GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6193
23.10.11 16:46

No,po IVF jsem měla 16 vajuch oplodnilo se 11 a v den ET 2 :think:
Po 2 IVF 24 vajuch 16 se oplodnilo 2 ET 4 mražený :cry: Nějak jim to tu nezbývá na zamražení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
23.10.11 16:48
nezbývá to máš pravdu, poprvé jsme měli 5 a ted jen po 2 a už jsem slyšela mockrát že většinou zbyly jen 2, ale říkám si, že to jsou ti nejsilnější, třeba nechtějí vyhazovat naše peníze za zamražení, když nejsou embryjka uplně OK :nevim:
dagmariana píše:
No,po IVF jsem měla 16 vajuch oplodnilo se 11 a v den ET 2 :think:
Po 2 IVF 24 vajuch 16 se oplodnilo 2 ET 4 mražený :cry: Nějak jim to tu nezbývá na zamražení :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
23.10.11 16:50

jen člověk nesmí srovnávat, někdo má 30 vajuch a zbydou 2, někdo 10 a zbydou taky 2.Je sposta faktoru v čem se každá lišíme…někdy je lepší nad tím nepřemýšlet… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
23.10.11 16:50

ale samo, že ted bych jich chtěla mít víc a na zamražení, že? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
23.10.11 16:56

Mě spíš překvapilo,že ráno jsem volala a poprvé jich bylo v den ET ráno ječtě osma podruhé dokonce všech 11 a když jsem přijela,tak najednou 2 podruhé 6 :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
23.10.11 17:48

Ještě ste mě žádna nenapsala,jak ta hydrolaparo probíhá -detailně.kuju.

• Citovat
  • Upravit
9782
23.10.11 19:02
promiň, asi jsem to přehlédla :oops:
je to uplně stejné jako hysteroskopie - co se týče z pozice pacienta.zkontrolují dělohu, vejcovody a přes stěnu pochvy udělají vpich (jako přo OPU) a mrknou se do malé pánve.Prý musí být alespon trochu pruchodný jeden vejcovod. takhle zjistí endometriozu a i srusty. něco mohou i odstranit. Po zákroku sem se cítila stejně jako po HSK, OPU a podobně… :kytka:
Kamccaa píše:
Ještě ste mě žádna nenapsala,jak ta hydrolaparo probíhá -detailně.kuju.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
23.10.11 19:03

klidně se zeptej, kdybych na něco zapomněla :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
23.10.11 19:19

Dag - v gennetu nechávaj mrazit jen opravdu kvalitní embria.I když jich je celou dobu třeba 5 oplodněnejch neznamená,že ve finále jsou vhodná všechny.Není to proto že je tam něco špatně, prostě by z nás zbytečně tahali peníze. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
23.10.11 19:21

Kamčo - ahoj - byli jste na nějakém tom výlovu? Ten Žabikor jsem slyšela že byl suprovej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
23.10.11 19:24

JÁJO kdepak..nepůjdu.mám domluvenou hystero na neurčito,a ted momentálně je fáze-kdy nepůjdu nikam.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
23.10.11 19:28

aHOJ,
bohužel :-? z hlediska času to nevyšlo,chlap ten den přijel sakra pozdě..a já tam i volala,že do kdy to je.tak mi bylo řečeno od usvitu do soumraku-pokud to nestihnou dřív.No a mladej přijel v 17 00 a cesta tam byla cca 45 min.Takže bohužel..

Ale mám ten v plánu 28.10 Horecký rybník-je to relativně kousek od nás-asi tak 30 min max cesta,a otázka teda ještě je-zda-li mi bude lépe.Neb sem fakt nachcípaná. :-(
korinkovna píše:
Kamčo - ahoj - byli jste na nějakém tom výlovu? Ten Žabikor jsem slyšela že byl suprovej :palec:
  • Citovat
  • Upravit
31596
23.10.11 19:32

hodně to řádí…ještě prej stojí za to ten Hamerský rybník,ale to je myslím až v listopadu, což je vlastně za chvíli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
23.10.11 19:36

Korin ja právě našla ten Horecky na rybě domácí - a ty co si mi posílala tam vypsané nebyli-teda ne všechny.Takže sem byla ráda–že si mi to zjistila.

No a ten Hamersky -jsme dnes řešily-protože to je snad v hamru na jezeře.

A ten Horecký je někde ve Stráži pod ralskem a jako ani jeden z nás neví-že tam jsou někde rybníky.

Tak doufám,že pokud vyrazíme aspon na chvíly a třeba opro nějakou tu rybku ,že nepojedeme zbytečně.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
23.10.11 19:37
Pane jo..
No já když měla na něco jít-tak mrcha mi vždy meškala.Na laparku sem se dokonce musela přeobjednávat,ale tam mi vyšli vstříc.Nevim jak v liberci-jestli to maj furt tak natřískaný,–-
jája428 píše:
aha, no já zas mámted strach, že dostanu ms znova jako minulý cyklus.to byla hned dvakrát.připadala mi krátká sice silná, ale krátká :-(
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.