Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Včera se mi vysypal atopický exem a to jsem měla asi dva roky pokoj… Pomoooc
Ted ani nevim jestli si to můžu namazat tou hormonal. mastičkou, kdybych byla náhodou těhu…
hrper, je to jak říkají holky, mají nesprávnou stavbu. Ale je to opravdu v pohodě, manžel měl 93% morfologicky špatných, proto jsme museli rovnou do ivf a s PICSI.
HARPER píše:
Včera se mi vysypal atopický exem a to jsem měla asi dva roky pokoj… PomooocTed ani nevim jestli si to můžu namazat tou hormonal. mastičkou, kdybych byla náhodou těhu…
nemi píše:
harper…a kdy to vlastně testneš, ten test
JÁ VŮBEC NEVIM, ZATIM SE MI DO TOHO NECHCE
jINAK TEN EXEM NENI JEŠTĚ NĚJAK HROZNEJ, JEŠTĚ SE TO DÁ…
HARPER píše:nemi píše:JÁ VŮBEC NEVIM, ZATIM SE MI DO TOHO NECHCE
harper…a kdy to vlastně testneš, ten testjINAK TEN EXEM NENI JEŠTĚ NĚJAK HROZNEJ, JEŠTĚ SE TO DÁ…
Čauky.
Korin díkec.Koukám že sme ten sychrov projeli..ale aspon to tu bude,napříště.Abych se dle toho zas mohla řídit.
Venku je krásně,jela bych kuk na ty houby.
Kamccaa píše: Čauky.
Korin díkec.Koukám že sme ten sychrov projeli..ale aspon to tu bude,napříště.Abych se dle toho zas mohla řídit.Venku je krásně,jela bych kuk na ty houby.
já myslim, že doderlein je jakoby druhý nejlepší hodnocení, ty stěry se myslim hodnotí 1-5 jako ve škole a tohle je dvojka, měla jsem to totiž taky na cytolce, když jsem jí nesla od dr do gennetu. Neboj ![]()
To máš pravdu, náhoda je blbec a někomu se zadaří i přirozeně..
imunologie je dobrá věc taky, tam ti zjistí všechny alergie a na genetice ti zase zjistí mutace, pokud nějaký máš…
tak to se na ní poptej, mě tam teda poslala obvodní gynekoložka a dobře udělala, já nakonec měla mírnou alergii na spermie.. což jako je docela blbý, když chceš mimi ![]()
Obejít se to dá jedině v případě, že bereš prášky.. samozřejmě se neotěhotní… to máš jako alergii na cokoli… ale zachránil to prednison a tak mám doma mimi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.