GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31597
23.10.11 19:41

kamčo - já to info měla od rybáře,který na většinu těchto výlovů co sem ti psala chodí.Takže proto.Jo je to Hamr na jezeře.Prej je ten výlov taky dobrej.Hlavně více druhů ryb.Ten Žabikor je škoda, prej tam byla letos i televize :-P a bylo docela slušné počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
23.10.11 19:44

já sem to taky pokaždý musela odkládat…vždycky kvůli mrše :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
23.10.11 19:45

Korin kurna,zas nebudu populární :mrgreen: ba ne,prostě to nevyšlo .
Tak aspon doufám,že třeba to vyjde v pátek-přeci jen,je to ještě pár dnů,že by se mi mohlo udělat lépe.

A nebo pak něco z toho ,co jsi mi vypsala a na ten Hamerský bych chtěla na tuty. :-)

Jinak si sem ani nedala test ..sem se těšila..

NEMI díky za info.ohledně te hydro,je asi ještě lepší než hystero bych to viděla. :think:

• Citovat
  • Upravit
31597
23.10.11 19:50

jééé tak to se omlouvám…mi to nějak nedošlo :oops: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.10.11 20:00

Tak ja přidávám taky nějaké statistiky. Nám se jich z 31 oplodnilo 21, druhej den zbylo 19 a po 5 dnech ráno v den ET pořád 19, když jsme přijeli tak už jen 11. 2 zavedeny a 9 zamražených (všechno blastocysty).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
23.10.11 20:01

tak to jsi měla fakt kliku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
23.10.11 20:06
KORIN –uplně nádhera..Ty brdo.. :potlesk: :jazyk: :potlesk:
korinkovna píše:
jééé tak to se omlouvám…mi to nějak nedošlo :oops: :-P
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
23.10.11 20:07
No to jste měli i krásný stadium.teda máte. :palec:
alize píše:
Tak ja přidávám taky nějaké statistiky. Nám se jich z 31 oplodnilo 21, druhej den zbylo 19 a po 5 dnech ráno v den ET pořád 19, když jsme přijeli tak už jen 11. 2 zavedeny a 9 zamražených (všechno blastocysty).
  • Citovat
  • Upravit
52
23.10.11 20:23

No u mně se to tak nějak kvůli PCO čekalo, že jich bude hodně. A to jsem měla minimálni dávky. Šlo ale spíš o to aby byli kvalitní, tak snad se povedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
23.10.11 20:25

Tak ja pomalu fičim do peřin.

mějte se tu ..a opatrujte se.

• Citovat
  • Upravit
52
23.10.11 20:26

Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
23.10.11 20:33
8-o 8-o teda tak to valím oči, prosím, jak se ti to povedlo? taky mám PCO, takže množství není až takovej problém,a le ta kvalita? Prosím inspiruj, co a kolik si čeho měla? :andel: :pankac:
alize píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
23.10.11 20:37
jj, určo je to lepší, hlavně o to, že se podívají i do té malé pánve, podle mě, holky musely podstoupit klasické laparo, aby jim zjistili endošku a ted to zjistí takhle.Mě tímhle zpusobem odstranili nějaké srůsty.
Takž esi myslím, že je to zase velký pokrok v diagnostice :pankac:
Kamccaa píše:
Korin kurna,zas nebudu populární :mrgreen: ba ne,prostě to nevyšlo .
Tak aspon doufám,že třeba to vyjde v pátek-přeci jen,je to ještě pár dnů,že by se mi mohlo udělat lépe.

A nebo pak něco z toho ,co jsi mi vypsala a na ten Hamerský bych chtěla na tuty. :-)

Jinak si sem ani nedala test ..sem se těšila..

NEMI díky za info.ohledně te hydro,je asi ještě lepší než hystero bych to viděla. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.10.11 20:49

Od 21.dne cyklu jsem brala Glucophage, listovku, na doporučení Petra nějakej šumivej vitamín, ale to už nevím co to bylo, pila Magnezii a papala hodně bílkovín. No a pak klasika gonal, už nevím kolik, ale bylo to míň jak 150. Se sestrička hrozně divila, že mi předepsal jen jedno pero. Pak jsem ale ještě jedno nějaký menší dokupovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
23.10.11 20:59
no tak to máme podobně, hold to na mě asi tak nepusobilo, jen ty šumivé vitamíny nemám.Dávku jsem měla 75jednotek gonalu, tak uvidíme, jak zapusobí ted další pokus, ale díky, vidím, že to jde mít dost kvalitních vajíček i s PCO :lol: :kytka:
alize píše:
Od 21.dne cyklu jsem brala Glucophage, listovku, na doporučení Petra nějakej šumivej vitamín, ale to už nevím co to bylo, pila Magnezii a papala hodně bílkovín. No a pak klasika gonal, už nevím kolik, ale bylo to míň jak 150. Se sestrička hrozně divila, že mi předepsal jen jedno pero. Pak jsem ale ještě jedno nějaký menší dokupovala…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.