Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Marti30 píše:
Ahojík holky,
mám dotaz…za jak dlouho od ultrazvuku se chodí na OPU?Harper držím pěstičky.
Marti já byla v so. na ultrazvuku a příští týden ve čtvrtek na OPU…
Harper díky za odpověd..já jedu tuhle sobotu na ultrazvuk.
Já mám totiž menší problém…sestra v Gennetu mi řekla,že mi stačí,když si předoperační začnu vyřizovat až když to dostanu a dneska jsem byla u obvodačky a na krev a i EKG mě musí objednat do Nemocnice,ani ty blbé odběry mi prý neudělá… takže nevím jestli to stihnu do OPU..jsem z toho zoufalá nevím co dělat,u obvodačky mi řekli,že se ted všude na všechno objednává… a ani si nepřejte slyšet co mi na to řekl manžel,myslela jsem si,že ho kopnu… tak a je to venku musela jsem i ulevit…
A k obvodačce si mám prý zavolat až ve středu v 11hodin,aby mi sdělila,kam a kdy mám jít na krev a EKG..
nemi, je to stejný, já brala taky to v tabletách-nemám ráda ty šumivý věci ![]()
marti, tak si zítra zavolej do gennetu, oni ti to předoper.udělají tam a máš klid ![]()
marti - a hlavně jim řekni důvody proč to potřebuješ od nich, že vuj doktor stojí s prominutím za h..o!! Aby tě ještě neodbyli tam.Ale to oni neudělaj.Doslova jim to samo říkat nemusíš,ale fakt bych ty obvoďáky za tyhle kecy střílela
jakby jsme měli málo problému ![]()
jája428 píše:
tak mám sníženou funkci štítné zlázy dostala jsem prášky a za měsíc na krev a na kontrolu
Neboj, to je jedna z věcí, kterou ti snadno spraví práškama ![]()
Marti30 píše:
Harper díky za odpověd..já jedu tuhle sobotu na ultrazvuk.
Já mám totiž menší problém…sestra v Gennetu mi řekla,že mi stačí,když si předoperační začnu vyřizovat až když to dostanu a dneska jsem byla u obvodačky a na krev a i EKG mě musí objednat do Nemocnice,ani ty blbé odběry mi prý neudělá… takže nevím jestli to stihnu do OPU..jsem z toho zoufalá nevím co dělat,u obvodačky mi řekli,že se ted všude na všechno objednává… a ani si nepřejte slyšet co mi na to řekl manžel,myslela jsem si,že ho kopnu… tak a je to venku musela jsem i ulevit…
A k obvodačce si mám prý zavolat až ve středu v 11hodin,aby mi sdělila,kam a kdy mám jít na krev a EKG..
No když by potřebovala urgentně na operaci tak jí to předoperační udělaj v nemocnici. To jde velice rychle..ještě ten den a ten den jde na sál. Se člověk až diví,že s tím najednou cavyky nedělaj
Marti, tak to je mazec, já to dostala a hned jsem volala k obvodačce, že potřebuju předoperační a vzali mě hned druhý den, maj tam i EKG, tak jsem měla všechno ten den a výsledky krve do dvou dnů… Měla jsem u nich žádanku na předop. už asi měsíc, ale čekala jsem jak dopadne inseminace… Moje doktorka tam má postgraduální výukové pracoviště, má tam občas začínající doktorky, ale s ničím tam nemá problém, dokonce mě nechala doma, už co jsem začla jezdit do Gennetu…
u nás se občas tváří kysele, proč to musí být max měsíc staré.Ale vypsání žádanek mi udělá a pak to už záleží na mě, jak si to oběhám, krev, moč musím do nemocnice na klasické odběrya a EKG na středisko, kde to dělají, ale ani jedno není na objednání ![]()
Ahojík holky,
tak jsem si ráno volala do G a jedu tam zítra ráno(středa) na půl osmou na krev a EKG a v úterý tam musím znovu ještě kvůli interně,protože tam dr není tento týden
Dneska jsem si píchla první dávku Puregonu,doufám,že jsem to udělala dobře.!? ![]()
ahojky marti tojá taky musela do genetu kvuli vysetření dvakrát, sice krev a ekg jsem si vyběhala unas ale zbytek jsem bohuzel nemela.
marti - tak super,že ti vyšli vstíct. Já sem do gennetu na předoperační taky musela dvakrát. Doktorka Petrová tam jen v úterý. Tak super , že se to hne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.