GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3583
31.10.11 20:33

Já jsem odjížděla 8.30,škoda minuly jsme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
1.11.11 07:57

teda teda se to rozjelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
1.11.11 08:01
nemělo by, myslím, že je to zlevněno trvale.Aspon mi to připadá logické, že když jsem tam byla, tak nás na to doktor upozorňoval a kdyby to bylo časově omezené, tak by upozornil, krom toho věděl že v říjnu na to nejdem :oops:
Kamccaa píše:
to pics bylo jen v řijnu levnější -ví někdo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
1.11.11 08:09

Nemi jsem právě koukala na ceník a tam se mi ukázalo 14 t. :nevim: neva no..

Tak poví někdo další z gečka-jak to bude až půjde na ivf.

• Citovat
  • Upravit
31597
1.11.11 09:13

no já po laparce byla asi týden doma,ale mě dělali klasickou operativní laparku,tak to bolelo.Když to porovnám s hystero,tak sem byla doma snad nejvejš 2 dny,včetně toho co sem byla na zákroku,takže druje den po jsem šla dělat. Je to ale i individuální, záleží zda děláš nějakou namáhavou práci a na okolnostech. Kdyby sji moc krvácela,je lepší si aso doma odpočinout. Já navíc dělám na ŽL takže si nějakej dlouhodobou pobyt doma nemohu dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
1.11.11 09:49

já byla doma v den zákroku+4 dny po(pondělí-pátek) víkend před i po jsem dělala…
s tim pisci-nevidim důvod, proč by nemohlo být zlevněné jen jeden měsíc-v létě bylo taky zlevněné na 11 tis tušim a to jen v červnu…my šli na ivf v červenci, tak už jsme platili celých 14tisíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
1.11.11 10:27
nestraš 8-o , nám říkal, že je zlevněné a neříkal nic o akci a to věděl, že do toho v říjnu nepujdem :nevim: A i sem tak pronesla, jako že v ceníku to není, ale na to nereagoval.
A když byla onehdy ta akce, tak to bylo psané na jejich stránkách myslím mezi informacemi nebo aktualitch, tady o tom nic nejní :nevim: no tak vám pak dám vědět, dyžtak se na mě složíte :mrgreen:
sestramona píše:
já byla doma v den zákroku+4 dny po(pondělí-pátek) víkend před i po jsem dělala…
s tim pisci-nevidim důvod, proč by nemohlo být zlevněné jen jeden měsíc-v létě bylo taky zlevněné na 11 tis tušim a to jen v červnu…my šli na ivf v červenci, tak už jsme platili celých 14tisíc :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
1.11.11 12:13

nemi - zakládám prasátko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
1.11.11 12:16

Ahoj, já byla po laparce doma tři neděle, první týden dovča, myslela jsem, že mi stačí, ale měla jsem klasickou laparku a rána v pupíku se mi nehojila a když jsem měla jít do práce, tak pořád krvácela, tak jsem šla marodit… A taky mě pořád bolelo břicho, nedala bych to v práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
1.11.11 12:19

ahojky harper gratuluji k těhu. :palec: :palec: :palec: :palec: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
1.11.11 13:43

jájo, určo se nepřepínej, ale je rozdíl mezi hydrolaparoskopií a klasickou laparoskopií.Při klasické laparce dělají díry do břicha a to opravdu musíš být doma 2-3 týdny,a le při tom šetrnějším vyšetření, co dělají v G. to není takový zásach, ale i tak to nechce jít druhej den na diskotéku :kytka: takže se šetři :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
1.11.11 14:13
katoosa píše:
ahojky harper gratuluji k těhu. :palec: :palec: :palec: :palec: :hug: :hug: :hug: :hug:

Ahooj Katoošo, díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
1.11.11 14:16
jája428 píše:
ještě mě včera překvapilo.než jsem sla domu přisla sestra a říká at si jdu vytáhnout tamponádu, že se na ní přijde podívat jestli moc nekrvácím a říká at se neleknu, že je to delsí než tampon a ukázala tak 30 centimetru.tak tahám tahám a ono toho bylo víc jak metr.kdyby mi to nerekla, tak ale ani nevím, že v sobě něco mám. :lol:

Jéé Jájo, tak uplně stejnej šok jsem měla po odběru vajuch :lol: Taky mi sestřička řekla at se neleknu, ale takovou délku jsem nečekala… Jsem čuměla co se do mě vejde :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
2.11.11 09:14

Jo Jájo, tak já s tebou uplně souhlasím, taky spokojenost, hlavně když to srovnám s Českolipskou nemocnicí- nebe a dudy… Určo bych do ní nešla ani rodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
2.11.11 09:59

ona ta tamponáda je vlastně obvaz, ten do vás vloží a konec nechají čouhat ven…proto ta délka, jinak velikostně to není nic velkýho…to jak se to tím vytáhnutím rozmotá, tak to pak vypadá jako že tam toho bylo hooodně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.