GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9782
13.10.11 14:28

Dag a co ti na to řekl, dkyž ses ho zeptala, že si tam přišla relativně zdravá? endometrioza je svi… :cert: a je to na dlouhé lokte.ségra bere silnou HA už myslím 3. měsíc a jen čekáš a čekáš nic víc pro to udělat nemužeš.Hlavně že máte mrazáčky, jen se budou chudáci klepat dýl :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
13.10.11 18:50

NEMI…povidal,že to může být po tech revizích nebo že jsem měla zánět,v lednu jsem byla na laparoskopii a bylo vše OK,tak se to semlelo běhěm devíti měsícl,nechápu to,ale je to tak.Snad se to zlepší a konečně se dočkáme mimča,kolem mě hodně kamarádek rodí a čeká a já furt nic,jsem z toho trochu smutná,ale mám tu čubinu,tak je to zatim dobrý :)Já mám Cilest měla jsem ho i před IVF na srovnání cyklu,nedostávala jsem MS :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
13.10.11 19:03

ahojky dagmar tak tomě ale mrzí. :huban: :huban: :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
13.10.11 20:12

Ahojky, mám dotaz. Znamená špinění 9. den po ET konec? Už jsem měla na TT krásného ducha… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
13.10.11 20:35
v žádném případě!!! hlavně ber dál vše co máš a nedělej ukvapení závěry. Vajíčka se můžou uhnízďovat, takže je to v normě.Já při prvním těhu měla dokonce ještě v termínu MS a takových ženských je víc.Dokud nemáš potvrzeno z krve nulovou hodnotu HCG, bud optimista, jinak se z toho zblázníš :palec:
Arnie píše:
Ahojky, mám dotaz. Znamená špinění 9. den po ET konec? Už jsem měla na TT krásného ducha… :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
13.10.11 20:47
je to pech, cilest ještě není tak silný, já mám mít ted pře stimulací. Jen mám pocit, že mě po něm bolí prsa, je to možné? já leták schválně neštudovala, abych se zbytečně nepozorovala :andel:
dagmariana píše:
NEMI…povidal,že to může být po tech revizích nebo že jsem měla zánět,v lednu jsem byla na laparoskopii a bylo vše OK,tak se to semlelo běhěm devíti měsícl,nechápu to,ale je to tak.Snad se to zlepší a konečně se dočkáme mimča,kolem mě hodně kamarádek rodí a čeká a já furt nic,jsem z toho trochu smutná,ale mám tu čubinu,tak je to zatim dobrý :)Já mám Cilest měla jsem ho i před IVF na srovnání cyklu,nedostávala jsem MS :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
17.10.11 10:58

Zdravím všechny, tak ultrazvuk dopadl výborně, teda aspon dr. byl spokojený, prý mi krásně zareagovali oba vaječníky, tuším, že kolem deseti folikulů bylo vidět. Dost jsečm se bála, aby tam něcvo bylo, ale tušila jsem, že bude, od druhého dne, co jsem si začla píchat, bolest jako při ovulaci a děsně nafouklé břicho… Merional mi dopsal, už jen na tři dny a ještě 3× Cetrotide a Ovitrelle ve středu, no a ve čtvrtek ráno jedeme na to…tj 10DC. Takže jsme dopláceli 2500,– :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
17.10.11 11:19

ahojky harper ty taky chodis do genetu v liberci vid, jsem myslela že petr říkal že má dovolenou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
17.10.11 11:29
katoosa píše:
ahojky harper ty taky chodis do genetu v liberci vid, jsem myslela že petr říkal že má dovolenou. :palec:

Ahooj! já jinak chodím k Mokré, ale v sobotu tam byl Petr… Minule mi taky při IUI vyšel ultrazvuk na sobotu a taky tam byl jen doktor P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
17.10.11 11:33

aha ty si tam byla v sobotu, jj říkal že tam jěště bude tojá byla v pátek na OPu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
17.10.11 11:35

Jé,držim palce, můžeš mi napsat jak to probíhá, nevím do čeho jdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
17.10.11 11:39

Harper každá to máme jine já měla krátkej stimulační protokol, a na první pokus 8 vajiček které se drzí do dneška. :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
17.10.11 11:45

Tak to je krásný! Já myslela jak probíhá ten odběr v narkoze, moc info. k tomu nedaj… Něco je v těch papírech, ale podrobnosti určitě řikaj až v ten den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
17.10.11 11:59

Ještě jsečm se chtěla zeptat, v ten den odběru vajuch se už platí za ICSI? Nebo nějaká záloha na labor. ? K tomu mi zatím nic neřekli a já se zapoměla zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
17.10.11 12:17

HARPER Narkózy se neboj. Hoděj tě do limbu a než se naděješ, je po všem. Pak si dvě hodiny poležíš a pofrčíš domů. Doporučují klidový režim, já jsem pro jistotu taky zůstala doma. No a pak už ti budou každý den volat, jak se embryjka vyvíjejí a kdy pravděpodobně dojde k ET.
A co se týče peněz, platí se až v den transferu.
Přeju hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.