GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9782
22.10.11 13:49
mě ji nenabídli do ted :nevim: ale neříkám si o ní.Myslím, že vědí kdy a proč to tak dělat :roll:
jája428 píše:
ahoj holky, tak mi včera když jsem se vrátila z géčka došlo, že jsem se nezeptala na tu imunologii.Tu nám možná mohli udělat při té genetice co?ale co jsem četla jinde na diskusích, tak prý to doktoři nechtěj dělat, že je to drahý.myslíte, že nám to udělají, když si o to řeknu ted před IVF nebo se to dělá až když je 1.IVF neúzpěšné?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
22.10.11 14:12
jasně, to se zeptej.„líná huba holé neštěstí“
jája428 píše:
prý to nedělají hned, že je to drahy, tak nevím, ale myslím, že se tím dá předejít problémům a neúzpěchu při IVF.Prostě se mi nechtějí dávat peníze a né málo, za pokus který třeba nevýjde a až pak zjištovat proč.za optání nic nedám, tlačit na to nebudu, ale třeba mi to udělaj.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
22.10.11 14:12

malé peníze to opravdu nejsou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
22.10.11 14:44

to ne Nemi, obvzlášť u vás,co? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
22.10.11 14:55

jájo - pořád je to v jednání a nená jasné kdy to schválí a kolik pokusů nakonec bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
22.10.11 15:00

i když se konečně dohodnou, tak než to začne platit? :nevim: my na to nespoléhali, doktor taky říkal, že je to ve hvězdách a pak si v lednu vyčítat, že jsme ztratili několik měsícu :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
22.10.11 15:13
no já jsem se stím už smířila, jinak bychom do toho nemohli jít.Ale hlodá sobecký červíček, že za t yprachy b to ty dva prcky chtělo :mrgreen: Občas si z toho s manžou děláme srandu, ale nejhorší je, že se mi to do hlavy vkrádá dost často :oops:
korinkovna píše:
to ne Nemi, obvzlášť u vás,co? :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
22.10.11 15:17
to je právě to, co se taky neví.Si představ, ten kdo má za sebou už např2 pokusy po 2, by ted mohli pokračovat až do 5-6 po 1 a naopak ti co teprve začínají, mužou pouze po jednom.Takže ani tohle se ještě neví :nevim:
jája428 píše:
a co přesně je v návrhu?budem si moct vybrat nebo ti co podstoupí IVF se dvěma třeba letos bude pak mít už jen 2 hrazený pokusy s jedním.letos se k tomu určitě nedostanem, když už je říjen, tak snad na začátku roku už to bude aktualní.doufám
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
22.10.11 15:19

nebo ti co mají třeba už 2 pokusy zaplacwené ze svého, bude jim to pojišťovna dodatečně proplácet, nebo budou moct mít další pokusy hrazené? Já sama nevím, jak bych ávrh dala, je tolik možností a tolik ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
22.10.11 15:20

já bych možná klidně 3 pokusy nechala, ale zpřístupnila bych cenu.Dyt i když se mluví o hrazených pokusech, tak nás to stojí 20tis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
22.10.11 15:24

taky bych na to nespoléhala,,,myslím že mluvili o tom ti co už „po staru“ měli 2 embryjka tak by se jich to možná netýkalo…ake tohle všechno jsou jen spekulace.Myslím,že by bylo možná lepší 1 embryjko a třeba 5 pokusů hrazených,protože po každém nezdařén tě mohou znova vyšetřit nebo navrhnout jinej postup.Což si osobně myslím,že to šance zvyšuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
22.10.11 15:34

jája - ty jsi vážně mladá…mě je skoro o deset víc.
myslím,ale že ta snaha to zpřístupnit více lidem tady je.A myslím,že i postupně budou i ty laboratorní metody zpřístuˇpňovat více lidem.Napříklady ty starší laboratorní metody budou finančně víc a víc dostupné a ty novější holt vždycky drahé. Holt i tohle je byznys. Bohužel.
Včera mě jedna holka co pracuje pro pojišťovnu ministersta vnitra přesvedčovala ať k nim přejdu, že VZP jde do prčič…no já nevím…vzp jsem už stála hodně peněz a to nejen v tomto případě.ale měnit to zatím nehodlám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
22.10.11 15:45
no raději bych to nedělala, já slyšela, že VZP je ještě na pojišťovna, která při 4. pokusu alespon něco proplatí a neodkopne tě, prý k nim i kvuli tomu někdo přešel a fakt jim to schválili.Ale nedokážu zase já :nevim:
korinkovna píše:
jája - ty jsi vážně mladá…mě je skoro o deset víc.
myslím,ale že ta snaha to zpřístupnit více lidem tady je.A myslím,že i postupně budou i ty laboratorní metody zpřístuˇpňovat více lidem.Napříklady ty starší laboratorní metody budou finančně víc a víc dostupné a ty novější holt vždycky drahé. Holt i tohle je byznys. Bohužel.
Včera mě jedna holka co pracuje pro pojišťovnu ministersta vnitra přesvedčovala ať k nim přejdu, že VZP jde do prčič…no já nevím…vzp jsem už stála hodně peněz a to nejen v tomto případě.ale měnit to zatím nehodlám
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
22.10.11 15:51

já taky nemám důvod přecházet..navíc vzp hradí ivf i 40 tiletým, ostatní maximálně do 39 let. pro někoho ten jeden rok navíc je důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
22.10.11 15:58

já sice mám ZPŠ, ale taky jsme jinak spokojená zatím i když jsme potřeovala ošetřit na druhém konci republiky nebyl problém…a vitamíny občas taky dostanem :wink: A Natálka dostala plyšáčka a deku :wink: ale vandráci mi neproplatili 4.IVF :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.