Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak sem konečně dočetla.
mě něco říkali taky o hladině hormonu, ale naopak jsem to nebrala jako problém, prd sem tomu rozumněla, tak sem se tím netrápila ![]()
čauky nemi copak vyvádíš dneska, já byla za manželem dělá u známého, plovoučku tak jsem mu musela donést, kávu a jak se těšíš na kontrolu do géčka, už abyto bylo vid a pujdeš do dalšího ivf jo.
![]()
nemi píše:
díkjá už sem na tom tak špatně, že najednou se dcera začne smát, tak se ji smanžou ptáme čemu se směje a ona že mámě a rozřehtá se ještě víc
![]()
fakt nechápu
sestramona píše:nemi píše:no a né? Když s tebou to jinak nejde
mě se pořád někdo směje, to není fér![]()
sestramona píše:
nemi![]()
teda jájo a kde jste byli? Já bych šla, ale po chvilce chůze mě začne bolet bříško, tak se radši nepřepínám…
ale manžu pošlu ![]()
jája428 píše:
v Bakově mají nejlepší cukrárnu, ještě, že je to tak z ruky jinak bych byla jak koule
ne každej a ne v každým CARu, ale když to tak vemeš, tak je to taky kšeft, ale já byla jen v G a taky jsem slyšela větu, tohle je zbytečné, to se vám nevyplatí a je vidět, že se snaží najít optimální řešení pro nás jako pacienty.Ale bojím se, no…když je to tak drahé, tak si to člověk nemuže dovolit několikrát do roka, ajko přirozeně ![]()
jája428 píše:
holky kam jste šly na EKG.Chtějí ho na to předoperační vyšetření a pochybuju, že ho dělá obvodák.Ta moje má bohužel ted dovču, tak abych to vubec stihla.
jája428 píše:
musím zjistit jak dlouho jim to bude trvat, taky bych to asi měla stihnout před ms aby mi třeba nenašli krev v moči, ale když to zase uspěchám a pak to nedostanu a nestihnu to do měsíce budu muset znova absolvovat celé vyšetření.zkusím to zítra zjistit
ahoj holky
jájo - v genetu ti předoperační taky udělaj,ale nevím jak to tam máš daleko. Já teda nejsem z liberce,a i tak sem si předoperační nechala udělat raději tam.Stejně bych na ekg musela jet do lbc a V Klášteře je nepříjemná doktorka ,kde jsem byla já,tak sem se tomu chtěla vyhnout.
jája - tak ono jich tam je vícco točí ekg,ale moje doktorka mě posílá k takové důře..to mi za to nestojí.
jája - měla jsi kliku. Já posledně i tou setrou nebyla nadšená, byla docela sprostá jak se chovala. Copak za to mohu že potřebujou v gennetu pokaždé čerstvé ekg: A těch řečí… Kdyby je vedla v ordinaci tak to možná překousnu,ale ona je vedla na chodbě kde sedělo hafo dalších pacientů a ještě se mě ptala proč nám to posledně nevyšlo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.