GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7158
29.9.11 18:36

Včera se mi vysypal atopický exem a to jsem měla asi dva roky pokoj… Pomoooc :zed: Ted ani nevim jestli si to můžu namazat tou hormonal. mastičkou, kdybych byla náhodou těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
29.9.11 19:05

hrper, je to jak říkají holky, mají nesprávnou stavbu. Ale je to opravdu v pohodě, manžel měl 93% morfologicky špatných, proto jsme museli rovnou do ivf a s PICSI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
29.9.11 19:49
hormonální bych neriskovala, ale já mám taky atopák a pokud to máš momentálně v hrozným stavu tak si raději zajdi na kožní at ti dá něco jiného. já tohle taky řešila, měla jsem před stimulací a nevěděla jsem, zda to mužu používat, dala mi ještě léky na svědění a říkala, že že by to nemělo vadit… :nevim:
HARPER píše:
Včera se mi vysypal atopický exem a to jsem měla asi dva roky pokoj… Pomoooc :zed: Ted ani nevim jestli si to můžu namazat tou hormonal. mastičkou, kdybych byla náhodou těhu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
29.9.11 19:52

harper…a kdy to vlastně testneš, ten test :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
29.9.11 20:06
nemi píše:

JÁ VŮBEC NEVIM, ZATIM SE MI DO TOHO NECHCE :zed: jINAK TEN EXEM NENI JEŠTĚ NĚJAK HROZNEJ, JEŠTĚ SE TO DÁ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
29.9.11 20:56
tak netestuj, určitě to nedělej kvuli naší zvědavosi, stejně máš ještě čas, tak buď dále trplivá :kytka:
HARPER píše:
nemi píše:
JÁ VŮBEC NEVIM, ZATIM SE MI DO TOHO NECHCE :zed: jINAK TEN EXEM NENI JEŠTĚ NĚJAK HROZNEJ, JEŠTĚ SE TO DÁ…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
30.9.11 10:17

Čauky.
Korin díkec.Koukám že sme ten sychrov projeli..ale aspon to tu bude,napříště.Abych se dle toho zas mohla řídit.

Venku je krásně,jela bych kuk na ty houby.

• Citovat
  • Upravit
9782
30.9.11 20:24
na houbách sem nebyla 3 roky, pár nám jich roste na zahradě, ale jsou červivé a ty co nejsou, ty bych si dala asi jen jednou a naposledy :-P
Kamccaa píše: Čauky.
Korin díkec.Koukám že sme ten sychrov projeli..ale aspon to tu bude,napříště.Abych se dle toho zas mohla řídit.Venku je krásně,jela bych kuk na ty houby.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.10.11 14:21

jája, tak tomuhle vůbec nerozumím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
1.10.11 15:48

já myslim, že doderlein je jakoby druhý nejlepší hodnocení, ty stěry se myslim hodnotí 1-5 jako ve škole a tohle je dvojka, měla jsem to totiž taky na cytolce, když jsem jí nesla od dr do gennetu. Neboj :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.10.11 12:54

a já tady čekám na výsledek dnešního testíku a ono nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.10.11 13:16

To máš pravdu, náhoda je blbec a někomu se zadaří i přirozeně.. :-) imunologie je dobrá věc taky, tam ti zjistí všechny alergie a na genetice ti zase zjistí mutace, pokud nějaký máš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.10.11 13:39

tak to se na ní poptej, mě tam teda poslala obvodní gynekoložka a dobře udělala, já nakonec měla mírnou alergii na spermie.. což jako je docela blbý, když chceš mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.10.11 19:05

Obejít se to dá jedině v případě, že bereš prášky.. samozřejmě se neotěhotní… to máš jako alergii na cokoli… ale zachránil to prednison a tak mám doma mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.10.11 19:22

J, Val má doma úžasnou holčičku :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.