Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já posledně devět dni
, tak u každé je to jiné..záleží jak dozrávají folíci. Taky sem nepředpokládala,že se nám to tentokrát tak prodraží…
nízké FSH, beprůchodný levý vejcovod,endometriozu a manžel horčí spermio.
K té ceně..ono taky záleží na metodě oplodnění kterou si zvolíte,na každou jsou jiné doplatky. Cenník myslím najdeš na stránkách Gennetu. Počítám,že nás tohle ivf vyjde na 25tisíc. To je o pět víc než sem čekala. To první nás vyšlo asi na devatenáct.jája428 píše:
zatím se v těch lécích a metodách neorientuji.Ale jak vás tak čtu, tak asi začnu šetřit.jen vím co je IVF a IUI, ale asi se do toho zase brzy dostanu
A jaký máte konkrétně problém?
korinkovna píše:
Já posledně devět dni, tak u každé je to jiné..záleží jak dozrávají folíci. Taky sem nepředpokládala,že se nám to tentokrát tak prodraží…
Korin já počítám zas se stejnou cenou 20 tis..ale 25 ?to kvůli tomu merionalu? ![]()
Jo do břicha, to je stejný. jehly a stříkačky dostaneš samozřejmě v géčku.
Tohle rozhodnutí bych nechala na kozultaci v genentu. měli by jste tam jet ![]()
jája428 píše:
na ceník jsem koukala.
ještě mám jeden všetečný dotaz po jak dlouhé době co tam chodíte jste sli na první?
nemi píše:
nojo, že mě to hned nenapadlo, kde všichni vězíte
ahoj jájo a ostatní
ty jdeš i na tu hydrolaparoskopii nebo jen na hysteroskopii.ted už asi vesměs dělají obě metody na jednou standartně, co myslíte vy holky?
jak říkala korin, po tom vyšetření to není nic drastickýho. já tym byla po druhý nedávno a špinila sem asi 3-4 dny a břicho mě kupodivu neblelo ani hned po výkonu a taky ve mě něco řešili ![]()
Kamčo…taky stop stav? my ho měli taky, ale asi to rozjedem, bez IVF se neobejdem, tak není co odkládat.máme našetříno na jedno IVF a pak bude dyžtak stopstav než porodím holičky,pak manža bude chtít kluka
sem optimista, že? ![]()
jája428 píše:
myslím, že na tu hydro, protože mluvila o té tekutině.Genetiku i ostatní budu mít už ted v říjnu za sebou,A ta endometrioza se nedá zjistit tou hysteroskopií?Ale když jí člověk má tak má spíš silnou ms, ne?já nemám žádnou
kamčo, korin, vy jste píchali 300J jako jednu dávku? a pak se to při dozrávání ještě zvyšovalo?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
šla sem se speci kouknout do papírů jj dohromady 11 dní gonal + pak ovitrelle na konci.