GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9782
22.10.11 19:55

korin, máš bonzpuntík…pozor :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
22.10.11 19:59
:mrgreen: :jazyk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.10.11 20:46

Ahoj holky. Tak my si jedeme v sobotu pro mrazáčky. Akorát jsem to moc nevychytala s dovolenou, takže 3. den po ket bych měla jít do práce. Neschopenku si moc brát nechci… Tak nevím… :nevim: Jaký máte na to názor. Jít do práce, nebo radši ne??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.10.11 20:49

nejít, já po ket ležela 5 dní v posteli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.10.11 20:53

Jinak zlatej Dr. Petr. Ja síce mám radši když se se mnou jedna narovinu, ale dnes jsem byla poprvé na konzultaci a utz u Dr. Mokré a její přístup mi přišel až moc neosobní. Mi to přišlo jak kdyby mi předepisovala prášky na chřipku. Petr mě vždycky aspoň trochu povzbudil před dalším bojem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.10.11 20:56

Jo a prej ona nevidí důvod proč bych do práce nemohla, ale nemá problém mi napsat neschopenku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
22.10.11 21:07

alize - já se taky snažila bejt aspoň 4 dny v klidu. Ale záleží co děláš.Já se v práci dost natahám .

Mě Mokrá nevadí…ani mi nikdy nepřišla neosobní..se mnou dokonce žertovala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
22.10.11 21:13

aliz, oni v tom nevidí problém snad žádní doktoři, na některých klinikách hned po Et, nebo KET jdeš dom, bez vylehávání.A petr taky říkal, že záleží hlavně na psychice, ale já bych teda raději ležela.Ted to máme s manžou taky naplánované, prostě se to bude muset nějak vydržet, jen doufám, že to vyjde na víkend, jinak nevím, ale pokud jen trochu mužeš, zustaň doma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.10.11 21:27

Ja neříkam, že mi vadí, jen jsem se líp cítila u Petra. Když mi dělala ET, tak mi třeba přišla celkem příjemná. Ale dneska to bylo takový dost uspěchaný. No měli tam ale fofr dneska docela…

A práce… hmm, no extrémně náročná není, zvládnout by se to asi dalo a ja bych pracovat i když to vyjde aspoň pár měsícu chtěla. Jen se bojím aby to po těch 3 dnech nebylo fakt moc brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.10.11 21:28

A děkuju za názory holky. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
23.10.11 16:17

Ahoj holčiny,jste se rozepsaly :)
Já bych do práse ještě nechodila,záleží kde pracuješ :think: Já pracuju v železářství,tak bych byla stopro doma :lol: Jinak mám dotaz,jak dlouho jste to po hydrolaparoskopii dostaly??? Já jsem dneska 37 DC a nikde nic :nevim:
A byla tu otázka na imuno,nám ho nenabídl nikdo,řekla jsem si i když mám za sebou tři revize,nikoho to nenapadlo mě tam poslat,potom mi ještě doktor dohodl pohovor s hematoložkou,kvůli ředění krve před KETem,ani nevím proč,bylo těch informací nějak moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
23.10.11 16:27
já to dostala cca v termínu, ale čekala jsem to spíš dýl, ale jak to bylo poprvé si ted nevzpomínám. revize je pro tělo jako MS, takže se termíny mění, ale HSK by neměla, ale myslím, že každé tělo reaguje jinak, já osobně kdyby mě netlačil čas např na stimulku, tak 14 po termínu čekám, apk bych se asi informovala raději u doktora… :nevim:
dagmariana píše:
Ahoj holčiny,jste se rozepsaly :)
Já bych do práse ještě nechodila,záleží kde pracuješ :think: Já pracuju v železářství,tak bych byla stopro doma :lol: Jinak mám dotaz,jak dlouho jste to po hydrolaparoskopii dostaly??? Já jsem dneska 37 DC a nikde nic :nevim:
A byla tu otázka na imuno,nám ho nenabídl nikdo,řekla jsem si i když mám za sebou tři revize,nikoho to nenapadlo mě tam poslat,potom mi ještě doktor dohodl pohovor s hematoložkou,kvůli ředění krve před KETem,ani nevím proč,bylo těch informací nějak moc :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
23.10.11 16:30

No mě nic kromě KETu netlačí :)Mám začít brát HA na tři měsíce a potom KET,tak čekám a čekám :-D :-D a MS nikde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
23.10.11 16:41

tak jedině, kdo si počká, ten se dočká :mrgreen:
ne, vážně, asi se spožděním 14 dnu bych počkala, pokud nemáš jiné problémy, ale pak bych cinkla a zeptala se doktora, pokud tě bude chtít vidět ukážeš se mu, nebo poví třeba, že je to normální :nevim: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
23.10.11 16:43

kolik máte mrazáčku? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.