Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
korinkovna píše:
našla jsem tady něco k počtení,ale je to hodně odborné..
http://www.zenska-neplodnost.cz/…lech-ivf-710?…Asi bych to schrnula takto FSH představuje množství
AMH kvalitu
No já to pochopila obráceně AMH je kvantitativní zásoba, to tam píšou, čili množství… Díky
Když mi to poprvé zdělil p. primář na genetice, tak se ho ptám, zda je to normální a on na to kolik vám je, já, že 33 a on na to, no tak co by jste chtěla…
hm..to je opravdu povzbudivé.
tyhle hodnoty co máš ty dnes mají i holky v pětadvaceti letech..ale opravdu nesmutni kvůli tomu. Doktor Petr říká,že téměř na všechno existuje dneska způsob řešení. A vyšší či nižší hodnoty se dají dohonit hormonama pokud půjdete na ivf.
Ale i s těmi hodnotamy jsou takové co otěhotněli přirozeně. ![]()
No zkrátka dokudn neřeknou, že jediná šance jsou darovaná vajčka, tak jsme na tom ještě dobře…
![]()
A díky za povzbuzení!!! jjčetla jsem, že dnes není vyjímkou, že holce ve 24 řeknou předčasné ovariální selhání a pak prej už jen od dárkyně. prý se rodíme s danou ovariální rezervou, ale asi jedno procento žen se rodí s menší než je obvyklé…
harper - přesně tak. Vajíčka se nám každej cyklus uvolňují,ale nová se netvoří. Není to jak u chlapů, ti si se svojma bičíkovcema mohou vytahovat dokud jim to funguje ![]()
HARPER píše:
No zkrátka dokudn neřeknou, že jediná šance jsou darovaná vajčka, tak jsme na tom ještě dobře…![]()
![]()
katoosa píše:
kamco vše je ok srusty nic polipy taky nic , a endometrioza taky nezjištěna.![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to ti věřím, já dokud nezačala jezdit do CARU, žila v domění jak jsem uplně OK, no více méně jo, zjistili mi jen tu nízkou zásobu, ale stejně jsem z toho vyřízená… Jinak bych do IVF nešla, chodila bych klidně šestkrát na inseminaci… No tak uvidíme jestli to bude nutné, už máme IVF schválené i všechna vyšetření za sebou, jen se čeká jestli to dostanu… Jo a jak jsem ted koukala do papírů, tak mi Mokrá napsala, testovat až za tři týdny…
HARPER píše:
Tak to ti věřím, já dokud nezačala jezdit do CARU, žila v domění jak jsem uplně OK, no více méně jo, zjistili mi jen tu nízkou zásobu, ale stejně jsem z toho vyřízená… Jinak bych do IVF nešla, chodila bych klidně šestkrát na inseminaci… No tak uvidíme jestli to bude nutné, už máme IVF schválené i všechna vyšetření za sebou, jen se čeká jestli to dostanu… Jo a jak jsem ted koukala do papírů, tak mi Mokrá napsala, testovat až za tři týdny…
Kamccaa píše: Čau A TAKY hezký sváteční den.
sestramona píše:nemi píše:no a né? Když s tebou to jinak nejde
mě se pořád někdo směje, to není fér![]()
sestramona píše:
nemi![]()
korinkovna píše:
Fajn nemi - takže když sem dokázala založit soukromou uzavřenou skupinu,tak jsem inteligentní???![]()
![]()
![]()
jupííí, tolik radosti mi nikdo po ránu ještě neudělal
![]()
![]()
![]()
nemi píše:
od toho tu jsou tyhle doskusní skupiny…já osobě nepatřím mezi ty inteligentní, kteří je zakládají, ale sem tu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.