Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jsem tu nová, tak jsem se s vámi chtěla také podělit… DO Lib. GENNETU jezdíme od poloviny srpna, veškerá vyšetření jsem jiř měla za sebou, od svého gynekologa, kupodivu vše je vpořádku, já i přítel, snažíme se o mimčo něco přez rok, kupovala jsem si ovulační testy a stále nic, laparoskopie naprosto vpořádku, hladiny hormonů také…V Gennetu mi akorát řekli, že musíme spěchat, že můj reprodukční potenciál je už docela na hraně… V pondělí mi udělali IUI a pokud nevyjde jdeme příští měsíc na IVF, mám docela hůzu kolik to bude stát, nevíte někdo, pokud jsou oba ok a na stimulaci reaguju dobře?
ahojky vítam te tady já jezdím s manželem , už skoro rok to bude do genetu chodím k mudr petrovi, jeto suprovej člověk jinak, mám zasebou 3 nepovedené inseminace , a tedka mě čeká 1 ivf tak uvidíme.
![]()
HARPER píše:
Jsem tu nová, tak jsem se s vámi chtěla také podělit… DO Lib. GENNETU jezdíme od poloviny srpna, veškerá vyšetření jsem jiř měla za sebou, od svého gynekologa, kupodivu vše je vpořádku, já i přítel, snažíme se o mimčo něco přez rok, kupovala jsem si ovulační testy a stále nic, laparoskopie naprosto vpořádku, hladiny hormonů také…V Gennetu mi akorát řekli, že musíme spěchat, že můj reprodukční potenciál je už docela na hraně… V pondělí mi udělali IUI a pokud nevyjde jdeme příští měsíc na IVF, mám docela hůzu kolik to bude stát, nevíte někdo, pokud jsou oba ok a na stimulaci reaguju dobře?
Harper
vítám tě ![]()
cenově je to dost rozdílné, jde o to, jaký budeš mít protokol, jaké hormony, zda vám nenavrhnou nějakou metodu navíc atd.
My se dostali okolo 20tisíc. Měli jsme PICSI-manžel má hodně špatný spg, prodlouženou kultivaci a hormony jsem doplácela pár korun, nechtěla jsem utrácet za to pero. PISCI osobně doporučuju…je to drahé, ale vyplatí se ![]()
nám se vyplatilo na 200%
![]()
Já chodím k dr. Mokré, ale byla jsem i u doktora Petra… U obou jsem byla spokojená. No když nám ted ta první IUI nevyjde, tak mě čeká taky první IVF. DĚKUJU za odpovědi, cenově teda nic moc, co…
Dávají při IVF na výběr ty stimulační léky nebo si každý může vybrat levnější nebo dražší? Moje sestřenice chodí v Praze do Podolí a tam jí prý nikdy na výběr nedali a hned dostale něco drahého a koukala na mě, když jsem jí řekla, že kromě poplatku 30kč jsme zatim nic neplatili, ani za genetiku a nic jiného… A ani jí nenabídli, že jí naučí píchat si to sama, bez pera, musela si ho hned koupit asi za 2000,–
Harper - prvničkám na ivf většinou dávají Gonal,kterej finančně vyjde mnohem dráž doplatek asi 7000,teď už,ale samozřejmě máš právo na informace ohledně levnějších léků.Kdybych sama věděla,že jsou levnější verze stimulačních léků,mám Merional, tak i poprvé jdu do něj. Gonal je dražší hlavně kvůli velmi snadné aplikaci, je v peru. takže se rozhodně neboj zeptat
Oni ti zřejmě na výběr nic nedaj, kdybych se teď podruhé nezeptala,tak mám asi zase Gonal.Ale nebyl s tím žádný problém
Jsou ochotní.
SESTRAMONA Můžu se tě zeptat, vám se zadařilo hned napoprvé?
Harper
ano, poprvé. U mě nebyl problém, manžel měl tak špatný spermiogram, že se to neslučovalo s přirozeným otěhotněním.
Měla jsem krátký protokol, hormony Merional.
Měla jsem 22 folikulů-z nich 18 oocytů-10 zralých-vše oplodněno pomocí pisci, ale oplodnili se jen 4, které se vyvýjeli dále. Z nich 2 byly pomalejší, ty se ani nemrazily a 2 mi zavedly a ty mám u sebe v bříšku
![]()
A dokonale je Mona chrání holky nebo kluci nebo co to nakonec bude. každopádně miminka ![]()
a můžu potvrdit, že miminkům chutná..nebo vlastně Moně???
![]()
Já sem držka držkatá ![]()
no teda ty jsi! ![]()
já, co jsem 2 měsíce byla na ovoci, tak začínám konečně jíst občas i něco jinýho a prej že mi chutná, no sladký já můžu no, to je taky jediný…
počkej, děvěnko, si počkám na tebe, až ti bude špatně atd ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.