Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
marti - tak gratuluju a držím palce..
Kamčo - no určitě budou v Liberci a v České Lípě..jinak jste se možná měli zeptat při výlovu rybářů..určitě by vám odpověděli. No já se zkusím zeptat,ale ten známej dřív taky sádkařil,ale teď už dlouho ne.
My našli Doksy..v Lípě je jen rybárna..
![]()
Nespěchám na too,jen sepoptej ,věřím,že bude vědět.
díky.
Ahojík holky,
karoosa že by?Držím pěstičky.
Se dneska netěším na inijekci..musím si píchnout 2!!!Auau
MOno prosím tě chci se zeptat,co dělám špatně,když se mi po té inijekci udělá modřina?
Zdravím všechny, tak já dnes sedmý den po transféru hlásím //
V pátek bylo ještě bílo, ale dnes je krásná slabší čárka! Letošní podzim je pěkně úspěšný… Pádím na kont. k obvodačce…
PRO MĚ byl lonský říjen neúspěšný..Je vidět,že když se daří ,tak se daří.
Kdo je ted na řadě s ivfkem?
jj, daří se. Miláček má v neděli narozeniny, tak to bude nejkrásnější dárek!
harper - moc gratuluju a potichu se raduji
..kdy půjdeš na test z krve ![]()
Ten říjen je fakt nějaký plodný. ještě jedna známá od nás z města co chodí do géčka taky otehotněla…druhej pokus. Super!!
Gratuluju harper a katoso, ať čárečka sílí a všechno je v pořádku. ![]()
Já už mám u sebe taky 2 sněhurky.
Holky stalo se vám některé, že jste špinili hned první den? Byla jsem si pro ně v sobotu dopoledne a večer jsem trošinku krvácela. A pak už nic. Tak snad to bylo jen zahnízďování, nebo tak něco…
alize tak držím palce,ať se sněhurkám u tebe líbí a pořádně se zahryznou. Špinění den po ET se mi nikdy nestalo,ale být to určitě může…pokud přestalo tak je to určitě v pohodě.
Korin, já mám jít na krev až příští pondělí. Ted jsem přišla od obvodačky a špiním, tak mám opět nervy…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.