Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jj, Mono, řikala jsem si, že je to jak kus fáče…
Jinak špinění skoro zmizelo a testík dnes zesílil oproti pondělku… ![]()
jj Korin, dala jsem se na modlení
No hlavně vím, že nalezením dvou čárek to ještě zdaleka nekončí… Myslím ty nervy…
harper - to mohu jen potvrdit..to skončí až si mimi vyklube na svět a ai pak to bude jeden velkej zápřah ![]()
Nestíhám číst,jsem v jednom kole,dnes jsem byla na Gennetu a píchli mi vyvolávačku,měla by prý do 14 dnů dorazit MS
Každopádně se tím oddálí KET a já budu prodlužovat mražáčky.Navíc včera oznámila jakoby švagrová,že je po ročním vztahu ve čtvrtém měsíci:O…Švára má ted soud s bejvalou a bude se zříkat otcovství…no a další je na cestě,mě omejou ![]()
Jinak tu antikoncepci mám JÁJO myslim kvůli endometrize,aby usnula a nedělala potom u KETu problémy,tak jsem to pochopila.Jinak budu mít ještě anopyrin,clexan ,prednison a estrofem ![]()
HARPER píše:
jj Korin, dala jsem se na modlení![]()
![]()
No hlavně vím, že nalezením dvou čárek to ještě zdaleka nekončí… Myslím ty nervy…
sestramona píše:
harper super a kdy jdeš na krev?
Ahoj Mono, na krev jdu v pondělí… To bude čtrnáct dní po transféru…
harper teda to jsem na tebe zvědavá
že by další s dvojkama v pupku?
![]()
holky v genentu bylo dneska narváno…jako kdyby dávali ivf zadarmo
šla jsem si tam jen pro léky.
jájo já jsem toho názoru, že dříve se vychovalo 8 dětí v jedný světnici, tak nevidim důvod, proč nemít dvojky v menšim bytě a hlavně si myslim, že si člověk nemá vybírat a plánovat, máme být šťastní za to, co máme…ve smyslu dvojčat…i když to bude záhul…nemysli si, že nad tim občas nepřemýšlim, jak to zvládnem…finančně i fyzicky…já třeba půjdu na jejich roce na zkrácenej úvazek zpátky na ARO,…no co…se nepo…
holt nemáme tolik peněz, abych s nimi mohla být 3 roky doma a na 2? To je taky na prd…jesle jsou, ale v liberci stojí jesle 5tisíc za dítě, takže 10tis měsíčně by mi šlo pryč z platu a zbylo by mi jako bych s nimi byla doma na 3 roky…
![]()
musíme se s tím poprat…jsem šťatná, že je mám v bříšku a udělám vše proto, aby jsme je vychovali tak, jak si představujem a rozhodně mě nezastaví ani menší byt, ani nutnost jít brzy do práce
ale zvládla..úplně s přehledem
harper - no mi mi máme sice velkem byt,myšleno jako velké místnosti,ale pořád je to 3+1
A holky nehekejte jaké máme malé byty..jak to museli dělat dřív…jája428 píše:
dvojcátka by byla super, ale asi bych to konkretně já nezvládla.si to nějak nedovedu představit a to nemluvím o pidi bytě
korinkovna píše:
ale zvládla..úplně s přehledemharper - no mi mi máme sice velkem byt,myšleno jako velké místnosti,ale pořád je to 3+1
A holky nehekejte jaké máme malé byty..jak to museli dělat dřív…jája428 píše:
dvojcátka by byla super, ale asi bych to konkretně já nezvládla.si to nějak nedovedu představit a to nemluvím o pidi bytě
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.