Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
kamčo - já to info měla od rybáře,který na většinu těchto výlovů co sem ti psala chodí.Takže proto.Jo je to Hamr na jezeře.Prej je ten výlov taky dobrej.Hlavně více druhů ryb.Ten Žabikor je škoda, prej tam byla letos i televize
a bylo docela slušné počasí.
Korin kurna,zas nebudu populární
ba ne,prostě to nevyšlo .
Tak aspon doufám,že třeba to vyjde v pátek-přeci jen,je to ještě pár dnů,že by se mi mohlo udělat lépe.
A nebo pak něco z toho ,co jsi mi vypsala a na ten Hamerský bych chtěla na tuty. ![]()
Jinak si sem ani nedala test ..sem se těšila..
NEMI díky za info.ohledně te hydro,je asi ještě lepší než hystero bych to viděla. ![]()
Tak ja přidávám taky nějaké statistiky. Nám se jich z 31 oplodnilo 21, druhej den zbylo 19 a po 5 dnech ráno v den ET pořád 19, když jsme přijeli tak už jen 11. 2 zavedeny a 9 zamražených (všechno blastocysty).
korinkovna píše:
jééé tak to se omlouvám…mi to nějak nedošlo![]()
alize píše:
Tak ja přidávám taky nějaké statistiky. Nám se jich z 31 oplodnilo 21, druhej den zbylo 19 a po 5 dnech ráno v den ET pořád 19, když jsme přijeli tak už jen 11. 2 zavedeny a 9 zamražených (všechno blastocysty).
No u mně se to tak nějak kvůli PCO čekalo, že jich bude hodně. A to jsem měla minimálni dávky. Šlo ale spíš o to aby byli kvalitní, tak snad se povedlo…
Tak ja pomalu fičim do peřin.
mějte se tu ..a opatrujte se.
alize píše:
Kamccaa píše:
Korin kurna,zas nebudu populárníba ne,prostě to nevyšlo .
Tak aspon doufám,že třeba to vyjde v pátek-přeci jen,je to ještě pár dnů,že by se mi mohlo udělat lépe.A nebo pak něco z toho ,co jsi mi vypsala a na ten Hamerský bych chtěla na tuty.
Jinak si sem ani nedala test ..sem se těšila..
NEMI díky za info.ohledně te hydro,je asi ještě lepší než hystero bych to viděla.
Od 21.dne cyklu jsem brala Glucophage, listovku, na doporučení Petra nějakej šumivej vitamín, ale to už nevím co to bylo, pila Magnezii a papala hodně bílkovín. No a pak klasika gonal, už nevím kolik, ale bylo to míň jak 150. Se sestrička hrozně divila, že mi předepsal jen jedno pero. Pak jsem ale ještě jedno nějaký menší dokupovala…
alize píše:
Od 21.dne cyklu jsem brala Glucophage, listovku, na doporučení Petra nějakej šumivej vitamín, ale to už nevím co to bylo, pila Magnezii a papala hodně bílkovín. No a pak klasika gonal, už nevím kolik, ale bylo to míň jak 150. Se sestrička hrozně divila, že mi předepsal jen jedno pero. Pak jsem ale ještě jedno nějaký menší dokupovala…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.