Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
cena je fakt individuální, IVF jako takové jsou ty 3 pokusy hrazené, ale platíte se částečně léky na stimulaci a hlavně laborka, ta dá dost, takže jak píš korin, to muže být.Ale zase do laborky vás níkdo nenutí, jen vám doporučí to by dle vašich výsledku bylo dobrý a hlavně co zvyšuje šanci na dobrý konec ![]()
přesně tak jak říkaš nemi nám bude stacit picsi a prodloužená kultivace a zamražení už tak jeto dost.
katoosa píše:
přesně tak jak říkaš nemi nám bude stacit picsi a prodloužená kultivace a zamražení už tak jeto dost.
jája428 píše:
IVM o tom jsem už taky slyšela, tam je prý šance stejná jako u IVF a ještě tam nehrozí hyperstimulační syndrom.O tom mi vykládala včera doktorka, že je to život ohrožující stav.Tak nevím poučte mě, jak to je?
neblázni, přeci se to nebudeš učit jak encyklopedii.to příjde samo.Krom toho můžou ti dát např léky jiné než máme my.taky co CAR, to jiné léky, každá klinika preferuje něco jiného.pak taky každá pojišťovna má jinépohledy na věc, ale co je ze zákona, to je jasné.Ano nevím jak to je, s každou pojištovnoi nemusí mít smlouvu - já se v takových věcech nevyznám sama ![]()
myslím, že VZP je dost známá, s tou mají. A opravdu to neberte drasticky, ono je někdy lepší nevědět ![]()
od toho tu jsou tyhle doskusní skupiny…já osobě nepatřím mezi ty inteligentní, kteří je zakládají, ale sem tu ![]()
nemi píše:
mě se pořád někdo směje, to není fér![]()
sestramona píše:
nemi
no a né? Když s tebou to jinak nejde
![]()
HARPER píše:
Dobré sváteční ráno všem!
Taky tak ![]()
asi bude krásně, já mám manžu v práci, takže to stejně vidim na pohádky a tv ![]()
už mám i skoro uvařeno, jsem od 5 vzhůru, bobísci mě nenechaj spát no ![]()
asi už mě trénujou na období po porodu
![]()
Ahoj Mono, tak to jsme na tom uplně stejně, přítel v práci a já u telky… Špatná noc, bolelo břicho a prsa ještě víc.. Vždycky k večeru se to zhorší, dop. skoro nic..
harper, to zní nadějně ![]()
jajo, tak dej vědět, jestli jste našli, manžel s tátou byli o víkendu a donesli, ale byli tam 3 hodiny, moc nerostou ![]()
no my něco zamrazili, už dřív, když jsme občas šli do lesa, teď jsme to nasušili. Je to fakt nějaký slabý, oproti loňsku. Ale je pravda, že letos jsem já moc nechodila kvůli ivf, bojim se klíšťat. A vloni jsem byla minimálně 2×týdně v lese…vždycky po noční jsem jela domů se převlíknout, vzít psa a jeli jsme a to jsem nestíhala zpracovávat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.