GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31596
11.10.11 21:10

ahoj, a kdy začínáš stimulovat?????
tak paráda, jaký máš protokol??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
11.10.11 21:39

korinkovna do 14dní mám dostat ms,tak pak hned od 2 dne cyklu.
Nevím jaký to je protokol budu stimulovat od 2dne cyklu do 7dne cxyklu,mezi 5 - 7 dnem cyklu bych měla jet na ultrazvuk,7dc by mi měli píchnout cetrotide a pak tu mám ještě napsaný Ovitrelle a pak by měla následovat punkce.Vše ale záleží co uvidí na ultrazvuku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
12.10.11 08:01

takže krátký protokol. Tak super! Budu držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
12.10.11 08:46

Zdravím všechny, tak IUI nevyšlo. O víkendu jsem to dostala, tak jsem hned v pondělí jela pro injekce a od včera píchám Merional, docela jsem se bála toho míchání, ale nakonec to bylo v pohodě. S dr. jsme se shodli, že budou lepší levnější léky a spíš si zaplatit labor. metody i když máme spermio. ok, tak mi stejně bylo doporučeno ICSI a já bych chtěla ještě HA, máte někdo zkušenost, je lepší si to nechat udělat? A jelikož mám malou dělohu, nedoporučují mi zavést dvě, že by to děloha nemusela zvládnout, ale já teda nevím, holky co myslíte, bojim se, že pak bude menší šance, máme si to nechat projít hlavou… Třeba bude nakonec jen jedno a bude to vyřešený, no hlavně aby něco bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
12.10.11 08:59

harper, nezlob se, ale má smysl ti odpovídat, když nás pak zas převálcuješ? :roll:
Všichni si připlácíme za labor.metody,… Asist.hatching? O tom si promluv s embryoložkou po OPU, sama ti to vysvětlí nejlíp…
nikdo jsme ho neměli…
a ohledně ET, řiď se tim, co ti bylo doporučeno, lepší, než o obě pak přijít, protože je neunosíš ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
12.10.11 09:18

Jj, Mono bylo by větší riziko, já jen, že nevím jaké jsou šance, že se chytnou obě, někde jsem četla, že 10%, to mi nepřišlo, že moc, ale náhoda je blbec… A s tím AH si právě nejsem jistá, aby to nebyli vyhozené peníze, takže to embrioložka řekne, jestli je to vhodné udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
12.10.11 09:22

souhlasím s Monou a na druhou stranu, pokud jich budeš mít víc, tak si je nech zamrazit a budeš na tom stejně.Jen se ti budou zavádět postupně po jednom.
AH ti nejlépe doporučí embryolog, bylo tu víc lidí, kteří si ho zažádali, ale nedoporučili ho z duvodu - zbytečnosti - šetří naše peníze. ICSI, PK jsme měli standartně i když bylo spermio OK., ted se dělá i PICSI to je dle mě v tuhle dobu nadstandart, ale zaplatíme ho ted taky.Když chcem děti, děláme maximum :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
12.10.11 09:25
ano embrioložka to řekne a věř tomu, co ti řekne. A co když budeš zrovna těch 10% co budeš dělat, až ti řeknou, že máš nechat zredukovat počet plodu? Jak se budeš cítit, když kvuli oboum nedonosíš ani jedno?Bejt tebou jdu na jistotu a pkud řeknou, že máš malou dělohu na 2, věř jim, páč to asi zbytečně neříkají, já to např. slyším poprvé, takže bud ráda, že tě naopak na to upozorní :roll:
HARPER píše:
Jj, Mono bylo by větší riziko, já jen, že nevím jaké jsou šance, že se chytnou obě, někde jsem četla, že 10%, to mi nepřišlo, že moc, ale náhoda je blbec… A s tím AH si právě nejsem jistá, aby to nebyli vyhozené peníze, takže to embrioložka řekne, jestli je to vhodné udělat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
12.10.11 09:28

harper, dr.Petr mi řikal, že to, že se chytnou obě a budou se i obě dál vyvýjet, je asi 20% pravděpodobnost. Ve velkym procentu se do 8-9tt jedno ztratí-vstřebá se.
Ale pokud by mi řekli to co tobě, nechala bych si jen jedno. AH-tím si rozhodně nezvýšíš prevděpodobnost úspěchu. Navíc se může stát, že budeš mít hatchující blastocysty a u nich se to nedělá-není důvod. Taky jsem AH chtěla, ale nakonec nebyl důvod. Měli jsme PICSI a PK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
12.10.11 09:29

Holky a když je pak jenom ET, tak to se nepočítá jako další pokus co hradí pojištovna? Chápu to dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
12.10.11 09:31

nemi má pravdu, musela bys podstoupit redukci plodů-na to já bych nikdy nešla. Jsem proti tomu stejně, jako proti potratům. Je to to samý. A navíc pak opravdu můžeš přijít i o druhý.
Poslouchej je, co ti radí. Neříkaj to pro nic za nic. Já jsem kardiak a musela jsem nejdřív absolvovat sérii vyšetření, aby mi kardiolog povolil dvojčata.
Takže to neber na lehkou váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
12.10.11 09:32
ne, ET je zároven s kompletním IVF, to další je KET (kryoembryo…)tzn ze zmražených a to se počítá zvlášt, a bereš jen léky n podporu sliznice
HARPER píše:
Holky a když je pak jenom ET, tak to se nepočítá jako další pokus co hradí pojištovna? Chápu to dobře?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
12.10.11 09:33

chápeš to dobře. Když bys měla zmražený embrya, chodíš pak na KET-kryo embryo transfer. Ten si plně hradíš sama. Tušim, že to stojí cca 5tisíc to rozmražení+zavedení no a něco léky-musíš před tim brát hormony na zvýšení děložní sliznice. Tam to bude v řádu stokorun, ale to ti spíš napíšou holky, co na KETu byli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
12.10.11 09:34

cenu najdeš v jejich ceníku ted z hlavy nevím kolik nás to stálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
12.10.11 09:37

tak jestli se koukám dobře, tak 5200 KET a 3000 to zamražení, pokud se vám to podaří a budete mít v mrazáku , tak budete ročně platit 1000, -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.