GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9782
27.9.11 20:22

cena je fakt individuální, IVF jako takové jsou ty 3 pokusy hrazené, ale platíte se částečně léky na stimulaci a hlavně laborka, ta dá dost, takže jak píš korin, to muže být.Ale zase do laborky vás níkdo nenutí, jen vám doporučí to by dle vašich výsledku bylo dobrý a hlavně co zvyšuje šanci na dobrý konec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
27.9.11 20:24

přesně tak jak říkaš nemi nám bude stacit picsi a prodloužená kultivace a zamražení už tak jeto dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
27.9.11 20:34
já to chci probrat s doktorem, ale s manžou jsm ese bavili, že ted do toho zainvestuje, že vsadíme na jistotu a fakt budem doufat, že to vyjde.Ale abychom ted ošidili o prodlouženou kultivaci, PICSI ajá nevím co (mražení ru jako samozřejmost, když už nám to tolik stojí)a zbylo nám 15, tak stejně než našetříme dalších 30, tak to nemá smysl.Priostě uděláme 100% a budu doufat, že doktor bude férovej a ne že si bude chtít vydělat.Chci ho poprosit, zda nemuže udělat něco s pojiš%ťovnou, aby částečně přispěli, alespon na léky.Si říkám, že když jsem toho tolik nevyčerpala a když jsme u 2. pokusu neměli nic (bylo to IVM), tak by se mohli smilovat :andel:
katoosa píše:
přesně tak jak říkaš nemi nám bude stacit picsi a prodloužená kultivace a zamražení už tak jeto dost.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
27.9.11 21:01
je to nebezpečné, když se to nechá neřešené, ale pokud se to hlídá a to se to hlídá, tak se tomu dá předejít nebo potom léčit.Ale je potom ještě druhotně, když se chytne embryjko,a le to je taky zase dukaz toho, že se to daří, páč rostoucí HCG ten stav zvyšuje.Hlavně se toho neděs, mě už při kontrole při stimulace než bylo OPU říkali, že to vypadá na OHHS a no a bylo a žiju :mrgreen: jaké jsou projevy a najdeš bezproblému na netu nebo ti řekne doktorka.
a co se týče laboratorních metod, najdeš na www.gennet.cz, prolistuj.
jiank ve zkratce
prosloužená kultivace - standartně se embryo zavádí 2-3- den, když je prodloužená tak 5.-6. den
PICSI - na misku dají mňamku pro spermie, která ty neje nej lepší láká, ty se tam přichytí, oni je vezmou a spojí s vajíčkem.
ET - transfer embryí, dky ti je dávají do dělohy
KET - když jsou zmražené, třeba máš velkou urodu,necháš si je zamrazit a pak ti je rozmrazí a zavedou
asi tak nějak :kytka:
jája428 píše:
IVM o tom jsem už taky slyšela, tam je prý šance stejná jako u IVF a ještě tam nehrozí hyperstimulační syndrom.O tom mi vykládala včera doktorka, že je to život ohrožující stav.Tak nevím poučte mě, jak to je?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
27.9.11 21:12

neblázni, přeci se to nebudeš učit jak encyklopedii.to příjde samo.Krom toho můžou ti dát např léky jiné než máme my.taky co CAR, to jiné léky, každá klinika preferuje něco jiného.pak taky každá pojišťovna má jinépohledy na věc, ale co je ze zákona, to je jasné.Ano nevím jak to je, s každou pojištovnoi nemusí mít smlouvu - já se v takových věcech nevyznám sama :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
27.9.11 21:35

myslím, že VZP je dost známá, s tou mají. A opravdu to neberte drasticky, ono je někdy lepší nevědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
27.9.11 21:54

od toho tu jsou tyhle doskusní skupiny…já osobě nepatřím mezi ty inteligentní, kteří je zakládají, ale sem tu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
28.9.11 06:48

nemi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
28.9.11 08:18
mě se pořád někdo směje, to není fér :-( :wink:
sestramona píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.9.11 08:53

Dobré sváteční ráno všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
28.9.11 09:18
nemi píše:
mě se pořád někdo směje, to není fér :-( :wink:
sestramona píše:

no a né? Když s tebou to jinak nejde :mrgreen: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
28.9.11 09:20
HARPER píše:
Dobré sváteční ráno všem!

Taky tak :mavam:
asi bude krásně, já mám manžu v práci, takže to stejně vidim na pohádky a tv :palec:
už mám i skoro uvařeno, jsem od 5 vzhůru, bobísci mě nenechaj spát no :lol:
asi už mě trénujou na období po porodu :mrgreen: :srdce: :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.9.11 09:32

Ahoj Mono, tak to jsme na tom uplně stejně, přítel v práci a já u telky… Špatná noc, bolelo břicho a prsa ještě víc.. Vždycky k večeru se to zhorší, dop. skoro nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
28.9.11 09:41

harper, to zní nadějně :palec:
jajo, tak dej vědět, jestli jste našli, manžel s tátou byli o víkendu a donesli, ale byli tam 3 hodiny, moc nerostou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
28.9.11 09:51

no my něco zamrazili, už dřív, když jsme občas šli do lesa, teď jsme to nasušili. Je to fakt nějaký slabý, oproti loňsku. Ale je pravda, že letos jsem já moc nechodila kvůli ivf, bojim se klíšťat. A vloni jsem byla minimálně 2×týdně v lese…vždycky po noční jsem jela domů se převlíknout, vzít psa a jeli jsme a to jsem nestíhala zpracovávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.