do pochvy akorat jsem zapoměla kdy přesně jestli večer den před zakrokem nebo až ráno :oops: hrozně zmatkuji :oops: :oops: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.5.11 11:14

vikoušku, večer. to je desinfekce.Můžeš mít po ní slabounký výtok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
3.5.11 11:23

korinkovna DĚKUJI :huban: :dance: hned jsem klidnějši ještě že tu jste :huban: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.5.11 11:41

vikoušku, mě to taky z kraje uklidňavolo,když sem nic nevěděla,neznala a takhle sem se mohla zeptat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
3.5.11 12:25

je holky…ja doted spala :-D
Viki, tak koukam, ze uz vsechno vis… opravdu neboj. Jsou moc hodni, hlavne na sale. Tam jsme se nasmali se setrickama :-D Me osobne vadila ta ztrata sebekontroly kdyz te uspi, nebala jsem se toho zakroku, ale uspavani…holt deformace no :-D Ale opravdu byli hodni. Me prislo nejhorsi to cekani, nez me vzali…to mas nervy na pochodu. …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
3.5.11 12:32

ahojky holky tak moje terti iui opet test negativní takze vysadim prasky a budu cekat az dorazi ms tak holt mam smulu no :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.5.11 12:38

zdravím děvčata, tady je taky hnusně a náladě to nepřidá :pocitac:
Korin…Co lidi, chodí aspoň?
Mono…Teda takhle vychrupovat…ale ty si měla noční ne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.