GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
30.7.11 10:29

já čekám až mi odešlou žádost na pojišťovnu a půjdeme na druhé IVF+PCSI.Počítám tak září říjen. Budu mít dlouhý stimulační protokol, protože mi oběvili endomeriozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.7.11 10:42

korinkovna-no já něco o endometrioze četla v létáku v caru.A to se na to přišlo díky tý laparce?Ach jo,koukám,že moje cesta je prd trnitá :-( držim moc palce,aby to teď vyšlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.7.11 11:52

Ahoj všem, jsem tu nová…26.08. mě čeká první návštěva v Gennetu Liberec. Dle ohlasu na doktory jsem se objednala přímo k MUDr. Petrovi…Budu ráda za jakékoliv info, co mě čeká, atd…Zároveň se s Vámi budu ráda dělit i o mé zkušenosti, postřehy…Přeji všem plná bříška :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.7.11 12:15

Lucie821-ahojky,já jsem tu taky teprve krátce :mavam: tak přeju pohodovou 1.návštěvu a taky brzo plné bříško :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.7.11 12:23

Ahoj, mohu se zeptat, jak dlouho trvala první konzultace? a dělali vám hned nějaká vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.7.11 12:34

Lucie821-my jsme tam byli hodinu,mudr s náma všechno probrala,řekla nám možnosti,atd,pak mě řekla ať druhý den ráno přijdu na krev na podrobnější výsledky,ptala se jestli chcem udělat hned genetiku,my se nakonec rozhodli hned pro 1.IUI,napsala mě Clostík a ještě mě udělala utz.Manžel už na spermiu byl,takže až budu 1DC mám volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.7.11 12:43

lera1 - já už mám taky veškerá vyšetření za sebou, přítel na spermiogramu už taky byl, ale asi před 4 měsící, teď by měl jít na konrolní, ale ten už mu asi udělají až v Gennetu…má ho hodně špatný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.7.11 12:50

Lucie821-jej,tak třeba se to po 4 měsících zlepšilo :wink: manžel byl v na sperm.už rovnou v gennetu a dopadl dobře,tak snad mu to vydrží a spermouši budou ok :wink: a jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.7.11 13:00

lera1 - snažíme se už dva roky…myslela jsem si, že bude problém u mě, jelikož přítel má už 10letou dceru…tak jsem byla na laparoskopii a z krve mi dělali veškerá vyšetření a vše bylo ok ---akorát jsem měla PCO - cysty na vaječníkách a ty mi laparoskopicky odstranili…pak šel přítel na spermiogram a zjistili tragický výsledek…já říkám, kdyby se to zlepšilo, tak bych byla třeba už těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.7.11 13:18

Lucie821-aha,no tak snad ty nové výsledky budou aspoň o kousek pozitivnější!Snad to přítel zvládá psychicky,musí to být pro chlapa náročný.No a Ty už máš všechny vyšetření za sebou,tak teď už jen kousek toho štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.7.11 13:21

lera1 - když se dozvěděl výsledky, tak jeho první slova byla, že zklamal… :-( ,ale teď už to bereme spíše s humorem…zobe vitamínky, tak doufám, že výsledky budou alespoň o kapku lepší :-)Proto nám nedoporučují ani IUI…Mohu vědět, kolik je Ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.7.11 13:52

Lucie821-jj,vitamínky zaberou a výsledky budou určitě lepší :wink: mě je 30 a manžovi 28,mám doma mladý maso :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
30.7.11 15:29

Ahojík holky,
jak tak koukám,tak se to tu začíná zase pěkně rozjíždět.
Všechny vás zdravím.
Já mám od pondělka depku.Byly jsme na další konzultaci v Gennetu a dr my sdělila,že mám PCOS vaječníky,že mám hodně vajíček,ale že se mi neuvolnují.
Navrhla nám tu novou metodu umělka IVM,kvůli tomu,že špatně snáším hormony,že se tam stimuluje minimálně a pak místo Utrogestanu bych si musela píchat inijekce na udržení.
ALe proč mám tu depku je zreakce manžela,kolik nás to bude stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.7.11 16:20

Marti 30-Ahojky :mavam:
No důležitý je,že je způsob,jak můžeš otěhotnět,ta suma bude asi velká,ale bohužel,co je dneska zadarmo :-( dej manželovi čas,srovná si to v hlavě a bude to ok :wink: Můžu se zeptat?to PCOS Ti zjistili jak? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.7.11 17:55

lera1 - doufám, že vitamínky alespoň trošku zabraly :-) jinak PCOS se zjišťuje ultrazvukem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.