GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
5.10.11 09:54
:twisted: :twisted: :mrgreen: :cert:
  • Citovat
  • Upravit
7260
5.10.11 09:54

kamčo čau :mavam:
val, no ale já asi nic nesmim, ne? Zas tak hrozný to není, ale bolí no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.10.11 09:59

asi můžeš paralen, ale moc bych to s ním nepřeháněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
5.10.11 10:00

Mono ahoj. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7260
5.10.11 10:15

jájo, to předoperační se prej dá prodloužit, jen ti dr.napíše, že to platí o já nevim 14 dní déle a max.udělá nový odběry, ale už to někdo prodlužoval, co si pamatuju. Mě to taky jednou málem propadlo. Je to na prd tohle objednávání až když to dostaneš, ale jinak to prostě nejde a mají toho v géčku teď nějak moc a nestíhaj. Nejsem jediná, komu odložili HSK o měsíc. Oni ti tam pomůžou neboj :hug:

kamčo jen k těm houbám, manža s tátou byli o víkendu na chalupě ve zdislavi a ani prd, je sucho, říkali to i místní. Takže asi jak kde, taky nemám nasušeno achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
5.10.11 10:16

nic záviděhodného :-( , ale když něco najdou taky dobré,vědí co řešit a pak to je větší šance.Ale ždycky, je ale, ted nezoufej a hlavu vzhuru… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
5.10.11 10:18
nebyla sem 3 roky, ael tchýně byla a našla u cesty hřyby hlavy kolem 10-20cm, jen je musela hned rozkrájet, páč byli na kole a neměla je do čeho dát…
Kamccaa píše:
CO HOUBY ROSTOU?BYL JSTE NĚKDO?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
5.10.11 10:24

no jak koukám ,čtu ,asi fakt jak kde..my byly jen na kukačku v okolí u cesty a ani prd.sucho.

Mě vytáčí..

JÁJO nevěš hlavu..zrovna ta štítná se dá léčit dobře.

• Citovat
  • Upravit
15883
5.10.11 10:29

Jájo ber to pozitivně, aspoň ti na něco přišli, když bys pak chodila třeba 6 let a nepřišlo by se na to, to by bylo horší.. ono se to dá do kupy a mimi bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
5.10.11 10:31

val.dík. Zatim nic brát nebudu. Trošku se mi i motá hlava, asi z nízkýho tlaku, jak se změnilo počasí…to přejde :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.10.11 10:32

člověče mně taky, ale další kapky taky nevezmu, jde to do mlíka…to je zase blbý počasí tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
5.10.11 11:25

to teda, asi zalehnu a budu chrupat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
5.10.11 11:37
nemi píše:
harper, přidám názor…testovat mužeš kdykoliv, ale utroš bych dle výsledku nevysazovala ani náhodou, holky vy ji neblázněte :wink: Jinak já sem dbala na pokyny lékařu :andel: a i když mi po 14 dnes vyšel test negativní (já měla testovat po 14 ti dnech), tak jsme barala utroš dokud mi neřekli negativní výsledek z krve.
To že předepisují mín utroše, to nevím proč, já ho měla i na 14 dní málo, ale vyřešila jsme to meilem a požádala je, zda mi recept mohou zaslat poštou.Nikdo mi nic nevyčítal.
Když testneš a bude negativní, never to tragicky máš ještě týden, když ti vyjdou //, tak budeš o to klidnější, ale dělej to, co ti řeknou doktoři :palec:
Ne že se na mě holky sesypete, jen sem řekla názor :andel:

Souhlasím. I mně řekli, i kdby byl po 14 dnech test negativní, nic vysazovat nemám. Až po KO na UZ a krevních testech. A s léky - pokud ti dojdou, měli by ti předepsat další, aby ti vyzbyly až do těch testů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.10.11 11:41

Jájo, jsou přípravky na přípravu sliznice… neboj, oni si doktoři poraděj… teď si dej do kupy žlázu a pak se na to vrhneš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.10.11 11:45

to víš, že jsou, taky jsem pak přestala reagovat na clostík… a doktorka mi chtěla dát normálně injekce.. takže silnější a lepší léky jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.