Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
harper - neboj, oni se o kurunky přihlásej. Jinak maj novinku, 100kč za pobyt na lůžku ![]()
Díky holky za info! Korin jak je, za chvíli už budeš testovat, co?
korinkovna píše:
harper - neboj, oni se o kurunky přihlásej. Jinak maj novinku, 100kč za pobyt na lůžku
Jo, to mě taky dostalo
Nestačilo vypláznout 11 000 + 2 500, ještě stovku za lůžko a 30 Kč poplatek skoro za každé prdnutí v CAR ![]()
Harper my jsme platili až v den ET. A jak probíha OPU máš popsáno na stránkach Gennetu. Z mého pohledu to probíhalo tak nějak podobně jako hysteroskopie…sál, 15min. spinkáš, 2 hoďky na pokoji, tam ti řeknou výsledky a další instrukce a jdeš v doprovodu domů. Pak ti každej den volají jak se maj embroušci, kolik se jich drží a kdy asi bude ET.
harper a jaké dávky merionalu si měla ty?Nebo i ostatní, kdo ho měl?
harper - já měla 6 ampulí na jednu dávku,ale já sem taková megalomanka tak ze mě si příklad neber ![]()
Jo stovka mě taky překvapila. Asi že zlevňovali nějaké metody tak museli podražit,asi za ten čaj a kroasant co tam pak dostaneš
. Zas na druhou stranu ta stovka mi zas k tomu nepříšla tak moc.Musej převlíkat a tak podobně
nemi píše:
harper a jaké dávky merionalu si měla ty?Nebo i ostatní, kdo ho měl?
Nemi já měla první tři dny 450 tj 6ampulí a pak 375 tj 5 amp. další čtyři dny…
Jájo díky, jinak já ti bohužel neporadím, mě MS vždy chodila dobře, tak snad ti poradí ostatní… ![]()
jájo ahoj, asi jen jedno debilní slovo..trpělivost
Měla by jsi jít spíš na kontrolu ať se na tebe podívají…Někdy prostě ms stávkuje,ale dle mého je to hodně dáno psychikou.
díky za ty dávky tak to mám o proti vám nízké, snad budu mít dost vajíček… ![]()
na MS…klasika, když chceš není, když nechceš překvapí, ale navštívila bych doktora určitě…
nemi - neboj, mi to měli kvůli té naší hormonální hladině,aby se nám vůbec nějaké vytvořili. Já jí mám nízkou a harper naopak vysokou,takže tak ![]()
korinkovna píše:
nemi - neboj, mi to měli kvůli té naší hormonální hladině,aby se nám vůbec nějaké vytvořili. Já jí mám nízkou a harper naopak vysokou,takže tak
Ahojík holky,
já jsem začala zobat ten Siofor,nějak jsem nepochopila proč mi ho dr dala..je to lék na cukrovku a tu nemám…
Chtěla jsem se zeptat jak je to zplacením u IVF.Takže se platí v den transféru..ju?A už chtějí i 100 za lůžko?za ty dvě hodky co si tam poležíš? ![]()
Korinkovna už jsem zvědavá co nám tu v pátek zahlásíš ![]()
Holkám co jdou na OPU a ET držím palečky…
Už abych měla ms a mohla také stimulovat..už se těším
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.