Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
vikoušek-ta to nezní tak hororově,děkuju za info.A dělá se to v určitém DC nebo je to jedno?Jinak mě je 30(za měsíc 31),manželovi 28,snažíme se rok,já měla zvýšenej prolaktin,ale už je to ok a manžel byl na spermiogramu a je taky zdravej.Ted půjdem na 1.IUI a když to nevyjde tak na hysteroskopii.
Chtěla jsem se zeptat.Dneska jsem začala špinit(poslední pokus bez CARU bohužel nevyšel ) a potřebovala bych poradit.Ms do večera určitě dorazí,mám na 1DC volat do CARU,ale zítra je sobota,tak mám volat dnes,nebo až v pondělí?A mám se objednat na 9-10-11DC na utz,ale to vychází zrovna na sobotu a neděli a to v caru nejsou,takže myslíte,že mě posunou utz?Děkuju ![]()
kamccaa-no ale utz atd to nechávají asi až v týdnu,vid.No já tak odpol.cinknu a uvidíme co mě řeknou ![]()
lera to bohužel nevím jestli dělaji ultrazvuk o víkendu
zatím jsem tu zkušenost nemela ![]()
lera určitě tam zavolej a domluv se co a jak, možna by tě vzali i o víkendu?
holky ahoj, mě s utz vždycky počkali až když bylo po víkendu nebo nějakym státnim svátku,kdy taky bejvá zavřeno,tak na to bacha. V sobotu neděli jsou jen pokud je to nezbytně nutné. Pokud je nějakej transfer a podobně jak psala Kamča
vikoušek-jj,odpoledne zavolám
a můžu se zeptat?Výsledky po té Hyster.Ti řekli hnned?
co budou vědět hned,jako jestli ta jsou nebo nejsou nějaké srůsty a podobně ti povědí okamžitě až budeš vnímat a jinak ještě posílají vzorky na histologii,tak si tě až budeš odcházet rovnou objednaj ![]()
korinkovna-taky si myslim,ale tak co,vše se stihne,já mívám ovu dost pozdě,takže na 11DC myslim,že ještě folík tak velkej nebude.
korinkovna-jj,já vím,já vždycky,když vstupuju do neznámých vod tak plašim
ještě,že se vás můžu zeptat ![]()
lera jak psala už korinkovna, výsledky mi řekli hned u toho se děla biopsie odběr tkani který se posíla na histologii, výsledky jsou do 14 dnu, ted jdu na kontrolu a tam mi všechno řeknou i dalši postup
viki - držím ti moc palce..........
ať je postup co nejrychlejší k úspěhu ![]()
korinkovna-děkuju,hned vim,že budu palšit míň ![]()
vikoušek-jj,taky držim palce
ať vyjde vše na 1* a cesta k mimču bude snadná ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.