GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7260
24.10.11 06:39

to sumivy je kalcium, taky jsem ho brala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
24.10.11 07:01

:mavam: Každý den čekám ,že to dostanu a nic už osmý den :(

Kořin,testy nádhera :hug: :hug: Zítra jdu k zubaři,trpim jako pes už druhej měsíc :( Budou mi trhat osmičku a opravovat dva zuby :(Snad,pokud tam ještě nebude ten zánět .
Mě endošku taky zjistili u hydro,když mi dělali laparku,bylo vše OK…ale po těch revizích…odstranili mi snas i nějaké srůsty a polypy…myom mi tam nechal,je prý malilinkatý a bude ho sledovat…snad to píšu dobře :) Mějte hezký den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
24.10.11 07:43

Zdravím všechny, tak já dners frčím na ET! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
24.10.11 08:55

harper - no tak super..budš mít už mimina u sebe :palec: tak to držím palce..

Já měla ještě klasickou laparku, dělali mi jí v Jablonci. Sice sem už věděla,že laprku budou dělat i v genetu,ale tohle bylo v dubnu a oni jí chystali až koncem léta-podzim. Tak sem nechtěla čekat.

Alize - mluvila sem s embrioložkou v gennetu a ona říkala,že mrazej skutečně jen kvalitní embrya, takže se neboj, určitě ti nezamrazili nějaký odpad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
24.10.11 13:15

jájo - já bych si tam zavolala a zeptala se na to co případně s tím..mě kvůli tomu,že jsem v původmim termínu kdy jsem měla jít a ještě špinila laparku odložili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
24.10.11 13:15

ahojky myslim zeto snad nevadi stejne sitě pred operaci na sale vycistí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
24.10.11 13:49

Tak už jsem doma, to byl ale fofr a největší překvapení bylo, kdyžř jsem si z recepce nesle nahoru papíry a tam stálo transfer dvou embrií… Když přišla embrioložka, řikala jak jsou pěkný, ve stadiu moruly a když jsem jí řekla, že mi doporučili pouze transfer jednoho kvuli te moji menší děloze, tak na mě koukala, že takovou informaci nemá, tak šla za doktorkou a prý také souhlasí se dvěma, tak asi zjistili při OPu, že to není tak hrozné, nebo teda nevím… Prý by to byla velká škoda, obě prý byli moc pěkný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
24.10.11 13:53

harper - jupíííí tak a teď odpočívej :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
24.10.11 14:01

jj, snažím se… Jak jsi se chovala ty, jsi i ležela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
24.10.11 14:10

snažila sem se a vstávala sem jen na wc nebo k jídlu.Já sem poprvé fungovala tak nějak normálně,jen sem netahala těžké věci,ale podruhé sem se fakt nechala přesvědčit o maximálním klidu a ležela sem.No a zatím to vypadá,že se vyplatilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
24.10.11 14:29

Takže kalcium jo..magnezii pít..listovka-a bílkoviny jaky?

čau všem .

• Citovat
  • Upravit
9782
24.10.11 14:33
aha, díky, ale když ho beru v tabletách, tak je to jedno, ne? mě napsl kalcium2× deně 500mg, což odpovídá :wink:
sestramona píše:
to sumivy je kalcium, taky jsem ho brala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
24.10.11 14:36
špinění by nemělo vadit, klasické krvácení mi řekli že vadí.Stejně bereš večer před zákrokem ten betadien - čípek, ne nebo jak se jmenuje ta desinfekce…
Harper, tak to gratuluju.Teda divím se, že jednou řeknou to a po druhé ono,a le třebavto je taky tím, že ta šance na dvojky není tak velká, ale stejně.věř doktorum a uvidíš bude to dobré.
jája428 píše:
ahoj holky,chci se zeptat, co když budu v den operace ještě špinit je to problém?jdu v pondělí, takže si ani den předtím nemůžu zavolat.a jdu hned ráno, takže ani ráno to nezjistím dorazím tam a pujdu zas dom :-( ?
Ms trvala cca 2,5 dne ale břicho stále bolí, tak mám strach, že to bude jako minule a ještě se to rozjede :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
24.10.11 15:06

díky holky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
24.10.11 16:31

Ahojík holky,
mám dotaz…za jak dlouho od ultrazvuku se chodí na OPU?

Harper držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.