GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7158
5.11.11 09:17
alize píše:
Ahojky.Holky prosím vás, kdy vám asi tak začali první příznaky. Já jsem 7.den po ET a vůbec nic… Špatně mi není, hlavička se mi nemotká, bříško mě nebolí…

Ahoj Alize, každej to má jinak, ale já teda měla bolesti v podbřišku už druhý den po transféru, taková bodavá bolest, pak to přešlo do bolesti jako na MS, a Korin měla tuším bolesti, taky hned druhý den. Prsa mě začali bolet tak nějak od sedmého dne a stupnuje js to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
5.11.11 10:30

jojo Harper má pravdu..já měla bolesti podbřišku hned den po ET…myslela sem že je všechno ztracené..

jájo - no asi by jsi měla..nevím jak dlouho..někdo tvrdí,že je to jako v šestinedělí,ale mi po hystero asi tak za 10 dní??? :lol: jenže mě nic nebolelo,ani sem nekrvácela. Hydrolaparku jsem neměla,ale myslím si,dle toho jak tu holky popisovaly jak se to dělá,že to je dost obdobné.. Po normální laparce jsem nebyla schopná dýl, to jsem měla díry v bříšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
5.11.11 11:23

Ahojík holky,
tak nemám nejlepší zprávy.Ráno jsem si tam nakonec musela zavolat sama kolem 10hodiny,ale to vem čert.Neměla jsem tam snad ani volat.
Z 6 oocytů bylo zralý 3 vajucha a oplodnilo se nám jen 1.
V pondělí ráno mi mají volat jak to vypadá a zda mám přijet na transfér.
Manža je z toho úplně hotovej. :cry: a já taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
5.11.11 11:56

Marti hlavu vzhůru, já měla z pěti jen dvě, ale drželi se krásně až do transféru, to jedno bude určitě supr kvalitní… Ber to tak že při přirozeném cyklu je taky většinou ješn jedno a většina ženských právě z toho jednoho otěhotní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
5.11.11 13:07

marti - vím..vypadá to děsuplně,ale já měla taky málo a drželi se… :hug: moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
5.11.11 13:17

holky díky.Já se snažím myslet pozitivně.Strašně si přeji,aby nám to jedno vydrželo.
Ještě jsem se chtěla zeptat dr mi včera předepsal Medrol.Brala jste některá také nějaké léky?Místo utroše mám Crinone gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
5.11.11 16:22

já měla klasiku..nebo teda mám..Utrogestan a Prednison a Pentomer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
5.11.11 16:38

Korinkovna já utroše nemůžu,tak mám ten gel.Akorát nechápu proč mám brát ten Medrol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
5.11.11 16:58

Marti ja myslím, že medrol je něco jako prednison a je to na potlačení imunity… Držím všechno,co můžu ať se zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
5.11.11 17:22

Marti - Alize má pravdu..na netu jsem našla,že to je kortikosteroid,což je to samé jako Prednison..Je to kvůli imunitě, bereme ho všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
5.11.11 20:08

holky díky…jenže jsem si četla leták od toho Medrolu a nic mi to neříkalo.ALe ted jste mi to vysvětlili,tak už vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
5.11.11 20:11

holky ted mě napadlo:nevíte máme ted s manžou dodržovat sexuální půst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
5.11.11 21:13

marti my meli 22 folikulu…z toho 18 oocytu a z toho zbyly ty dve, co uz mam patym mesicem.v brisku a uz me zdichaj do mocaku…neboj :mrgreen: :huban:

pri.ovf se ma dodrzovat sexualni pust
takze nic nevymejslej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
5.11.11 21:22

Sestramona díky,dr právě nic neříkal,tak jsem se musela někoho zeptat,aby jsme neudělali něco špatně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
5.11.11 21:42

no já se přiznám, že co se týče „pustu“ sem sama nevěděla a to toho mám už pár za sebou :oops: typovala sem první 3 měsíce, pak bych asi nevzdorovala :oops: ale u dvojiček …nevím…Ale až u mě ta situace nastane, mám dobrou doktorku, tak jsem schopná příležitostně se na to zeptat :lol:
jinak po hydro… a podobných zákrocích doporučují jako 6-ti nedeělí, ale koukám, že sem asi jediná, kdo tohle dodržuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Marti držím palečky tomu snaživci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.