GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7158
28.9.11 11:33
korinkovna píše:
našla jsem tady něco k počtení,ale je to hodně odborné..
http://www.zenska-neplodnost.cz/…lech-ivf-710?…Asi bych to schrnula takto FSH představuje množství
AMH kvalitu

No já to pochopila obráceně AMH je kvantitativní zásoba, to tam píšou, čili množství… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.9.11 11:36

Když mi to poprvé zdělil p. primář na genetice, tak se ho ptám, zda je to normální a on na to kolik vám je, já, že 33 a on na to, no tak co by jste chtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
28.9.11 11:39

hm..to je opravdu povzbudivé.
tyhle hodnoty co máš ty dnes mají i holky v pětadvaceti letech..ale opravdu nesmutni kvůli tomu. Doktor Petr říká,že téměř na všechno existuje dneska způsob řešení. A vyšší či nižší hodnoty se dají dohonit hormonama pokud půjdete na ivf.
Ale i s těmi hodnotamy jsou takové co otěhotněli přirozeně. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.9.11 11:44

No zkrátka dokudn neřeknou, že jediná šance jsou darovaná vajčka, tak jsme na tom ještě dobře… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.9.11 11:48

A díky za povzbuzení!!! jjčetla jsem, že dnes není vyjímkou, že holce ve 24 řeknou předčasné ovariální selhání a pak prej už jen od dárkyně. prý se rodíme s danou ovariální rezervou, ale asi jedno procento žen se rodí s menší než je obvyklé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
28.9.11 11:50

harper - přesně tak. Vajíčka se nám každej cyklus uvolňují,ale nová se netvoří. Není to jak u chlapů, ti si se svojma bičíkovcema mohou vytahovat dokud jim to funguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
28.9.11 11:51
asi tak :palec: :palec: mě když řekli to s těma hormonama tak sem byla celá nešťstná a pak když se u nás začali ukazovat další skutečnosti tak bych jen za blbé hormony nevim co dala :lol:
HARPER píše:
No zkrátka dokudn neřeknou, že jediná šance jsou darovaná vajčka, tak jsme na tom ještě dobře… :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
28.9.11 12:00
kATOOSO TAK SUPER..
katoosa píše:
kamco vše je ok srusty nic polipy taky nic , a endometrioza taky nezjištěna. :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
7158
28.9.11 12:01

Tak to ti věřím, já dokud nezačala jezdit do CARU, žila v domění jak jsem uplně OK, no více méně jo, zjistili mi jen tu nízkou zásobu, ale stejně jsem z toho vyřízená… Jinak bych do IVF nešla, chodila bych klidně šestkrát na inseminaci… No tak uvidíme jestli to bude nutné, už máme IVF schválené i všechna vyšetření za sebou, jen se čeká jestli to dostanu… Jo a jak jsem ted koukala do papírů, tak mi Mokrá napsala, testovat až za tři týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
28.9.11 12:03

Čau A TAKY hezký sváteční den. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
31596
28.9.11 12:52
to můžeš i dřív :kytka:
HARPER píše:
Tak to ti věřím, já dokud nezačala jezdit do CARU, žila v domění jak jsem uplně OK, no více méně jo, zjistili mi jen tu nízkou zásobu, ale stejně jsem z toho vyřízená… Jinak bych do IVF nešla, chodila bych klidně šestkrát na inseminaci… No tak uvidíme jestli to bude nutné, už máme IVF schválené i všechna vyšetření za sebou, jen se čeká jestli to dostanu… Jo a jak jsem ted koukala do papírů, tak mi Mokrá napsala, testovat až za tři týdny…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
28.9.11 12:52
nazdar…hele Kamčo nechceš sem hodit ten nějakej tvuj odkaz o FSH a AMH? Vím,že jsi to sem už kdysy dávala,ale to fakt nedohledám :kytka:
Kamccaa píše: Čau A TAKY hezký sváteční den. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
28.9.11 13:04
dík :oops: já už sem na tom tak špatně, že najednou se dcera začne smát, tak se ji smanžou ptáme čemu se směje a ona že mámě a rozřehtá se ještě víc :-( :wink: fakt nechápu :jazyk:
sestramona píše:
nemi píše:
mě se pořád někdo směje, to není fér :-( :wink:
sestramona píše:
nemi :mrgreen:
no a né? Když s tebou to jinak nejde :mrgreen: :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
28.9.11 13:11
znáš taky to jak se říká, že výjimka potvrzuje pravidlo :mrgreen: :mrgreen: :kytka:
korinkovna píše:
Fajn nemi - takže když sem dokázala založit soukromou uzavřenou skupinu,tak jsem inteligentní??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jupííí, tolik radosti mi nikdo po ránu ještě neudělal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nemi píše:
od toho tu jsou tyhle doskusní skupiny…já osobě nepatřím mezi ty inteligentní, kteří je zakládají, ale sem tu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
28.9.11 13:18

ahojky taky zdravím všechny. :palec: :palec: :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.