Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Každý den čekám ,že to dostanu a nic už osmý den ![]()
Kořin,testy nádhera
Zítra jdu k zubaři,trpim jako pes už druhej měsíc
Budou mi trhat osmičku a opravovat dva zuby
Snad,pokud tam ještě nebude ten zánět .
Mě endošku taky zjistili u hydro,když mi dělali laparku,bylo vše OK…ale po těch revizích…odstranili mi snas i nějaké srůsty a polypy…myom mi tam nechal,je prý malilinkatý a bude ho sledovat…snad to píšu dobře
Mějte hezký den ![]()
harper - no tak super..budš mít už mimina u sebe
tak to držím palce..
Já měla ještě klasickou laparku, dělali mi jí v Jablonci. Sice sem už věděla,že laprku budou dělat i v genetu,ale tohle bylo v dubnu a oni jí chystali až koncem léta-podzim. Tak sem nechtěla čekat.
Alize - mluvila sem s embrioložkou v gennetu a ona říkala,že mrazej skutečně jen kvalitní embrya, takže se neboj, určitě ti nezamrazili nějaký odpad ![]()
jájo - já bych si tam zavolala a zeptala se na to co případně s tím..mě kvůli tomu,že jsem v původmim termínu kdy jsem měla jít a ještě špinila laparku odložili
ahojky myslim zeto snad nevadi stejne sitě pred operaci na sale vycistí ![]()
Tak už jsem doma, to byl ale fofr a největší překvapení bylo, kdyžř jsem si z recepce nesle nahoru papíry a tam stálo transfer dvou embrií… Když přišla embrioložka, řikala jak jsou pěkný, ve stadiu moruly a když jsem jí řekla, že mi doporučili pouze transfer jednoho kvuli te moji menší děloze, tak na mě koukala, že takovou informaci nemá, tak šla za doktorkou a prý také souhlasí se dvěma, tak asi zjistili při OPu, že to není tak hrozné, nebo teda nevím… Prý by to byla velká škoda, obě prý byli moc pěkný…
snažila sem se a vstávala sem jen na wc nebo k jídlu.Já sem poprvé fungovala tak nějak normálně,jen sem netahala těžké věci,ale podruhé sem se fakt nechala přesvědčit o maximálním klidu a ležela sem.No a zatím to vypadá,že se vyplatilo…
Takže kalcium jo..magnezii pít..listovka-a bílkoviny jaky?
čau všem .
sestramona píše:
to sumivy je kalcium, taky jsem ho brala
jája428 píše:
ahoj holky,chci se zeptat, co když budu v den operace ještě špinit je to problém?jdu v pondělí, takže si ani den předtím nemůžu zavolat.a jdu hned ráno, takže ani ráno to nezjistím dorazím tam a pujdu zas dom?
Ms trvala cca 2,5 dne ale břicho stále bolí, tak mám strach, že to bude jako minule a ještě se to rozjede
Ahojík holky,
mám dotaz…za jak dlouho od ultrazvuku se chodí na OPU?
Harper držím pěstičky.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.