GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
27.9.11 14:12

šla sem se speci kouknout do papírů jj dohromady 11 dní gonal + pak ovitrelle na konci.

• Citovat
  • Upravit
31594
27.9.11 14:14

Já posledně devět dni :think: , tak u každé je to jiné..záleží jak dozrávají folíci. Taky sem nepředpokládala,že se nám to tentokrát tak prodraží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
27.9.11 14:16

Do toho přijdeš,než li řekneš švec.. :-P

• Citovat
  • Upravit
31594
27.9.11 14:17

nízké FSH, beprůchodný levý vejcovod,endometriozu a manžel horčí spermio.

K té ceně..ono taky záleží na metodě oplodnění kterou si zvolíte,na každou jsou jiné doplatky. Cenník myslím najdeš na stránkách Gennetu. Počítám,že nás tohle ivf vyjde na 25tisíc. To je o pět víc než sem čekala. To první nás vyšlo asi na devatenáct.
jája428 píše:
zatím se v těch lécích a metodách neorientuji.Ale jak vás tak čtu, tak asi začnu šetřit.jen vím co je IVF a IUI, ale asi se do toho zase brzy dostanu
A jaký máte konkrétně problém?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
27.9.11 14:18
NO já doufám,že to tak nějak vyjde..aby jsme mohli zkusit to PICS.i když zas na druhou stranu nevím..jestli do toho půjdem s našima.Je to těžký rozhodování.S našima pics,bez našich icsi ?Uvidíme no..
A ni nevim jestli si mi psala kam to pícháš?ale si do břicha vid.
korinkovna píše:
Já posledně devět dni :think: , tak u každé je to jiné..záleží jak dozrávají folíci. Taky sem nepředpokládala,že se nám to tentokrát tak prodraží…
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
27.9.11 14:19

Korin já počítám zas se stejnou cenou 20 tis..ale 25 ?to kvůli tomu merionalu? :think:

• Citovat
  • Upravit
9782
27.9.11 14:20

nojo, že mě to hned nenapadlo, kde všichni vězíte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 14:20

Jo do břicha, to je stejný. jehly a stříkačky dostaneš samozřejmě v géčku.

Tohle rozhodnutí bych nechala na kozultaci v genentu. měli by jste tam jet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 14:22
já na první ivf asi po půl roce,ale před tím jsem měla dvakrát iui. Rozhodně než půjdeš na ivf!!! Si nech udělat vyšetření, tu hystero a genetiku,ale tu mít budeš jak jsi psala.V Genetu dělají i laparoskopii, díky ní mě našli tu endometriozu.
jája428 píše:
na ceník jsem koukala.
ještě mám jeden všetečný dotaz po jak dlouhé době co tam chodíte jste sli na první?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 14:22
:jazyk:
nemi píše:
nojo, že mě to hned nenapadlo, kde všichni vězíte :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
27.9.11 14:23

ahoj jájo a ostatní :-) ty jdeš i na tu hydrolaparoskopii nebo jen na hysteroskopii.ted už asi vesměs dělají obě metody na jednou standartně, co myslíte vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 14:24

nemi - to nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
27.9.11 14:26

jak říkala korin, po tom vyšetření to není nic drastickýho. já tym byla po druhý nedávno a špinila sem asi 3-4 dny a břicho mě kupodivu neblelo ani hned po výkonu a taky ve mě něco řešili :mrgreen:
Kamčo…taky stop stav? my ho měli taky, ale asi to rozjedem, bez IVF se neobejdem, tak není co odkládat.máme našetříno na jedno IVF a pak bude dyžtak stopstav než porodím holičky,pak manža bude chtít kluka :mrgreen: :mrgreen: sem optimista, že? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
27.9.11 14:30
ono je víc typu endometr. někdo má příznaky malé, nikdo žádné a někomu se příznaky objeví až v plně rozvinuté endometrioze, kdy už jde přímo na kudlu :-) :-) tou hydrolaparoskopíí se ti podívají i domalé páve ale podmínkou je pruchodnej alespon 1 vejcovodjen doufám, že budeš mít štěstí na objednání, mě se t to povedlo až na potřetí, jinak vždy měli plno a když jsem se objednávala už třetí měsíc, tak jsem to řekla a někam mě šoupli, akže zase s odřenýma ušima.tak hodně štěstí :palec:
jája428 píše: :mavam:
myslím, že na tu hydro, protože mluvila o té tekutině.Genetiku i ostatní budu mít už ted v říjnu za sebou,A ta endometrioza se nedá zjistit tou hysteroskopií?Ale když jí člověk má tak má spíš silnou ms, ne?já nemám žádnou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
27.9.11 14:31

kamčo, korin, vy jste píchali 300J jako jednu dávku? a pak se to při dozrávání ještě zvyšovalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.