Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojík holky,
já také stále přemýšlim,že když se nám poštěstí a budem mít také dvojky.Jak to zvládnu?Ale říkám si zvládli to jiné,tak já také.
Zítra jdu na OPU ![]()
Marti přesně tak ![]()
jinak držím na zítra palce a pak dej vědět, jaká byla úroda ![]()
Sestramona díky moc.Jasně,že dám vědět.
Chtěla jsem se zeptat,z čeho všeho se skládá ta cena IVF.Když si to najdu v ceníku,tak tam je 26000kč.Z toho budou brát peníze na ICSI a na tu PK?A co se z toho ještě bude platit?Asi vám budu připadat jako exot,ale raději bych to věděla předem než dojde na placení.Díky ![]()
marti..ne ne, PK a ICSI, či PICSI atd platíš zvlášť sama …
těch 26tis, co je tam napsáno, to platí pojišťovna za tebe a v tom jsou konzultace, OPU, ET, anestezie, určité množství léků atd…
všechno ostatní platíš ty…
my měli pk a picsi a stálo to 16500
marti - juj
už zítra tak se nám pak nahlaš jak to vypadá ![]()
jájo - u nás asi něco přes půl roku nejsme šli na první ivf,ale mezitím jsme měli ještě 2 iuička.
ještě tě můžou poslat na imunologii,ale to většinou až když se něco nepovede.
No já myslím,že už máš ta vyšetření za sebou..te´d už jen jdeš na nějakou konzultaci,ne? A tam se asi dohodnete co teda dál
jájo ještě spg partner, ne?
a teď zas čekáš na termín další konzultace a pokud jdete rovnou do ivf, tak se pak musí vypsat papíry, poslat na pojišťovnu, ta má cca 3-4 týdny na schválení, pak se zase čeká až to dostaneš…ono se to nezdá ale jen tohle zabere klidně 2 mesíce…
Jájo, tak já byla poprvé v Gennetu v půlce srpna, stihli jsme jedno IUI než přišlo schválení pojištovnou, pak hned IVF a ted už mám //
![]()
Sestramona jo takle to je…těch 26tisíc platí pojištovna a já ty procedury…PK,ICSI atd…díky moc.
korinkovna jj už zítra OPU.
Tak si na mě vzpomente…ozvu se asi až zítra navečer…
Marti držím na zítra palečky! Jájo neboj, rychle to uteče a taky se dočkáš! Mě to šíleně uteklo a vždycky jsem do Gennetu ráda jezdila, pořád se něco dělo a to pak letííí…
Zdravím všechny, tak dnes už jsou na testíku slušné dálnice, testovací čárka skoro stejně silná jako kontrolní
Už tomu začínám věřit
![]()
Jájo taky bych potřebovala něco dělat, ale zatím se jen válím… Mám docela bolesti v podbřišku, ale celkem už to ustupuje, někdy jsem nemohla ani spát a ještě jsem trubka jela v sobotu s kámoškou do Ikei a myslela jsem, že tam bolestí umřu, takže taky proto jsem testila už v pondělí, tušila jsem to…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.