Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
mě na to tehdy dali nějakou mast..herpasin, nebo tak nějak…
Kamčo - ano. Měli jsme jen PICSI, PK ani nedělali, měli jsme dvě morulky,embryoložka mi vymluvila dělat PK.
Slyšela sem názor,že se od PK začíná opouštět ,když to není bezpodmínečně nutné.Když je pěkná Morule,tak je zbytečné dělat PK.
to je dobře že jsme ti vlili energii…mě tohle vždycky taky nabouchlo
korinkovna píše:
tak v tom jsme na tom úplně stejně. Při mé první narkoze sem měl asedm vpichů
Tak na tebe teda nemám… A mě nic nedali… Koukám, že toho máme po té zdravot. stránce dost společného
![]()
harper - jo to jo ![]()
Uvodíš že to půjde. A vy máte v laborce ICSI, tuším,že jo?
JInak PICSI zlevnili na 11 tisíc, nevím jestli jsem to tu psala
korinkovna píše:
harper - jo to jo
JJ máme ICSI, ted si řikám, že to není zas takový rozdíl, mohli jsme klidně jít do PICSI… Ani nevím jestli bylo použitelných těch pět vajuch co jsem měla, teda jako jestli byli dozrálí, neřekli mi kolich jich vlastně nakonec oplodnovali…
HARPER píše:korinkovna píše:JJ máme ICSI, ted si řikám, že to není zas takový rozdíl, mohli jsme klidně jít do PICSI… Ani nevím jestli bylo použitelných těch pět vajuch co jsem měla, teda jako jestli byli dozrálí, neřekli mi kolich jich vlastně nakonec oplodnovali…
harper - jo to jo
Nemi, tak nás nikdo neinformoval, jen mi bylo doporučeno ICSI a to i když máme spermiogram dobrej, protože byl u mě předpoklad, že bude málo vajuch, tak, aby se vůbec něco oplodnilo… A ptala jsem se teda sama…
No Jájo, já slyšela, že až když je 1 IVF neůspěšné, nebo jsou pro to dopředu nějaké předpoklady, jakon potraty atd…
jája - jak kde. Nám to v gennetu doporučili po prvním nezdařeném ivf.A výsledky taky trvají asi měsíc než budou. Jinak něco z imunologie dělaj i v gennetu,ale nevím co to je za test. Doktor říkal,že ten nejdůležitější,ale tím ti nic nepomohu.
Harper - když máte dobrej spermiogram,tak ICSI by mělo stačit. Oni ICSI dělají všude skoro automaticky,stojí to sice peníze na víc,ale je to taková jistota,že se spermiijky zavrtají.Tomu bych se vůbec nevrátila. A Nemi má pravdu, pak tě budou o všem informovat jak se to všechno vyvíjelo. Neboj
mně to doporučila moje obvodní gynekoložka.. ona mi to nabízela 2× a já furt ne, že to je zbytečný… pak po dalším neúspěchu jsem šla sama si o to požádat.. no a měla jsem mírnou alergii na spermie, ještě, že jsem tam jela.. bych neotěhotněla nikdy…
HARPER píše:
Díky holky. Snad mi do pondělka ty dva snaživci vydrží…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Korin jsem hledala,ale asi málo..vy jste mělo to pics vid..
Jinak hcg máš teda vysoké.
Vlily jste mi tady zase krev do žil…