Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No,po IVF jsem měla 16 vajuch oplodnilo se 11 a v den ET 2 ![]()
Po 2 IVF 24 vajuch 16 se oplodnilo 2 ET 4 mražený
Nějak jim to tu nezbývá na zamražení ![]()
dagmariana píše:
No,po IVF jsem měla 16 vajuch oplodnilo se 11 a v den ET 2
Po 2 IVF 24 vajuch 16 se oplodnilo 2 ET 4 mraženýNějak jim to tu nezbývá na zamražení
jen člověk nesmí srovnávat, někdo má 30 vajuch a zbydou 2, někdo 10 a zbydou taky 2.Je sposta faktoru v čem se každá lišíme…někdy je lepší nad tím nepřemýšlet… ![]()
ale samo, že ted bych jich chtěla mít víc a na zamražení, že? ![]()
Mě spíš překvapilo,že ráno jsem volala a poprvé jich bylo v den ET ráno ječtě osma podruhé dokonce všech 11 a když jsem přijela,tak najednou 2 podruhé 6
![]()
Ještě ste mě žádna nenapsala,jak ta hydrolaparo probíhá -detailně.kuju.
Kamccaa píše:
Ještě ste mě žádna nenapsala,jak ta hydrolaparo probíhá -detailně.kuju.
Dag - v gennetu nechávaj mrazit jen opravdu kvalitní embria.I když jich je celou dobu třeba 5 oplodněnejch neznamená,že ve finále jsou vhodná všechny.Není to proto že je tam něco špatně, prostě by z nás zbytečně tahali peníze. ![]()
Kamčo - ahoj - byli jste na nějakém tom výlovu? Ten Žabikor jsem slyšela že byl suprovej ![]()
JÁJO kdepak..nepůjdu.mám domluvenou hystero na neurčito,a ted momentálně je fáze-kdy nepůjdu nikam.
aHOJ,
bohužel
z hlediska času to nevyšlo,chlap ten den přijel sakra pozdě..a já tam i volala,že do kdy to je.tak mi bylo řečeno od usvitu do soumraku-pokud to nestihnou dřív.No a mladej přijel v 17 00 a cesta tam byla cca 45 min.Takže bohužel..
korinkovna píše:
Kamčo - ahoj - byli jste na nějakém tom výlovu? Ten Žabikor jsem slyšela že byl suprovej
hodně to řádí…ještě prej stojí za to ten Hamerský rybník,ale to je myslím až v listopadu, což je vlastně za chvíli ![]()
Korin ja právě našla ten Horecky na rybě domácí - a ty co si mi posílala tam vypsané nebyli-teda ne všechny.Takže sem byla ráda–že si mi to zjistila.
No a ten Hamersky -jsme dnes řešily-protože to je snad v hamru na jezeře.
A ten Horecký je někde ve Stráži pod ralskem a jako ani jeden z nás neví-že tam jsou někde rybníky.
Tak doufám,že pokud vyrazíme aspon na chvíly a třeba opro nějakou tu rybku ,že nepojedeme zbytečně.
jája428 píše:
aha, no já zas mámted strach, že dostanu ms znova jako minulý cyklus.to byla hned dvakrát.připadala mi krátká sice silná, ale krátká
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.