Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
nemusíš se zatím šetřit až po operaci…hodně pij, to pomáhá na všechno…
není, ale je to operace, tak je jasný, že se budeš muset trošku opatrovat, protože to asi trošku bolet bude… ale já byla jen na hysteroskopii, to jsem 3 dny ležela, bolelo to docela, takže jsem byl ráda, že ležím
Kořin…super hcg,dvojčátka jako vyšitý
Jsem ráda,že se začalo dařit…snad nebudeš do konce roku jediná těhulka a některá z holek se ještě připojí ![]()
holky děkuju
![]()
Dag - no já doufám,že holky-těhulky budou přibejvat.. ![]()
Harper - no je to tak hcg je docela vysoký, máma mi říkala,aby se ještě jedno embrijko nerozdělilo a nebyli to trojčata ![]()
Jájo - mě po hysteroskopii bylo celkem fajn.Každej reaguje jinak, za to když sem byla na klasické laparce tak mi bylo mizerně.A bezva že se mrška dostavila ![]()
Korin v jakém stadiu ti zaváděli embrijka? Za chvíli mě to taky čeká, teda jestli všechnbo dopadne…
Já měla dvě morulky 1 a 2 kvality. Dohadovali jsme se o PK,ale embryoložka byla přesvědčená,že je to zbytečné.
Kdy půjdeš už na OPU? Jsem teď zmatená, nevím kdy jak kdo…
korinkovna píše:
Já měla dvě morulky 1 a 2 kvality. Dohadovali jsme se o PK,ale embryoložka byla přesvědčená,že je to zbytečné.Kdy půjdeš už na OPU? Jsem teď zmatená, nevím kdy jak kdo…
Korin, já byla ve čtvrtek, včera volali, že je vše ok, odebrali mi pět vajíček a dnes maj zase volat a zatím nic, už mám trochu nervy, maj volat 7:30-8:15, tak to mám napsané…
harper - tak to už je trochu dlouho
. Posledně v sobotu volali, to je divné…ale myslím si že je to nějaký jejich organizační chaoz…
Já měla taky méně vajíček,důležité je aby byli kvalitní. neboj ![]()
Myslíš, že mám zavolat sama? Řikali včera, že se dnes má dohodnout ET…
asi bych to zkusila. Už je dávno po dohodnuté době volání, tak se informuj.Za to nic nedáš
Tak jsem volala, vzala to doktorka, nevěděla a že zavolaj zpět…
Tak na mě trošku zapoměli, prý dnes měli hodně volání… Embrijka jsou dvě a vypadají dobře, tak se v po. dohodneme na ET…
harper - no tak hurááááááá!!!!!!
no myslela sem si,že tam měli chaos
,tak hlavně že víš jak to vypadá ![]()
Jo a jinak OPU docela hrůza, nemohli mi dát kanilu na narkozu (nebo jak se tomu řiká) Praskali mi žíly, volali i doktora, ale na pátý pokus (čtyři prasklé žíly) se zadařilo, ale mám čtyři mega modřiny… S žílama mám problémy, nejdou vidět, ani nahmatat a rádi praskaj a ještě jak je člověk nervozní… Se nemůžu nikde ukazovat, by si lidi mysleli, že mě někdo zmlátil
![]()
tak v tom jsme na tom úplně stejně. Při mé první narkoze sem měl asedm vpichů ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.