Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
yweta tak celkově průběh na co se mám připravit, jaky leky, zkušenosti, čeho se vyvarovat
každa informace pro mě momentalně dobra
předem děkuji
Marti koukam že máš taký pco, me kvuli pco vůbec nebylo doporučeno IVF, a kdy jdeš na IVM??
Příspěvek upraven 09.08.11 v 20:23
tý jo, ona se tu Mona ještě nepochlubila…to zas bude držková… ![]()
No kamarádka stimulova mini dávkama (ale má zvýšené hormóny) léky ti nabídnou jako u IVF buď pohodlnější pero (Gonal, Puregon) nebo jestli se nebojíš klasické jehličky, tak můžeš jít do levnějších léků Menopur a ušetřené kačky vrazít do jiných věcí.
Stimuluješ normálně, jen se vajíčka odeberou dřív a cca 2 dny se nechávají dozrát v laboratoři, pak je oplodní a zase čekáš…pak ET a 14 dní čekáš na // no a pak čekách 9 měsíců…
Vikoušek v září,mě dr zase doporučila IVM kvůli tomu,že mám špatné reakce na stimulaci hormonáma a už si i do papírů u mě napsala,že po umělku nebudu brát Utrogestan,ale budu si muset píchat inijekce…
ywetděkuji za odpoved, ja jsem si myslela že u IVM se nestumuluje
ale že se odeberou nedozrala vajička
Marti ja to mám v planu až na říjen pak mi budeš vypravět co a jak
musiš taky brat antikoncepci??
mi dnes předepsala Mudra na upravu cyklu, ale ja na upravu beru už 2 rokem Utrogestan a nevim jestlu utroš mám zcela vysadit a brat jenom tu antikoncepci??
zapoměla jsem se na to zeptat, bylo nějak hodně info na jednou
zítra asi budu volat
Vikoušek ano také mi dala antikoncepci,protože já bez pomoci ms nemám…
u IVM se bud nestimuluje vůbec nebo jen s malým množství hormonů
Marti děkuju, a brala jsi před tím utrogestan třeba kvůli ms??
Ywet to si vyridime ![]()
marti diky…jeste jsem nebyla na utz…ale uz vcera bylo hcg 9972…19 dni.po ET. Je to jasny ![]()
Uprime…ja.bych do IVM nesla…je to nova metoda…neodzkousena…a ma nizsi uspesnost nez IVF. Pokud nemas vysoky AMH, nehrozi ti bezprostredne OHSS. Ale zase se rid lekarem co.ti.doporucil. Me dali na vyber…rekla jsem, ze ten.ohss napoprve risknu. A vyplatilo se. ![]()
sestramona tak to velka gratulace
že to je metoda nova to mi zas tak nevadi i ta může být uspěšna, dam na lekáře ![]()
Ahooj..nejdříve mooc gratuluji a přeji hoodně štěstí
My musíme jet do G. znova v pátek, přítel musí ještě podepsat papíry a dostanu léky..jen mě překvapilo, že se mudr. nezeptala, zda chci injekci, nebo pero a rovnou mi předepsala pero
..Gonal bych si měla začít píchat v pondělí a nejspíš v pá na utz..nepamatuješ si, za jak dlouho po utz jsi šla na odběr vajuch? Jinak díky.. ![]()
No oni pry napoprve davaji.v podstate automaticky pero. Ale me se dr.Petr zeptal, zda ho chci, ze.kdyz jsem zdravotnik, je pro me zbytecny. Ono totiz napoprve je z toho kazdej vykulenej a neni cas na velky rozmysleni. S perem je jednodussi aplikace… ![]()
Jinak zacala jsem stumulovat 2 DC coz bylo 6.7., odber neboli.OPU bylo 16.7., embryotransfer 20.7., 26.7.// na testu, 28.7. krev v praci 82,8, 3.8.krev v gennetu 888, no a 8.8. zase krev v praci 9972. Ted cekam na 22.8. Na UTZ
![]()
drzim vam vsem.pesti…je to opravdu zazrak co dnesni medicina dokaze… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.