Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak pro ty naše holky
,který ještě nejsou u nás ještě jeden odkaz https://www.emimino.cz/…jte/diskuse/
holky jak dopředu jste vyřizovali předoperačni vyšetřeni, jdu na hystero a dostala jsem žadanku od sestřičky abych si zašla za svoji obvodni lekařkou ale nevim jaký datum oni potřebuji mít jestli novějši nebo jestli to můžu začit řešit už teď i když mám zakrok 9.6
jo a musim si nechat přeočkovat tetanovku nevite jestli to mužu když mě čeka zakrok?
DÍKY
Vikoušku, předoperační vyšetření platí 30 dní. EKG je myslím 3 měsíce. Já jsem byla na hystero před měsícem a za 3 týdny jdu na IVM a musím si to stejně všechno oběhat znovu… ![]()
S tetanovkou nemám zkušenosti, abych Ti pravdu řekla, tak já myslím, že také už to mám prošlý a nikdo, nikdy to po mě nechtěl… Tak NEVÍM…
![]()
A pojď k nám do uzavřené skupiny.....
![]()
vikoušek píše:
holky jak dopředu jste vyřizovali předoperačni vyšetřeni, jdu na hystero a dostala jsem žadanku od sestřičky abych si zašla za svoji obvodni lekařkou ale nevim jaký datum oni potřebuji mít jestli novějši nebo jestli to můžu začit řešit už teď i když mám zakrok 9.6jo a musim si nechat přeočkovat tetanovku nevite jestli to mužu když mě čeka zakrok?
![]()
![]()
DÍKY
Ahoj holky! Už dlouho vás čtu a když jsem se konečně odhodlala napsat, tak jste zmizely.
Chodím do Gennetu od září 2010 a mám za sebou první IVF. U druhého nedošlo k transferu a nevím jestli se mi bude počítat??? Korin chtěla jsem se tě prosím zeptat jak probíhá cvičení mojžíšovou metodou, jako jak probíhá první navštěva a zda jí pak můžu cvičit sama doma atd.. Moc děkuju za odpověď. Všem vám přeji hodně štěstí. ![]()
astor - ahoj, když nedošlo k transferu si myslím,že ti tento pokus nebudou počítat,i když je jakoby druhý.Ale nevím to jistě. Ovše, pokud by jsi šla na další a opět nedošlo k transferu,tak by byl braný jako pravý. Ale zase když už jednou nedošlo,tak budou prozkoumávat proč se tomu tak stalo a pošlou tě na další vyšetření.
Odešli jsme do uzavřené skupiny protože se můžeme bavit trochu otevřenějc. Nechtěla bys za námi?
Mojžíšovka se cičí dvakrát denně (ráno a večer) cvičíš ji sama a jednou měsíčně docházíš k fyzioterapeutce na mobilizaci (protažení)a zopakuješ si před ní ty cviky a ona ti řekne jaké případně děláš chyby. Cviky se ti dávkujou postupně,já zatím také necvičím všechny. Musím sama za sebe říct,že se mi přestaly bolet záda a cejtim se nádherně protažená.Mnohem líp. Tyto cviky může cvičit i partner - ten můj teda atím jen jednou,ale asi ho víc nedokopu - prostě chlap ![]()
Na posled když sem byla v caru ,nakonec sem se odhodlala to doktorce říc a byla nadšená,že to je rozhodně dobře. Někteří lékaři o tomto cvičení neradi slyšej ![]()
Ahojky. Korin moc děkuju a ráda bych se k vám přidala…
Je to dobře, že jsou tyhle diskuze, protože kdo si tím neprojde, tak to nepochopí.
astor - tak jsi přidaná, klikni na odkaz viz. víše,nebo by ti měla přijít pozvánka ![]()
Ahoj dámy, jsem taky z Liberce a chtěla bych darovat vajíčka. Je mi 19 a studuju. Chtěla bych se zeptat na nějaké ty rady.Chtěla bych se zeptat, jak se k Vám chovali a jestli jste neměly nějaké problémy. Četla sem, že si tady poměrně dost lidí stěžuje na Šrámka.
Já k němu chodím normálně a vždycky se ke mě choval slušně. A ještě mám 3 měsíce piercing v pupíku, ale chtěla bych jít na testy až nějak na podzim, nebude to ještě vadit, nevíte?
Děkuju za odpověď ![]()
Kate
Ahoj Kate,
myslím,že Šrámek se tam už dlouho vyskytovat nebude ;o)
Ostatní doktoři i sestřičky jsu milý, Šrámen ani v Gennetu nebyl nějak nepříjemný…ke svým pacientkám se asi taky chová jinak než k cizím s problémem v půj 1 ráno ;oD
Je hezké to co chceš udělat, myslím,že piercing v pupíku jim vadit nebude, kdyžtak si ho před OPU (odběr vajíček v krátkodobé narkóze sundáš a hned potom zase nandáš ;o))
Budou ti dělat testy na pohlavní chodorby (myslím,že 2×) pak bude stimulace, injekce do bříška a pak až vajíčka nerostou,tak odběr, celé to trvá cca 14 dní…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.