Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Marti30 píše:
díky… kéž by.a jak se citíš ty?
Sestramona díky stačí mi jedno mímo
![]()
tak už jen jedna inijekce a je to… se mi udělaly dvě modřiny po těch dobancích…
korinkovna no to teprva přijde nějaké ty stavy… jo počítám to s tebou kdy už půjdeš na ultrazvuk… ![]()
Určitě bude vše v pořádku.Držím vše co mám.
no děkuju…snad bude…nijak nepociťuju něco výrazně jinšího,ale taky nevím co bych jiného pozorovat měla ![]()
se mi to nějak uložilo vícekrát no
![]()
korin, to teprv začne ty pravý nevolnosti…neboj ![]()
sestramona píše:
se mi to nějak uložilo vícekrát no![]()
korin, to teprv začne ty pravý nevolnosti…neboj
valtřinka píše:
já tu mám rajčata, chceš hodit?
Ahojík holky,
tak vše jsem si už napsala do podpisu.
Na každém vaječníků mám cca 6 foliků o velikosti 13mm(zatím),dr říkala,že bych jich mohlo být více,ale já jsem ráda za to co tam je.Už takle mě bolí břicho.Musela jsem si ještě přikoupit Puregon 600jednotek do úterý.Od zítra píchám Cetrotide po 3dny a ve středu přijde na řadu Ovitrelle.A pátek OPU.
HOlky byly jste po ET doma?Jste některá na neschopence?
Korin zas jdu na tebe s radama a poradama-mohla by si mi zjistit-nespěchá to zas tolik..kde všude jsou tady v Lbc kraji sádky?Já sem ted goglila,a moc sem nenašla -krom Doks.a A nebo neumim hledat.Když tak mi to pak zas písni do SZ–děkuji !!
Jinak štika dle receptu SUPER–a jedli jsme ji všichni což je velkej úspěch !Klučik dokonce řekl,že by jsme ji mohli mít častěji.-.oooo
![]()
Marti zatim uroda super..
![]()
marti super. Ja jsem na neschopence uz pred ivf…byla jsem psych.dost v pr, tak jsem sla marodit…jinak davaji neschopenku od opu.
Kamco to je dobre ze chutnalo
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.