GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9782
3.5.11 20:02
Jasně, já dodržuji přesně instrukce dle správy od doktora :wink: Po 14 dnech po IVF test a pak stejně na krev.Krev O.K takže pak už stačila jen kontrola na UZ po měsíci, což bylo dnes…ted další kontrola za týden.
yweta píše:
nemi a na krvi jsi nebyla? já největší posera jsem mazala hned, když mi vyšel 1 dušík a za 2 dny znova ;o))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.5.11 20:05

nemi - takže už to máš potvrzené? je všechno ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
3.5.11 20:08

no a co bylo na dnešním UTZ, z tebe aby to člověk páčil jak z chlupatý deky ;o)
Jako bys nevěděla,že jsem zvědavky zvědavé :mrgreen: teda aspoň já určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.5.11 20:11

Jo ywetka má pravdu. nějaké podrobnosti, prosím a napiš si něco do podpisu ať nejsme neznalé :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.5.11 20:13

z krve to bylo potvrzené už na začátku dubna, dnes UZ - gestační váček, ale mimi zatím nikde.Myslím si, že kdyby to byl jasný konec, tak by nám neřekli za týden na kontrolu, ale je to na depku.Zase týdfen čekat. Jen si myslím, že už by to v tomhle stádiu mělo být vidět (i dle toho co se ptalo na netu)
Klidně se ptejte, když budu vědět, odpovím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.5.11 20:14

kouzlo podpisu jsem ještě neobjevila :oops: Jako že nevím, kde se to dává :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
3.5.11 20:31

Kouzlo podpisu - v horní liště vedle tvého nicku je nastavení a tam si vyplníš co chceš ;o)
Neboj za týden to určitě bude všechno krásně vidět.
Dříme všech 8 palečků co máme ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.5.11 20:44

to jste hodní a váš názor, kdy by to mělo být vidět :wink: Jaký cca týden, nebo jestli jste někde něco četli či slyšeli :jazyk:
Na podpis mrknu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
3.5.11 20:50

u nás bylo vidět mimčo i se srdíčkem v 7 týdnu, v pátem byl váček a na další kontrolu jsem šla až v 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.5.11 20:52

jo jenže já jsem podle PM 8+3 :cry: Tak proto na nejistota.Manžela to dost vzalo a já bych ráda slyšela,že je to normální :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
3.5.11 20:55

ahojky posloucham doktora nebojte se a ze je test negativni tak na krev nejedu minule jsem tam jela zbytecne a stejne nic proste smula no vysadim prasky a jeto mejte se paaaaaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
3.5.11 21:01

nemi - tak se hold zavrtal pozdějc, je to po IVF ne? takže tam bych to spíš počítala podle „ovulace“ tj, podle ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.5.11 21:06
Díky, to jsem chtěla slyšet :wink: Budu si to celý týden předčítat :pankac:
Katoos…tak si zajdi aspon k vám na středisko na krev. Já teda jezdila na krev poctivě i když jsem věděla, že je to zbytečné.¨Taky to mám daleko
yweta píše:
nemi - tak se hold zavrtal pozdějc, je to po IVF ne? takže tam bych to spíš počítala podle „ovulace“ tj, podle ET.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
3.5.11 21:12

hele to je přece jasný, že když ti cyklus stimulací rozhodí, tak nemůžou těhotenství počítat podle poslední menstruace, to by nedávala smysl…zbytečně nestresuj, mimískové to nemají rádi. Kdy byl ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.5.11 21:15

18.3 s prodlouženou kultivací, takže i tak to vypadá cca 6. týden a něco.Já se snažím nestresovat, jem spíš optimista, ale zkus to vysvětlit mému manžovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.