GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
31.7.11 12:14

Lucie821-no nevím,každopádně se zeptám až tam budu volat.Ale 2000Kč v porovnání s tím,že třeba budu těhulka,je uplný nic :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
31.7.11 12:23

lera1 - tak to rozhodně, myslím, že v tomto případě jdou peníze stranou… :-) a byl vám zjištěn nějaký důvod, proč se nedaří přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
31.7.11 15:45

Holky IUI aspon co vím já od všeobecky..je hrazené 6 krát do roka.

Pouze pokud je špatné spermio a jdete do dárce,tak pak stojí IUI 2000 kč-respektivě dávka spermií stojí 2 tis.Prostě platíš si za spermie. :mrgreen: Jinak samo nějaké stimulační léky,ale to je řádově ve stovkách + dojíždění ,to beru dle sebe.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
31.7.11 15:47

No a IVF A IVM je cenově podobný.Záleží jak na tom jste a jaké úkony potřebujete.jako prodloužená kultivace,icsi apod..
my platili za 1 ivf 20 tisíc a bohužel nevyšlo.

Příspěvek upraven 31.07.11 v 16:26

• Citovat
  • Upravit
40
31.7.11 16:05

kamccaa - ahojky :-) to mě mrzí, druhý pokus určitě výjde :-) budu držet palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.7.11 18:35

lera - jojo za iui bez dárce se neplatí nic, jen doplatky za léky,ale ty jsou minimální.
Nás první ivf vyšlo kolem 17 tisíc. U druhého ivf počítáme minimálně s dvaceti (spíš víc) protože budem mít PICSI, to samotné stojé 14litrů a těch dvacet tisíc jen za předpokladu,že budeme mít jiné léky,za které se tolik nedoplácí.

lucie - ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
31.7.11 19:38

Holky,děkuju za odpovědi,ještě mě napadlo,jestli to třeba není tak,že musí být oba partněři u všeobecky.Manžel je u vojenský a navíc podniká(takže osvč)tak jestli tam nebude zakopanej pes?Nevím,zeptám se,budu moudřejší :wink: Jinak v jedný diskuzi,kam chodím,se za červenec podařilo otěhotnět jen za červenec 3 holčinám a 3 maj zpožďo a na testech duchy,jinak všechny už se snaží přes rok a šup,podařilo se :palec: takže tam nakonec asi zase zbydu sama stejně jako na tý předchozí diskuzi,kde se začínalo v srpnu 2010 a teď už maj holky odrozeno,nebo vesele těhotní…je to jasný,asi přinášim štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.7.11 19:41

lera - no jestli nosíš štěstí tak běda jestli přeběhneš jinam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.7.11 19:41

s těma pojišťovnama nevím jak to je..já mám vzp a manžel taky. Ale myslím,že iui je plně hrazené u každé 6× do roka jak psala Kamča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
31.7.11 20:03

korinkovna-to si piš že nosim,jen sobě ho nějak přinýst neumim :-( fakt kam vlezu,tam se těhulí a ve velkym :-D já si taky myslim,že by mělo stačit to,že já jsem pojištěná u vzp.Zeptám se a uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.7.11 20:04

:palec: dobře to dopadne :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
31.7.11 20:06

já vim :kytka: je to jak na houpačce,někdy jsem plná víry a naděje,někdy stačí pohled na reklamu na dudlík a jsem uplně v háji…momentálně v háji,ale zítra zas bude hej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.7.11 20:11

jojo, tak to máme každá. já momentálně strašně moc doufám a věřím v druhý pokus..no ještě je to daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
31.7.11 20:18

korinkovna-to je super!Víra je základ :wink: mě to občas semele a tak tomu nechám volný průběh,pobulim si a pak zase věřim o 106 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.8.11 07:20

lera - no-koukám,že je to všude stejné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.