GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
4.10.11 20:50

V tom případě nechápu, proč si se šla ptát na tyhle diskuse…od toho si tady právě radíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
4.10.11 20:57

Aha, tak to potom jo, hold některé jsou asi zkušenější než doktoři, když jim fušují do řemesla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.10.11 21:03

Jájo a jaký výsledky krve? Neboj to bude všechno v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.10.11 21:23

Neboj, to bude určitě dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
5.10.11 06:10

harper-nikdo nikomu do ničeho nefušuje. Zeptala ses nás, tak jsme ti odpověděli náš názor a věř, že val toho má za sebou tolik, že ti jen radí z vlastní zkušenosti. Já v tom dělám, takže ti radim z profesní zkušenosti a ostatní ti taky napsali svůj názor. Upřímě-zeptáš se-my ti odpovíme a ty nám to rozmlouváš, tak o co tady jde? A ani jedna tě nechápem-ve smyslu tvého vymlouvání se z testu. Jsi prostě vystresovaná a moc to řešíš. Je to jednoduchý…bud jsi těhu, nebo nejsi. Jiný výsledek není. A nebo jsi snad zaměstnanes gennetu? To už tady totiž taky bylo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
5.10.11 09:02

Mono- já jsem samozřejmě ráda, když někdo napíše svou zkušenost o to tu určitě jde… Ja jsem jen pak rozhozená z toho, když pak do G. volám jestli teda když testnu dřív, než mám napsáno, je to prostě platný a konečný výsledek a kdyby byl. neg. můžu teda přestat brát utrog. a tam mi řeknou něco uplně jiného, že testovat nemám, že je brzo, no tak nějak nevím proč oni teda tvrdí, že ani po čtrnácti dnech nemusí test ukazovat zprávně, jaký na tom můžou mít zájem??? A z G. tedy určitě nejsem… Můžu vědět co už tady bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
5.10.11 09:10

Harper, doktoři ti řeknou , co máš dělat dle svých odborných zkušeností a holky dle svých zažitých zkušeností, to neznamená, že něko z nich má či nemá pravdu, jde jen o zkušenosti.BEr to tak, že pokud je test negativní, ještě tejden mužeš doufat, my nevíme z jakého duvodu ti dotorka napsala 3 týdny a někomu dva, Pro někohoje tejden zdržení pro druhého ten tejden ještě nic není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.10.11 09:12

holky už nic nevysvětlujte,,,, každý má svou hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
5.10.11 09:14
:kytka: ahojky Val :lol:
valtřinka píše:
holky už nic nevysvětlujte,,,, každý má svou hlavu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
5.10.11 09:43

asi tak, Val. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
5.10.11 09:44

je mimo, co na to říct :roll:
půjdu do sprchy, teda od večera mě bolí hlava, myslela jsem, že se z toho vyspim a prd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
5.10.11 09:46

Nazdar dámy.

Tak babí léto je asi neodvratně pryč.

Koukám co jste probírali.. :think:

HM.Co na to napsat..Asi nic.

Rozhodně já bych testovala už dávno.Ale já sem notorickej neposlecha,a teda jako zas až tak moc doktory ve všem neposlouchám. :nevim:

K tomu utrogestanu -mě jednoznačně menses oddálil (stejně jako duphaston),ale to vedlejší.

Můj názor,i kdyby si těhotná byla a přeju to každýmu :palec: ,a ten utrogestan ti došel) a neměla si ho,tak bych určo nevyšilovala,protože co se má stát,stane se.Pokud je embryo zdravé žádný utrogestan ani duphaston prakticky nepotřebuje.

Mimojiné už si testovala nebo ne?HARPER..

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
5.10.11 09:47

CO HOUBY ROSTOU?BYL JSTE NĚKDO?

• Citovat
  • Upravit
15883
5.10.11 09:50

Kamčo byl náš tatík a od manžela kolega z práce a našli plný koše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.10.11 09:52
sestramona píše:
je mimo, co na to říct :roll:
půjdu do sprchy, teda od večera mě bolí hlava, myslela jsem, že se z toho vyspim a prd :zed:

Jo taky mě pěkně večer bolela hlava, to bylo asi něco ve vzduchu, lupla jsem 10 kapiček algifenu, to se smí i při kojení a zalehla…a docela to přestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.