GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7260
28.9.11 09:55

Tak ať hodně najdete :palec:
dej pak vědět, jdu koukat na pohádky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.9.11 10:07
Fajn nemi - takže když sem dokázala založit soukromou uzavřenou skupinu,tak jsem inteligentní??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jupííí, tolik radosti mi nikdo po ránu ještě neudělal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nemi píše:
od toho tu jsou tyhle doskusní skupiny…já osobě nepatřím mezi ty inteligentní, kteří je zakládají, ale sem tu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.9.11 10:10

Tady je teda houbařek.jedno období, bylo to snad někdy v srpnu bylo hub,že se na ně mohlo chodit s kosou. teda mi nebyli,ale taky se přiznám,že nás nic netlačilo, protože mám ještě 3litrovku nasušenou z loňka a něco v mrazáku.

Za to co mi sem v sobotu do práce přišel ukázat jeden chlap,tak přinec kyblík borůvek nazbíraných tady za rohem naší vesnice. Sem čuměla jak bubák 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.9.11 10:16

holky já byla v so. se psem na procházce a koukám jak blázen, louka plná krokusů, musela jsem si to vyfotit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.9.11 10:18

u tchánovců zase kvete letos podruhé kaštan..
tenhle rok je samé napodruhé…fajn tak to se nám to tentokrát na podruhé povede :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.9.11 10:19

jajo - borůvky nebyli nikde. Byli jsme i na Šumave,kde je borůvkovek ráj a a ni kulička,teda možná jedna dvě do pusy,ale nevím jak dlouho bych musela zbírat aspoň na knedlíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.9.11 10:27
korinkovna píše:
u tchánovců zase kvete letos podruhé kaštan..
tenhle rok je samé napodruhé…fajn tak to se nám to tentokrát na podruhé povede :mrgreen: :palec:

Určitě se to povede!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.9.11 10:30

no budu v to doufat a doufám…malinká úroda,ale až dojte k OPU, doufám že dojde, tak třeba budu překvapená. Poprvé sem taky byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.9.11 10:40
korinkovna píše:
no budu v to doufat a doufám…malinká úroda,ale až dojte k OPU, doufám že dojde, tak třeba budu překvapená. Poprvé sem taky byla.

Už tě to čeká za chvíli, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.9.11 10:41

jojo, zítra jsu na kontrolu zda už jsou folíci narostlí jak maj, pokud ne budu stimulovat dál, pokud ano si myslím,že v sobotu budu mít OPU :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.9.11 10:45

Korin, ty máš také nízké FSH, vid, můžu se zeptat, to je potom horší s tím narůstáním folíků? Jako, že jich je málo, nebo jsou horší a musej se brát vyšší dávky? (já abych věděla co mě kdyžtak čeká..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.9.11 11:01
je to tak…počítej s vysokými dávkami hormonů.Neznamaná to že jsou horší,ale že jich je málo.Až začneš stimulovat uviděj jak budeš reagovat. Já poprvé reagovala prej dobře, i když sem to tak sama neviděla,ale teď při druhém ivf,vidím,že měli pravdu. Ale měla sem krátkej protokol. Dle informací krátkej protokol většinou vyprudukuje víc vajíček a dlouhej méně,ale údajně bejvaj kvalitnější.Každej potokol má své + / -.
Nicméně jsem četla názor několika doktorů a ty tvrdili,že mnohem podstatnější je tzv AMH- což je ovariální rezerva.
HARPER píše:
Korin, ty máš také nízké FSH, vid, můžu se zeptat, to je potom horší s tím narůstáním folíků? Jako, že jich je málo, nebo jsou horší a musej se brát vyšší dávky? (já abych věděla co mě kdyžtak čeká..)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.9.11 11:06

Tak ted teda nevim jestli nemám spíš to nízké AHM, vyšlo mi 0,99, jsem už z toho blbá, ale byl to test, aby věděli kolik máme času, řekli mi, že hranice ji 1, no a já mám 0,99 no a že teda musíme pospíchat… Rozumíš tomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.9.11 11:10
HARPER píše:
Tak ted teda nevim jestli nemám spíš to nízké AHM, vyšlo mi 0,99, jsem už z toho blbá, ale byl to test, aby věděli kolik máme času, řekli mi, že hranice ji 1, no a já mám 0,99 no a že teda musíme pospíchat… Rozumíš tomu?

Tak jsem koukla do papírů a AMH-0,99 ??? co to teda přesně je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.9.11 11:27

harper

našla jsem tady něco k počtení,ale je to hodně odborné..
 http://www.zenska-neplodnost.cz/…lech-ivf-710?…

Asi bych to schrnula takto FSH představuje množství
AMH kvalitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.