Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
nemi píše:
od toho tu jsou tyhle doskusní skupiny…já osobě nepatřím mezi ty inteligentní, kteří je zakládají, ale sem tu
Tady je teda houbařek.jedno období, bylo to snad někdy v srpnu bylo hub,že se na ně mohlo chodit s kosou. teda mi nebyli,ale taky se přiznám,že nás nic netlačilo, protože mám ještě 3litrovku nasušenou z loňka a něco v mrazáku.
Za to co mi sem v sobotu do práce přišel ukázat jeden chlap,tak přinec kyblík borůvek nazbíraných tady za rohem naší vesnice. Sem čuměla jak bubák ![]()
holky já byla v so. se psem na procházce a koukám jak blázen, louka plná krokusů, musela jsem si to vyfotit…
u tchánovců zase kvete letos podruhé kaštan..
tenhle rok je samé napodruhé…fajn tak to se nám to tentokrát na podruhé povede
![]()
jajo - borůvky nebyli nikde. Byli jsme i na Šumave,kde je borůvkovek ráj a a ni kulička,teda možná jedna dvě do pusy,ale nevím jak dlouho bych musela zbírat aspoň na knedlíky
korinkovna píše:
u tchánovců zase kvete letos podruhé kaštan..
tenhle rok je samé napodruhé…fajn tak to se nám to tentokrát na podruhé povede![]()
Určitě se to povede!
no budu v to doufat a doufám…malinká úroda,ale až dojte k OPU, doufám že dojde, tak třeba budu překvapená. Poprvé sem taky byla.
korinkovna píše:
no budu v to doufat a doufám…malinká úroda,ale až dojte k OPU, doufám že dojde, tak třeba budu překvapená. Poprvé sem taky byla.
Už tě to čeká za chvíli, co?
jojo, zítra jsu na kontrolu zda už jsou folíci narostlí jak maj, pokud ne budu stimulovat dál, pokud ano si myslím,že v sobotu budu mít OPU ![]()
Korin, ty máš také nízké FSH, vid, můžu se zeptat, to je potom horší s tím narůstáním folíků? Jako, že jich je málo, nebo jsou horší a musej se brát vyšší dávky? (já abych věděla co mě kdyžtak čeká..)
HARPER píše:
Korin, ty máš také nízké FSH, vid, můžu se zeptat, to je potom horší s tím narůstáním folíků? Jako, že jich je málo, nebo jsou horší a musej se brát vyšší dávky? (já abych věděla co mě kdyžtak čeká..)
Tak ted teda nevim jestli nemám spíš to nízké AHM, vyšlo mi 0,99, jsem už z toho blbá, ale byl to test, aby věděli kolik máme času, řekli mi, že hranice ji 1, no a já mám 0,99 no a že teda musíme pospíchat… Rozumíš tomu?
HARPER píše:
Tak ted teda nevim jestli nemám spíš to nízké AHM, vyšlo mi 0,99, jsem už z toho blbá, ale byl to test, aby věděli kolik máme času, řekli mi, že hranice ji 1, no a já mám 0,99 no a že teda musíme pospíchat… Rozumíš tomu?
Tak jsem koukla do papírů a AMH-0,99 ??? co to teda přesně je?
našla jsem tady něco k počtení,ale je to hodně odborné..
http://www.zenska-neplodnost.cz/…lech-ivf-710?…
Asi bych to schrnula takto FSH představuje množství
AMH kvalitu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.