Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. Tak my si jedeme v sobotu pro mrazáčky. Akorát jsem to moc nevychytala s dovolenou, takže 3. den po ket bych měla jít do práce. Neschopenku si moc brát nechci… Tak nevím…
Jaký máte na to názor. Jít do práce, nebo radši ne??? ![]()
Jinak zlatej Dr. Petr. Ja síce mám radši když se se mnou jedna narovinu, ale dnes jsem byla poprvé na konzultaci a utz u Dr. Mokré a její přístup mi přišel až moc neosobní. Mi to přišlo jak kdyby mi předepisovala prášky na chřipku. Petr mě vždycky aspoň trochu povzbudil před dalším bojem…
Jo a prej ona nevidí důvod proč bych do práce nemohla, ale nemá problém mi napsat neschopenku… ![]()
alize - já se taky snažila bejt aspoň 4 dny v klidu. Ale záleží co děláš.Já se v práci dost natahám .
Mě Mokrá nevadí…ani mi nikdy nepřišla neosobní..se mnou dokonce žertovala. ![]()
aliz, oni v tom nevidí problém snad žádní doktoři, na některých klinikách hned po Et, nebo KET jdeš dom, bez vylehávání.A petr taky říkal, že záleží hlavně na psychice, ale já bych teda raději ležela.Ted to máme s manžou taky naplánované, prostě se to bude muset nějak vydržet, jen doufám, že to vyjde na víkend, jinak nevím, ale pokud jen trochu mužeš, zustaň doma ![]()
Ja neříkam, že mi vadí, jen jsem se líp cítila u Petra. Když mi dělala ET, tak mi třeba přišla celkem příjemná. Ale dneska to bylo takový dost uspěchaný. No měli tam ale fofr dneska docela…
A práce… hmm, no extrémně náročná není, zvládnout by se to asi dalo a ja bych pracovat i když to vyjde aspoň pár měsícu chtěla. Jen se bojím aby to po těch 3 dnech nebylo fakt moc brzo…
Ahoj holčiny,jste se rozepsaly ![]()
Já bych do práse ještě nechodila,záleží kde pracuješ
Já pracuju v železářství,tak bych byla stopro doma
Jinak mám dotaz,jak dlouho jste to po hydrolaparoskopii dostaly??? Já jsem dneska 37 DC a nikde nic ![]()
A byla tu otázka na imuno,nám ho nenabídl nikdo,řekla jsem si i když mám za sebou tři revize,nikoho to nenapadlo mě tam poslat,potom mi ještě doktor dohodl pohovor s hematoložkou,kvůli ředění krve před KETem,ani nevím proč,bylo těch informací nějak moc ![]()
dagmariana píše:
Ahoj holčiny,jste se rozepsaly
Já bych do práse ještě nechodila,záleží kde pracuješJá pracuju v železářství,tak bych byla stopro doma
Jinak mám dotaz,jak dlouho jste to po hydrolaparoskopii dostaly??? Já jsem dneska 37 DC a nikde nic
A byla tu otázka na imuno,nám ho nenabídl nikdo,řekla jsem si i když mám za sebou tři revize,nikoho to nenapadlo mě tam poslat,potom mi ještě doktor dohodl pohovor s hematoložkou,kvůli ředění krve před KETem,ani nevím proč,bylo těch informací nějak moc
No mě nic kromě KETu netlačí
Mám začít brát HA na tři měsíce a potom KET,tak čekám a čekám
a MS nikde ![]()
tak jedině, kdo si počká, ten se dočká ![]()
ne, vážně, asi se spožděním 14 dnu bych počkala, pokud nemáš jiné problémy, ale pak bych cinkla a zeptala se doktora, pokud tě bude chtít vidět ukážeš se mu, nebo poví třeba, že je to normální
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.