GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
29.9.11 15:40

Korin až budeš mít chvíly,víš jak se v soukromce psali ty akce kde co..
mohla by si to sem zkopírovat?díky ti..

Já jdu hledat recept na porkovou polévku -tak kdyby někdo měl osvědčený ,šup sem sním.DÍKY

• Citovat
  • Upravit
9782
29.9.11 15:53

teda kamčo, to je výklad :palec: Bych se měla vlastně podívat do papíru, jak na tom jsem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
29.9.11 15:56
já mám, nám chutná:
uděláš jíšku, zaleješ vodou, pak vložíš nakrájený porek a vaříš, nakonec zamícháš rošlehané vejci - jo dle chuti sul, popř. pepř. zkusím ti dyžtak na večer přímo opsat z kuchřky, at na něco nezapomenu, ale my všíci ji rádi :mrgreen:
Kamccaa píše:
Korin až budeš mít chvíly,víš jak se v soukromce psali ty akce kde co..
mohla by si to sem zkopírovat?díky ti..Já jdu hledat recept na porkovou polévku -tak kdyby někdo měl osvědčený ,šup sem sním.DÍKY
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
29.9.11 16:16

KAMCO, tak přízpěvek fakt dobrej, pomohlo mi to pochopit tu mou hodnotu 0,99 dík. Jinak holky s těma obvodákama to asi každý nemá lehké, ale já si nemůžu stěžovat, moje obvodní mě dokonce nechala od poloviny srpna doma, chtěla jsem být v klidu a v práci nemusim furt něco vysvětlovat, stejně nám za každou propustku berou bonus za přítomnost, takže bych si asi moc nevydělala, když si vezmu kolikrát jsme už v G. byli… Moje obvodní mi udělá veškerá předoperační a uplně bez řečí, maj tam na patře i EKG a sestřička mi řekla, tak čtrnáct dní předem než to budu potřebovat, at přijdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
29.9.11 16:44

jo a holky ještě jsem se chtěla zeptat co je to morfologie… (asi jsem nedávala pozor)Máme SPG:62%abnorm.morfo, nedělali nám to v Gennetu a moje gyn. mi řekla, at příteli pogratuluju, že takový spermio. dlouho neviděla, ale ted když to vidím v té zprávě z Gennetu tak to slovíčko abnormální mi tam moc nehraje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
29.9.11 17:36

Mončo - já to tak neberu :srdce: .Já svejm sedmi hošanům věřím,že krásně dorostou a pak se uchytí :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
29.9.11 17:37
:nevim: :nevim: tak to nevím…já se k vyjádření odborných názvů ke spermiu stavím tak jak to říká manžel…jsou líný,chcípavý a ještě je jich málo :mrgreen:
HARPER píše:
jo a holky ještě jsem se chtěla zeptat co je to morfologie… (asi jsem nedávala pozor)Máme SPG:62%abnorm.morfo, nedělali nám to v Gennetu a moje gyn. mi řekla, at příteli pogratuluju, že takový spermio. dlouho neviděla, ale ted když to vidím v té zprávě z Gennetu tak to slovíčko abnormální mi tam moc nehraje…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
29.9.11 17:40

:lol: :lol: :lol: Tak ted jsi mě pobavila, fakt jsem se zasmála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
29.9.11 17:44

muj manžel si totiž myslí,nebo to jen tvrdí aby mě uklidnil,že zdrojem našich nezdarů je jen on.No nehádám se kvůli tomu,ale stejně si myslím svoje…Mám toho dost co je příčinou toho že nemůžem mýt děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
29.9.11 17:47

Korin, tak to máš moooc fajn chlapa, já mám taky takové zlato doma… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
29.9.11 18:03

ano to mám :srdce: :hug: a ty také :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
29.9.11 18:05

Kulturní akce , pro Kamču

21. 5. Pohádkový les v Rovensko pod Kozákovem
28. – 29. 5. Staročeské trhy v Turnově
28. – 29. 5. Dobráci od Kosti
4. 6. Svátek koně v Lomnici nad Popelkou
10. – 12. 6. Železnobrodský jarmark
18. 6. Festival her na Kozákově
18. – 19. 6. Slavnosti piva Skalák
25. – 26. 6. Semilská pouť
2. 7. – 3. 7. Kámen a šperk v Českém ráji – víkendové programy o řemeslné a umělecké tradici v Turnově
16. 7. Svijanské slavnosti piva
květen – srpen Valečovské kulturní léto
květen – srpen kulturní akce na hradech Valdštejn, Kost atd.
23. – 24. 7. Barokní slavnosti na zámku v Mnichově Hradišti
6. – 31. 8. Slavnosti slámy „Slamák“
20. 8. Skotské dny na zámku Sychrov
3. 9. Maloskalský jarmark
8. – 11. 9. Jičín město pohádky
9. – 10. 9. Semilský pecen
polovina září Drakiáda na Kozákově
17. – 19. 9. Skleněné městečko v Železném Brodě
24. – 25. 9. Návrat mušketýrů, zámek Sychrov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
29.9.11 18:30

tak to teda ne děvčata, jestli někdo má doma zlatýho chlapa, tak to jsem JÁ :mrgreen:
teda abnormál.morfol. bych typovala, jako že Těch 62% jsou jiné než normální stavby, ale pokud ti gratulovala, tak ironicky to snad nemyslela :-( to by si snad nedovolila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
29.9.11 18:33

Nemi i v Gennetu mi řekla, že dobrý, jen že maj trochu jiný tvar než by měli mýt, ale, že je to pořád v normě, teda aspon podle svět. zdravot. organizace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
29.9.11 18:35

hele to by mě zajímalo podle čeho hlavouni ve světové zdravotnické organizaci měří která spermie má správnej tvar a která ne.Mě by zajímalo kdo viděl tu první :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.