GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7158
5.10.11 12:13
Arnie píše:
nemi píše:
harper, přidám názor…testovat mužeš kdykoliv, ale utroš bych dle výsledku nevysazovala ani náhodou, holky vy ji neblázněte :wink: Jinak já sem dbala na pokyny lékařu :andel: a i když mi po 14 dnes vyšel test negativní (já měla testovat po 14 ti dnech), tak jsme barala utroš dokud mi neřekli negativní výsledek z krve.
To že předepisují mín utroše, to nevím proč, já ho měla i na 14 dní málo, ale vyřešila jsme to meilem a požádala je, zda mi recept mohou zaslat poštou.Nikdo mi nic nevyčítal.
Když testneš a bude negativní, never to tragicky máš ještě týden, když ti vyjdou //, tak budeš o to klidnější, ale dělej to, co ti řeknou doktoři :palec:
Ne že se na mě holky sesypete, jen sem řekla názor :andel:
Souhlasím. I mně řekli, i kdby byl po 14 dnech test negativní, nic vysazovat nemám. Až po KO na UZ a krevních testech. A s léky - pokud ti dojdou, měli by ti předepsat další, aby ti vyzbyly až do těch testů…

Arnie a ty jsi měla testovat taky až po třech týdnech? Já to teda vydržím až do toho pondělka a pak si tam hned zavolám co teda podle výsledku dál, jinak utrog. zatím beru dál, no možná to taky do té doby dostanu a bude to vyřešený… Zatim mě nevemou na krev a na nic, prostě se mám ozvat až za ty tři týdny… Na krev bych klidně šla, ta je stoprocentní, ale testu bych asi až tak nevěřila..Hlavně když jsem si četla diskuzi na téma TT, tak nebyli vyjímky, kterým test neukázal ani po dvou měsících… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
5.10.11 12:55
HARPER píše:
Arnie píše:
nemi píše:
harper, přidám názor…testovat mužeš kdykoliv, ale utroš bych dle výsledku nevysazovala ani náhodou, holky vy ji neblázněte :wink: Jinak já sem dbala na pokyny lékařu :andel: a i když mi po 14 dnes vyšel test negativní (já měla testovat po 14 ti dnech), tak jsme barala utroš dokud mi neřekli negativní výsledek z krve.
To že předepisují mín utroše, to nevím proč, já ho měla i na 14 dní málo, ale vyřešila jsme to meilem a požádala je, zda mi recept mohou zaslat poštou.Nikdo mi nic nevyčítal.
Když testneš a bude negativní, never to tragicky máš ještě týden, když ti vyjdou //, tak budeš o to klidnější, ale dělej to, co ti řeknou doktoři :palec:
Ne že se na mě holky sesypete, jen sem řekla názor :andel:
Souhlasím. I mně řekli, i kdby byl po 14 dnech test negativní, nic vysazovat nemám. Až po KO na UZ a krevních testech. A s léky - pokud ti dojdou, měli by ti předepsat další, aby ti vyzbyly až do těch testů…
Arnie a ty jsi měla testovat taky až po třech týdnech? Já to teda vydržím až do toho pondělka a pak si tam hned zavolám co teda podle výsledku dál, jinak utrog. zatím beru dál, no možná to taky do té doby dostanu a bude to vyřešený… Zatim mě nevemou na krev a na nic, prostě se mám ozvat až za ty tři týdny… Na krev bych klidně šla, ta je stoprocentní, ale testu bych asi až tak nevěřila..Hlavně když jsem si četla diskuzi na téma TT, tak nebyli vyjímky, kterým test neukázal ani po dvou měsících… :lol:

Neházela bych flintu do žita. Počkej tři týdny, udělej test a pak běž na krev. Nic jiného ti stejně nezbyde a zbytečně by ses stresovala, jestli jsi neudělala něco špatně.
Já jsem po IVF a test si mám udělat za 14 dní, před krevními testy. A i kdybych začala krvácet, byla jsem upozorněna, abych určitě nic nevysazovala (mám Utrogestan a Prednison). U IUI je to asi jiné. Neboj, oni vědí, co a jak… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
5.10.11 12:57

no to vědí co a jak … :-D :-D :-D 8-o

• Citovat
  • Upravit
1771
5.10.11 13:02
:palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
5.10.11 13:05
:-P :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
5.10.11 13:45

ahoj holky,
u nás houby prej rostou a zrajou i borůvky :-P .
Ale já nechodím,malej košík přinesla tchyně,ale mě to nemotivuje, máme ještě nasušeno z loňska.Takže vysvětlení proš nechodím na houby - že jsem líná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
5.10.11 13:47

jájo - štítka se léčí dobře,neboj. A nevěš hlavu. Kvůli něčemu jsi začala chodit do caru,tak na jednu stranu je dobře že na něco přijdou.A daj to do pořádku. Samozřejmě lepší by bylo se caru z daleka vyhnout,co si budem povídat,ale takhle můžem bejt rádi,že tyhle centra jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
5.10.11 15:13
korinkovna píše:
jájo - štítka se léčí dobře,neboj. A nevěš hlavu. Kvůli něčemu jsi začala chodit do caru,tak na jednu stranu je dobře že na něco přijdou.A daj to do pořádku. Samozřejmě lepší by bylo se caru z daleka vyhnout,co si budem povídat,ale takhle můžem bejt rádi,že tyhle centra jsou.

Předpokládám, že žádná z nás si neuměla představit, co všechno budeme muset podstoupit při cestě za vytouženým miminkem. Nikdy jsem nebyla zastánce prášků, injekcí a všeho hormonálního sajrajtu…ale když je to poslední možnost, jak počít „přirozeně“, hodnoty se pak změní. Je to proti přírodě, ale díky boohu za CARy, dávají nám alespoň naději…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
5.10.11 15:32

arnie - rozhodně to ani muj vytouženej sen nebyl a žádné z nás. Nikdy sém nebrala ani antikoncepci a myslela,že vytoužené miminko bude hnedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
6.10.11 14:57

Korin měla si nakonec to pics nebo ne?

Zdravím jinak všecky. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
31596
6.10.11 15:00

kamčo - ahoj.
jojo, máme ho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
6.10.11 18:50

Tý jo..tak jste měli hodně ukonů..

A zatim se teda emb drží všecky? :-P :palec:

hele a volaj teda z laborky samy nebo jak to ted je?

• Citovat
  • Upravit
1771
6.10.11 19:14

ahojky kamco. :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
6.10.11 19:20

čau čau..

ještě dotaz zase mimo …

NEVÍTE NĚKERÁ Z VÍS O VÝLOVU RYBNÍKU -KDE BY MOHL BÝT?KROM TEDA JIŽNÍCH ČECH..díky za tipy.

• Citovat
  • Upravit
31596
6.10.11 19:47

kamčo - zatím se drží všechny čtyři. To AH možná mít nebudem,uvidíme zejtra.
A volaj každé ráno,pokud do toho nepřijde neděle,to tam nepremávaj.

Ty chceš nakoupit ryby? Kdy přesně,kolik, jaké?
Mohu zeptat, mám blízkého známého rybáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.