GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7260
26.9.11 16:09

já bych zkusila v pátek testnout, ale je to na tobě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
26.9.11 16:18

Asi jo, nebo o víkendu, do té doby si je snad koupím :lol: Mám těch testů docela plné zuby, dělala jsem si na ovulaci a pak při každém zpoždění… No ale spíš s tím nepočítám , už dáváme dohromady peníze na IVF, je to děs, máme od ledna hypotéku, koupili jsme auto, vybavení do bytu, tak jsme se dost vydali z peněz, ted si říkám, že auto mohlo počkat, nebo mohlo být levnější, peníze by se ted hodily, no… :think: Ale kdo mohl tušit, že díky mé ovar. rezervě budeme do toho muset jít hned… nikdo vás nepřipraví na to, že ve 33 už budu mít tak nízkou rezervu a to jsem si Gennet u gyn. musela vydupat a dokonce doktora změnit, pořád mi říkala kolik mám času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
26.9.11 16:25

Jo někteří dr. nemají rádi Gennet a asistovaná centra vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
26.9.11 16:38

někde psali že běžný gynekolog ví o reprodukci a problémech s ní ví jen okrajově, o tom jsem se v GENNETU přesvědčila, řekli mi věci o kterých jsem neměla ani tucha, moje gyn. mi pořád jen opakovala, že musím mít správné PH, mýt se spec. gely, nepoužívat aviváž na spod. prádlo, jemný bílý toal papír bez parfemace, nedělat noční a když tohle budu dodržovat, určitě se zadaří… Jo a ještě nemám jíst sladké! No koukala jsem na ní jako blázen!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31595
26.9.11 17:37

harper - kolik je tvé doktorce let? :lol: ta je docela hustá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
26.9.11 18:19

No řekla bych, že ke 40ti, vypadá docela mladě, ale docela to přehání, když jsem k ní na jaře přešla, vcyplnovala jsem velkej dotazník kde bylo třeba i jestli se utíráme stejným ručníkem :lol: :lol: :lol: No, mazec, tra co jsem od ní odešla měla všechno na háku a tahle to zase moc přehání, no z extrému do extrému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31595
26.9.11 18:52
:roll: :roll: :roll: tohle je fakt mazec
HARPER píše:
No řekla bych, že ke 40ti, vypadá docela mladě, ale docela to přehání, když jsem k ní na jaře přešla, vcyplnovala jsem velkej dotazník kde bylo třeba i jestli se utíráme stejným ručníkem :lol: :lol: :lol: No, mazec, tra co jsem od ní odešla měla všechno na háku a tahle to zase moc přehání, no z extrému do extrému…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
26.9.11 19:39

hrper, teda to je mazec, ta doktorka. Ještě, že jsi od ní odešla 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
26.9.11 19:57

ahoj harper…tak to je teda mazec.muj názor je testovat nejdříve 10-12.den.já tewda vydržela.Ale neodsuzuju ty, kteří testují 3.den :wink: pokud budeš klidnější testuj kdy mužeš, jen z toho nedělej hned ukvapené závěry, rozhodující je 14.dena hlavně krev :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
26.9.11 20:01
to teda jooo, někdy když slyším co doktoři říkají si říkám, zda je to v dnešní době vubec normální :mrgreen:
sestramona píše:
hrper, teda to je mazec, ta doktorka. Ještě, že jsi od ní odešla 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31595
26.9.11 20:06

já mám třeba dobrou praktickou doktorku.Ona na všechno předepisuje homeopatika,je celá taková alternativní - což já zas nejsem tak úplně proti,ale jsou nemoce které jenom bylinkama léčit nejdou,že jo. A když jdu k ní já s nějakým problémem, minutu se bavíme o problému a dalších 15,20 minut minimálně o tom jak se která rostlina pěstuje.Pak vyjdu na chodbu a odcházim se sklopenýma očima,protože mě sleduje mnoho nenávistných očí. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
26.9.11 21:59

:-D :lol: :lol: Tak na homeopatku jsem zatím nenarazila… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
26.9.11 22:40

ahoj Jájo určitě můžeš, jen tady asi už teď nikdo nebude, písni ráno ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
26.9.11 22:47

písni, budeme tady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31595
27.9.11 07:57

jájo, vítej :palec: .
A co krev byli na tebe hodní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.