GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9782
27.9.11 09:31

ahoj děvčata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 09:33

ahoj Nemi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
27.9.11 10:21
vtipe zalez :mrgreen:
korinkovna píše:
ahoj Nemi :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 10:26

strkám uši pod polštář :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
27.9.11 10:28
ještě že jsou jen 2 místa, kde tě najdu, páč bychom se honili po mimiu a to by nebylo dobrééé :mrgreen:
korinkovna píše:
strkám uši pod polštář :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 10:34

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aspoň vidíš že se nudím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 12:18

a kdy jdeš na další konzultačku???? :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 12:44
ahoj, ty hormony tě koukám pěkně rozhodili. Snad tě daj dohromady.
ke komu do gennetu chodíš?
jája428 píše:
Tak jo holky jsem tu :-)
O mimco se snažíme rok, po vysazení HA nemám vubec menstruaci, takže chodím na agolutin a beru duphaston, s ním příjde občas i sama.Taky už jsem po tříměsíční stimulaci clostíkem, bez uspěchu, nereaguju.Takže jsem si nechala napsat doporučení a včera jsem tam poprvé byla.Dnes mi vzali krev na štítnou žlázu testosteron a pár dalších věcí co si ted nepamatuju.Až dorazí ms tak bych měla jít na hysteroskopii, předběžně 11.10, ale myslím, že to bude dýl.V říjnu nás ještě čekají testy genetiky.Aspon ten spermiogram máme v pořádku.
Ted mám strach abych mi něco nenašli.Bohužel mi nemůžou udělat hormonální profil, protože je ovlivněm všema těma hormonama co do sebe cpu.Takže to je tak asi vše o mně, kdyby jste chtěli vědět víc tak se ptejte :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 12:46

jájo - jinak o nás většinou všechno zjistíž z podpisu,ale klidně se ptej taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 12:50

Tam je buď doktorka nebo doktor :-D . Takže doktorka Mokrá bych si tak typla. Já k ní taky teď chodím,ale mezitím jsem tam vystřídala už tři doktory.Ale spíš tak nějak nezaviněně, vždycky mě k někomu objednali, a když sem řekla,že chci k doktorovi,já pak přišla,tak měl dovolenou,takže sem byla u jeho kolegyně. Mě taky Mokrá nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 12:52

akorát siv ůbec nepamatuju zda má Mokrá brýle :-P :-P ,ale to sem celá já..takovéhle dezaily mi pokaždé unikají.

Holky se dneska asi sluněj, tak je tu pusto prázdno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 12:58

ne pražská ne :-)

na hysteroskopii jsem byla celkem třikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 13:01

nene, nebolí. Oni ti spodem budou dávat hysteroskopi, podívají se ti do dělohy a omrknou to tam. případně kdyby tam byli nějaký srůsty tak odstraní,zjistí tak zda máš průchodný vejcovody a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 13:04

dělá se to v krátkodobé narkoze, dvě hodiny si asi poležíš pak na pokoji a pak půjdeš s doprovodem domů.Jediný co pak můžeš je rvácení,ale to by mělo trvat nejvejš 14 dní - osobně já většinou nikdy moc dlouho nekrvácela,jen podruhé,ale to mi odstraňovly srůsty z dělohy.Může tě lehce pobolívat bříško, jako při ms,ale na pokoji dostaneš glukozu a pak to rychle přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 13:08

vejcovodama… :-)
jojo, tím ti budou zjišťovat zda máš nebo nemáš průchodný vejcovody.
Hysteroskopie je docela důležité vyšetření, zjistí jak to uvnitě tebe vypadá.
A docela určitě se nemáš čeho bát. Na pokoji budeš sama, jsou vybavené sociálkou, televizí,křeslem pro doprovod, pokud budeš mít spolunocležnici tak budete oddělené takový paravanem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.