Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
marti - jo za dvě hodiny ![]()
taky sem zvědavá co nahlásim…tušim,ale nebudu předbíhat…bojim,bojim
nemi - ono to fungje stejně jako s nízkou hladinou fsh, prostě má málo vajíček a málo kvalitních…stejně jako já…
Jo Marti - platí se v den transferu..nejdřív musíš zaplatit pak ti zavedou mimča ![]()
neboj..bude to dobrý..musí to bejt dobrý
![]()
korinkovna píše:
nemi - ono to fungje stejně jako s nízkou hladinou fsh, prostě má málo vajíček a málo kvalitních…stejně jako já…
Marti30 píše:
Ahojík holky,
já jsem začala zobat ten Siofor,nějak jsem nepochopila proč mi ho dr dala..je to lék na cukrovku a tu nemám…
Chtěla jsem se zeptat jak je to zplacením u IVF.Takže se platí v den transféru..ju?A už chtějí i 100 za lůžko?za ty dvě hodky co si tam poležíš?
korinkovna díky,a jak budu vědět kolik budu platit?
nemi jé to jsem rada,že také někdo bral Siofor jsem z toho byla na větvi proč mám brát lék na cukrovku…
Holky jak je to prosím vás stím Cetrotide a Ovitrelle?Kolik se za to platí?
Marti30 píše:
korinkovna díky,a jak budu vědět kolik budu platit?nemi jé to jsem rada,že také někdo bral Siofor jsem z toho byla na větvi proč mám brát lék na cukrovku…
Holky jak je to prosím vás stím Cetrotide a Ovitrelle?Kolik se za to platí?
jinak budeš platit tu dohodnutou laborku, na které se s tebou ještě znova dohodnou v den OPU přímo embryologové a když se něco z domluveného neudělá, tak ti to učtovat nebudou, na to jsou poctiví.Teda je to jetě hrazenej pokus , že? nemáš 3 vyčerpané ![]()
nemi né dr to říkala na co to je,jen mi nebylo jasné proč se to má brát před IVF,já jsem totiž od nikoho z holek neslyšela,že by to bral,tak pro jsem byla na větvi… a ještě tam píšou v příbalovém létáku,že to nemají brát ty které se snaží otěhotnět…
já to beru také večer s jídlem…já ještě beru nějaký lék na ms,takže mi je občas šoufl,ale dá se …spíš se bojím jak budu reagovat na ten Puregon…
jája428 píše:
ve středu tam zavolám bude to 14 dní.naposled mi nasli 25 mm velko cystu na vaječníku, tak že by to bylo tím?nechám tomu ty dva dny a snad budou mít volno a mrknou se na mě.už jsem měla mít týden po operaci a já místo toho stále řeším krámy
Marti30 píše:
nemi né dr to říkala na co to je,jen mi nebylo jasné proč se to má brát před IVF,já jsem totiž od nikoho z holek neslyšela,že by to bral,tak pro jsem byla na větvi… a ještě tam píšou v příbalovém létáku,že to nemají brát ty které se snaží otěhotnět…
já to beru také večer s jídlem…já ještě beru nějaký lék na ms,takže mi je občas šoufl,ale dá se …spíš se bojím jak budu reagovat na ten Puregon…
Marti30 píše:
Marti před IVF se to bere protože PCO často doprovází inzulínová rezistence. Proto si to od ostatních holek neslyšela. Ja mám taky PCO a brala jsem glukophage- to je něco podobného jako siofor. Budeš mít díki tomu kvalitnější vajíčka.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.