Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mony - já vím že mi to ráda vrátíš
. A náhodou je lepší vidět chutnající maminku než takovou co se snaží držet tajli.
Však víš že jsem to nemylsela zle ![]()
Harper ahoj.Tak hodně štěstí .
Korin dneska začínáš stimulku koukám,tak at ti to dobře odsejpá a co nejlepší reakci ..
![]()
ale ty to nechápeš…
já nejsem žádna chutnající…přibrala jsem stimulací, to je normální, od stimulace do potvrzení těhu jsem 4 kg zhubla…odtekla ze mě ta voda…a jim tak málo, jak nikdy ne. Dneska sestra nadávala, že se držim s váhou, že to nee u dvojčat, že to nesmim. Takže asi tak. A hlavně, je mi jedno jek vypadám, nebo budu vypadat, hlavně, abych je ve zdraví donosila a i oni byli obě zdraví a ostatní je mi šumák. Nemůžeš soudit z toho, že jsem si dala tiramisu, že se celej den cpu…pak jsem jedla až ve tři suchou housku a jablko a večer jogurt. Což je fakt málo. ![]()
Ahoj, to čekání je děsné, dnes je to sedm dní po IUI, už asi čtvrtý den mě pěkně bolí podbřišek, dnes mě to dokonce v noci vzbudilo, je to normální? Bolí mě i prsa, ale to jsem mívala vždy před MS, třeba deset dní dopředu, tak fakt nevím, co si myslet…
Holky to je asi brzy, ne? Sedmý den… Nemám doma ještě ani testy.Mohlo by to prý ještě být ovlivněno tou injekcí na ovu. (nevim už jak se to jmenuje) dostala jsem 5000jednotek…
pregnyl? No, mohlo, ale já měla teda ovitrelle-je to to samý, jen se to jinak jmenuje a je v jinejch jednotkách a po něj jsem měla test pozit 2. den po et, což bylo 4 dny po aplikaci, pak za dva dny skoro bílo a ten šestej den už byly vidět krásně
držím pěsti ![]()
Holky já jsem srab, raději ještě počkám… Mokrá mi řekla testovat až za čtrnáct dní.. Ale co napsala sestramon., že už šestý den, tak to je teda mazec. Měla jsi nějaké příznaky?
bolely mě prsa, pobolívalo v kříži jako na ms, ale zase já mám dvojčátka, tak to hCG roste jednou tak rychleji, tím, že jsou dvojvaječný, tak každá placenta produkuje hCG…
tak zkus do pátku vydržet, hm? A kdy máš termín MS?
to říkají doktoři každé, že má testovat za 14 dní…já žádné příznaky kromě bolení břicha neměla…jsme každá jiná..
Mám po laparoskopii krátký cyklus dvakrát za sebou jsem to dostala po po24 dnech, což by bylo asi za týden…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.