Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kamccaa píše:
to pics bylo jen v řijnu levnější -ví někdo?
Nemi jsem právě koukala na ceník a tam se mi ukázalo 14 t.
neva no..
Tak poví někdo další z gečka-jak to bude až půjde na ivf.
no já po laparce byla asi týden doma,ale mě dělali klasickou operativní laparku,tak to bolelo.Když to porovnám s hystero,tak sem byla doma snad nejvejš 2 dny,včetně toho co sem byla na zákroku,takže druje den po jsem šla dělat. Je to ale i individuální, záleží zda děláš nějakou namáhavou práci a na okolnostech. Kdyby sji moc krvácela,je lepší si aso doma odpočinout. Já navíc dělám na ŽL takže si nějakej dlouhodobou pobyt doma nemohu dovolit.
já byla doma v den zákroku+4 dny po(pondělí-pátek) víkend před i po jsem dělala…
s tim pisci-nevidim důvod, proč by nemohlo být zlevněné jen jeden měsíc-v létě bylo taky zlevněné na 11 tis tušim a to jen v červnu…my šli na ivf v červenci, tak už jsme platili celých 14tisíc ![]()
sestramona píše:
já byla doma v den zákroku+4 dny po(pondělí-pátek) víkend před i po jsem dělala…
s tim pisci-nevidim důvod, proč by nemohlo být zlevněné jen jeden měsíc-v létě bylo taky zlevněné na 11 tis tušim a to jen v červnu…my šli na ivf v červenci, tak už jsme platili celých 14tisíc
Ahoj, já byla po laparce doma tři neděle, první týden dovča, myslela jsem, že mi stačí, ale měla jsem klasickou laparku a rána v pupíku se mi nehojila a když jsem měla jít do práce, tak pořád krvácela, tak jsem šla marodit… A taky mě pořád bolelo břicho, nedala bych to v práci…
jájo, určo se nepřepínej, ale je rozdíl mezi hydrolaparoskopií a klasickou laparoskopií.Při klasické laparce dělají díry do břicha a to opravdu musíš být doma 2-3 týdny,a le při tom šetrnějším vyšetření, co dělají v G. to není takový zásach, ale i tak to nechce jít druhej den na diskotéku
takže se šetři ![]()
katoosa píše:
ahojky harper gratuluji k těhu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahooj Katoošo, díky ![]()
jája428 píše:
ještě mě včera překvapilo.než jsem sla domu přisla sestra a říká at si jdu vytáhnout tamponádu, že se na ní přijde podívat jestli moc nekrvácím a říká at se neleknu, že je to delsí než tampon a ukázala tak 30 centimetru.tak tahám tahám a ono toho bylo víc jak metr.kdyby mi to nerekla, tak ale ani nevím, že v sobě něco mám.
Jéé Jájo, tak uplně stejnej šok jsem měla po odběru vajuch
Taky mi sestřička řekla at se neleknu, ale takovou délku jsem nečekala… Jsem čuměla co se do mě vejde
![]()
Jo Jájo, tak já s tebou uplně souhlasím, taky spokojenost, hlavně když to srovnám s Českolipskou nemocnicí- nebe a dudy… Určo bych do ní nešla ani rodit…
ona ta tamponáda je vlastně obvaz, ten do vás vloží a konec nechají čouhat ven…proto ta délka, jinak velikostně to není nic velkýho…to jak se to tím vytáhnutím rozmotá, tak to pak vypadá jako že tam toho bylo hooodně ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.