Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
alize - určitě si kup mamatest…ten je takovej …skorojistej. Citlivost musí být deset jak píše val
No u nas uz je lekarna prave zavrena. A pristi 2 dny se tam taky kvuli praci nedostanu. Ach, mne tak tluce srdicko, ani nevim jestli vic radosti nebo strachem…
a co si dojít na krev jako samoplátce? nebo na gynekologii ať ti vezme krev na HCG a uvidí se hned.
To mne taky napadlo, ale budu to muset vydrzet do pondelka. Zejtra to opravdu nejde. Od rana do vecera jsem v praci.
tak zase jestli to je těhu a má to tak být, tak to bude i v pondělí… ale v sobotu taky jsou lékárny otevřeny do 12:00 a lepší si to zjistit co nejdřív, abys věděla, co můžeš a co nemůžeš…
Jsem v praci i v sobotu. V nedeli si dojdu koupit test do Liberce. Poslala bych do lekarny manzela, ale zatim mu nechci nic rikat. Moc si miminko preje a ja nechci, aby byl znova sklamanej…
to chápu…když mám občas nějaké podezření,taky už si všechno nechávám pro sebe…
Alize to by bylo super, co další test, zkoušela jsi?
Jak dlouho po limitu vykoukla čárka?
Ahoj holky. Tak tohle je vcerejsi mamatest 10, ale moc dlouho jsem se netesila. Odpoledne jsem zacala spinit a ted uz slabe krvacim. Tehotenstvi sice potvrzeno i gyndarem, ale hcg prej trosku nizsi, jak by melo byt. Dostala jsem utrogestan a ascorutin na udrzeni a mam se tam ukazat v patek. ![]()
Ali…to bude ok, věř a buď v klidu a nenervuj se a odpočívej. Hlavní je tomu věřit, mimi to vycítí a udrží se, uvidíš! ![]()
Držim palce!!!
Alize buď v klidu, ono to krvácení přejde… neboj… a držím pěstičky…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.