GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9782
28.9.11 13:27

tak sem konečně dočetla.
mě něco říkali taky o hladině hormonu, ale naopak jsem to nebrala jako problém, prd sem tomu rozumněla, tak sem se tím netrápila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
28.9.11 13:28

ahoj katoos :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
28.9.11 13:29

čauky nemi copak vyvádíš dneska, já byla za manželem dělá u známého, plovoučku tak jsem mu musela donést, kávu a jak se těšíš na kontrolu do géčka, už abyto bylo vid a pujdeš do dalšího ivf jo. :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.9.11 13:33
:mrgreen: :pankac: :mrgreen:
nemi píše:
dík :oops: já už sem na tom tak špatně, že najednou se dcera začne smát, tak se ji smanžou ptáme čemu se směje a ona že mámě a rozřehtá se ještě víc :-( :wink: fakt nechápu :jazyk:
sestramona píše:
nemi píše:
mě se pořád někdo směje, to není fér :-( :wink:
sestramona píše:
nemi :mrgreen:
no a né? Když s tebou to jinak nejde :mrgreen: :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
28.9.11 16:32

teda jájo a kde jste byli? Já bych šla, ale po chvilce chůze mě začne bolet bříško, tak se radši nepřepínám…
ale manžu pošlu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
28.9.11 17:29

žehrov vůbec nevim kde je, ale ve vraťáku jsem vyrostla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.9.11 19:46

Jee, Jájo v Bakově bydlí brácha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
28.9.11 19:51

no každopádně jste šikulky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
28.9.11 20:33
to se bavíte o bakově nad jizerou nebo o jiným?
katoos…nojo, už aby to bylo, málem sem tam letěla zítra, ale pak jsem si uvědomila, že je to až za týden, zítra jdu pro změnu k zubaři na vrtání :-? ale pak asi pujde do dalšího IVF, jen nevíme co vše z laborky si vyberem, to si nechám poradit od doktora a budu doufat, že to bude brát popravdě a ne si vydělat.já bych se nakláněla k AH než k PICSI, páč si myslím, že se neuchytli nebo nevydrželi kvuli kvalitě vajíčku a ne spermií, ale jak říkám, o tomhle všem si chci s doktorem promluvit a taky na jednu stranu bych chtěla levnější léky, ale experimentovat zda na ně budu reagovat stejně…on gonal 900 např stojí 10tis, když bych ho neměla hrazenej :cert:
jája428 píše:
v Bakově mají nejlepší cukrárnu, ještě, že je to tak z ruky jinak bych byla jak koule :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
28.9.11 21:04

ne každej a ne v každým CARu, ale když to tak vemeš, tak je to taky kšeft, ale já byla jen v G a taky jsem slyšela větu, tohle je zbytečné, to se vám nevyplatí a je vidět, že se snaží najít optimální řešení pro nás jako pacienty.Ale bojím se, no…když je to tak drahé, tak si to člověk nemuže dovolit několikrát do roka, ajko přirozeně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
28.9.11 21:42
obvodák ti vypíše žádanky na krev,moč a EKG.Je možné, že krev a moč dáváš v ordinaci, to je ruzné. a na EKG jdeš na spádovou kliniku, ale obvodáka se zeptej kde je, měl by ti to říct a pokud tvuj má dovču, musí mít nějaký záskok, tak když je to nutné, tak jdi tam.Až budeš mít všechny výsledky (bud si je vyzvedneš sama, nebo to automaticky posílají k obvodákovi - zase dle toho, jak to u vás chodí)dojdeš opět k OL a ten by ti to měl vše sepsat a vyjádřit se k celkové narkoze.asi ti změří tlak, poslechne, prochmatá atd…no a to je vše, v G. chtějí předoperační vyšetření ne starší než 1 měsíc :kytka:
jája428 píše:
holky kam jste šly na EKG.Chtějí ho na to předoperační vyšetření a pochybuju, že ho dělá obvodák.Ta moje má bohužel ted dovču, tak abych to vubec stihla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
28.9.11 22:24
já to řešila většinou až když jsem to dostala, když se jednalo o takovéhle vyšetření.Sami v G. mi poradili vzít si tampon, pak načurat a hotovo :andel: :pankac:
jája428 píše:
musím zjistit jak dlouho jim to bude trvat, taky bych to asi měla stihnout před ms aby mi třeba nenašli krev v moči, ale když to zase uspěchám a pak to nedostanu a nestihnu to do měsíce budu muset znova absolvovat celé vyšetření.zkusím to zítra zjistit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.9.11 10:17

ahoj holky
jájo - v genetu ti předoperační taky udělaj,ale nevím jak to tam máš daleko. Já teda nejsem z liberce,a i tak sem si předoperační nechala udělat raději tam.Stejně bych na ekg musela jet do lbc a V Klášteře je nepříjemná doktorka ,kde jsem byla já,tak sem se tomu chtěla vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.9.11 11:23

jája - tak ono jich tam je vícco točí ekg,ale moje doktorka mě posílá k takové důře..to mi za to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.9.11 12:18

jája - měla jsi kliku. Já posledně i tou setrou nebyla nadšená, byla docela sprostá jak se chovala. Copak za to mohu že potřebujou v gennetu pokaždé čerstvé ekg: A těch řečí… Kdyby je vedla v ordinaci tak to možná překousnu,ale ona je vedla na chodbě kde sedělo hafo dalších pacientů a ještě se mě ptala proč nám to posledně nevyšlo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.