GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
4.10.11 14:55

Jájo vítej do klubu. Taky jsem když o něco mělo jít TO nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.10.11 14:56

harper - testnout můžeš i přes Utroš,ale hele nenech se nutit. Pokud ještě nechceš tak netestuj.A nebo si můžeš ke své gyneoložce zajít na krev, na hcg.
Ale je fakt že si tím prodlužuješ zbytečně cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.10.11 15:12

Já ti nevím Harper čeho se jako bojíš… buď bude pozitivní nebo negativní…jako mně MS přes utrogestan nepřišla nikdy a těhu jsem nebyla.. ale je to tvoje věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
4.10.11 15:14
korinkovna píše:
harper - testnout můžeš i přes Utroš,ale hele nenech se nutit. Pokud ještě nechceš tak netestuj.A nebo si můžeš ke své gyneoložce zajít na krev, na hcg.
Ale je fakt že si tím prodlužuješ zbytečně cyklus.

No právě mi ted v G. řekli, že když se testnu dřív, test bude neg. a při tom budu klidně těhu. Tak přestanu brát utrog. a tím bych mohla udělat velkou chybu…Proto tam je za tři týdny… Prostě není nic vyjmečného, že někomu to ukáže test pozdě. A dnes jsem u své gyn. byla a nechtěla mi zatím brát krev a nic takového, dokonce se jí moc nelíbylo, že mi to má psát ona, že když jsem v péči v G. tak mám si jet pro recept tam, že oni to pak nemaj na koho napsat, nebo co, že kvůli pojištovně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.10.11 15:27

harper - no je fakt,že by ti utros měli předepsat v genetu,když máš teda testovat za ty tři týdny,aby jsi měla zásobu než půjdeš na krev. S tou pojišťovnou to bude asi pravda,dneska se všechno s těma pojišťovnama strašně řeší.
No hele dělaj jak myslíš. Test není nijak závažný,můžeš testovat klidně každej den.
Já sama teda až budu po transferu se budu testovat bát.Možná sama počkám až do krve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
4.10.11 15:36

Dík Korin, aspon ty mě chápeš, já mám totiž taky strach… A taky nechápu, proč mi dali ten utrog, jen na 16 dní, doktorka to dneska taky nechápala.. Prostě at se na mě nikdo nezlobí, ale budu se řídit tím co my řekli v Gennetu, tam tomu rozuměj nejlíp a dám spíš na doktory než co mi někdo poradí… Jestli si MS oddálím o jeden týden nebo ne pro mě nehraje roli.. No a jak se cítíš, už to máš taky za pár, co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.10.11 16:30

no, mám to za pár :mrgreen: .A cejtim se relativně dobře.Při prvnim ivf jsem byla na hadry a nejen z nervů,ale i fyzicky,teď už je to lepší. Tak uvidíme jak se budou mrňata dál vyvíjet.
S tím testováním dělej prostě jak myslíš..ono je to možná lepší. Ale připravuješ se o stejnou zásobu testů jako měla Val :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
4.10.11 16:34

Tak přeju, at se vyvíjej co nejlépe, jak stará embrijka ti budou zavádět? A ta zásoba testů mi teda nechybí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.10.11 16:37

Nechali jsme si prodlouženou kultivaci,takže nejdýl v sobotu.Ale je možné že budou zavádět už dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
4.10.11 16:44

Takže to není na vás? Embriolog to rozhoduje, kdy se zavedou? Já zatím nemám tušení jak to chodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.10.11 16:59

Vyloženě to tak není. Embriolog ti vysvětlí,že někdy je vhodnější dát embrio do dělohy k matce dřív,ale pokud je vhodnější ho ještě nechat vyvíjet,tak ho nechaj maximálně těch 6 dnů vně.ptá se hlavně proto,protože PK se už platí,to ti pojišťovna nehradí. Na celém ivf je nejdražší laborka,ty metody jsou brané jako nadstandart a léky.Ale i u těch záleží kolik hormonů potřebuješ. Já měla mega dávky,ale u tebe to pak může být jiné.
Ty jsi ale teďka po iui tak se tím zatím nenervuj,třeba se prostě zadaří teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
4.10.11 20:28

harper, přidám názor…testovat mužeš kdykoliv, ale utroš bych dle výsledku nevysazovala ani náhodou, holky vy ji neblázněte :wink: Jinak já sem dbala na pokyny lékařu :andel: a i když mi po 14 dnes vyšel test negativní (já měla testovat po 14 ti dnech), tak jsme barala utroš dokud mi neřekli negativní výsledek z krve.
To že předepisují mín utroše, to nevím proč, já ho měla i na 14 dní málo, ale vyřešila jsme to meilem a požádala je, zda mi recept mohou zaslat poštou.Nikdo mi nic nevyčítal.
Když testneš a bude negativní, never to tragicky máš ještě týden, když ti vyjdou //, tak budeš o to klidnější, ale dělej to, co ti řeknou doktoři :palec:
Ne že se na mě holky sesypete, jen sem řekla názor :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.10.11 20:32

nikdo nikoho neblázní…rozhodující je odběr krve HCG a tady se dělá z testu, jako kdyby to byl ultra mega problém.. ale těžko radit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
4.10.11 20:41

nemi, přesně, jak píše val. My jí neradíme vysadit utroš, jen ten test se jí snažíme vysvětlit, že jestli je těhu, tak už MUSÍ být pozitivní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
4.10.11 20:44

jo jo, Nemi uplně s tebou souhlasím. A nejde vůbec o ten test Val, ale o ty rady, že už to musí být jasné, kdyby test nevyšel, že už to prostě tak zůstane a pak hned vysadit utrogestan… Já bych to osobně taky nikomu neradila, protože nejsem doktor a nerozumím tak tomu, ve výsledku by to mohlo uškodit a myslím, že by se to asi doktorce nelíbylo, kdybych jí řekla, že jsem testovala dřív než jsem měla a pak vysadila utrogestan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.