Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo my byli s koulouškem venku, ale je opravdu vedro, tak jsem ráda, že jsem doma…
Jo jo rýma už je lepší, trošku jsme vysáli nosánek asi 150× a je to o moc lepší a ta odsávačka na vysavač je super…
mně říkala dr. pediatrička, že nemám chodit moc ve vedru ven, spíš až navečer…tak půjdeme teď až odpoledne, aby se mi Koloušek neuvařila.
Nemi ne, to je na všechny druhy vysavačů ta odsávačka.. je to super věc a stojí 337,– Kč
já jsem se tý odsávačky na vysavač bála, aby se pak nebála jen co se pustí vysavač.tak jsme koupily co se tahá pusou asi za 20kč, ale na vysavač padla jak ulitá a po té, co jsem se málem při vytahování rými udusila (páč to je blbost to tahat vlastním fukem)jedině vysavačem.Ale zkusila jsme to nejdřív na sobě. ![]()
to se nemusíš bát, takovej tah to nemá a malá u toho drží, protože ví, že se jí udělá dobře.. a má prázdnej nosánek.. je to super věc.. teď se potřebuju ještě rozkojit…furt mi to po tom blbým císaři nejde…
zkoušela si čaje? a hlavně dostatek tekutin a asi to co si slyšela už mockrát, často přkládat malou…
ahoj holky tak hlásim dvojčátka, krásně nám bijou srdíčka a vše je, jak má. Už mě rovnou převedli k mojí dr, tam jdu 5.9. a mám se objednat na PAPP-to je ten novej screening ve 12tt.
a přikládám foto
![]()
ahoj holky…co to ten koloušek? To Val schválně jmenuje Lucinku? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Nemi dobré ránko.
Val kde se touláš?vyrazila s koluškem ven?